Costumul Popular
Pagina 2 din 12 • Impartiti •
Pagina 2 din 12 •
1, 2, 3, ... 10, 11, 12 
danadea- Senior

- Numarul mesajelor: 736
Localizare: Deva
Data de inscriere: 17/08/2009
Re: Costumul Popular
atasez si eu o poza din 2007 alaturi de 2 copii cu care am participat la Olimpiada Nationala ”Mestesuguri Artistice Traditionale” de la Sibiu si am obtinut locul doi la olarit si broderie. costumul specific zonei ( Oas- pentru noi ) era obligatoriu pentru participanti si indrumatori, ale noastre erau foarte vechi.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

mihaelavama- Junior

-

Numarul mesajelor: 336
Varsta: 47
Localizare: vama
Data de inscriere: 07/04/2010
Nicoleta, Getik, Danadea, Mihaela, ma bucur ca ati avut placerea sa postati si voi asemenea frumuseti. Toate sunt foarte frumoase, fiecare are farmecul specific zonei. Eu va multumesc mi-ati incantat privirea.
Celorlalte fete, le multumesc pentru felicitari si le asteptam si pe ele sa ne prezinte costumele populare.
Celorlalte fete, le multumesc pentru felicitari si le asteptam si pe ele sa ne prezinte costumele populare.

stoy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1068
Varsta: 37
Localizare: Focsani
Data de inscriere: 31/10/2009
Stoy ce idee buna ai avut ca ai inceput acest subiect.
Frumoasa fetita ta, imi vine sa o tot pup!
Felicitari fetelor pentru costume, superbe.
Am si eu o ie cusuta de bunica mea cand era mai mica de cat mine,avea vreo 20 de ani (deci ia are 60 de ani) , cu model in punct in cruce cu ata rosie pe panza de casa facuta de strabunica.
Inca o pastrez si din cand in cand ma mai imbrac cu ea cand mai ies in oras ,ce e drept se uita lumea cam ciudat la mine dar mie nu imi pasa.
Musai trebuie sa fac o poza sa v-o arat, s-a pastrat foarte bine, nici nu zici ca are atatia ani, panza este impecabila.
Frumoasa fetita ta, imi vine sa o tot pup!
Felicitari fetelor pentru costume, superbe.
Am si eu o ie cusuta de bunica mea cand era mai mica de cat mine,avea vreo 20 de ani (deci ia are 60 de ani) , cu model in punct in cruce cu ata rosie pe panza de casa facuta de strabunica.
Inca o pastrez si din cand in cand ma mai imbrac cu ea cand mai ies in oras ,ce e drept se uita lumea cam ciudat la mine dar mie nu imi pasa.
Musai trebuie sa fac o poza sa v-o arat, s-a pastrat foarte bine, nici nu zici ca are atatia ani, panza este impecabila.
Felicitari fetelor ,superbe costumele ,din pacate ,eu am imprumutat costumul si nu mi-a mai fost returnat.Stoy,excelent subiect!

gabriela1967- Nou venit

- Numarul mesajelor: 3
Localizare: craiova
Data de inscriere: 09/02/2011
Doamne, ce costume minunate aveti! de unde aveti asa minunatii? unde gasiti asa frumuseti? eu sunt in cautarea unui costum din zona Olteniei, ma puteti ajuta?getick1 unde gasiti asa costume deosebite?

panaia- Nou venit

- Numarul mesajelor: 4
Localizare: cta
Data de inscriere: 30/07/2010
panaia a scris:Doamne, ce costume minunate aveti! de unde aveti asa minunatii? unde gasiti asa frumuseti? eu sunt in cautarea unui costum din zona Olteniei, ma puteti ajuta?getick1 unde gasiti asa costume deosebite?
sunt costume adunate de la diverse persoane ff invarsta, care l-au dat de pomana sau a trebuit sa se faca ceva pentru ele [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Foarte bine at-i facut, at-i deschis subiect si pentru haine populare,si cum vad foarte multi fac,sant cele mai grele,si foarte frumoase,felicitari,eu deja astep si altele tare mult imi plac

zsofia- Junior

-

Numarul mesajelor: 362
Varsta: 44
Localizare: Sfantu Gheorghe
Data de inscriere: 13/11/2010

lucky- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 114
Localizare: iasi
Data de inscriere: 25/06/2010
Aoleu, nu stiu la ce sa ma uit. La ie sau la frumoasa ta fiica. Lucky felicitari pentru asa fiica!
Lucky frumoasa fata ai. Sa-ti traiasca ,sa aiba noroc si succes.Si costumul e tare frumos dar are si cine-l purta.

dorina64- Junior

- Numarul mesajelor: 355
Varsta: 48
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 24/05/2010
problema asta a avut-o si nepotica mea la gradinita si i-am facut un costum cu ie din saten si fustita din catifea rosie
cand n-ai incotro improvizezi!
din ce mi-a ramas i-am facut un costumas si fiicei mele care atunci avea 1 an
poate te ajuta ca idee,pot sa-ti mai du sugestii daca vrei[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
ce fete superbe!sa va traiasca si sa va bucure in continuare!!!!

zahariaelouise- Senior

-

Numarul mesajelor: 589
Varsta: 34
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 08/04/2011
Multumesc frumos! Sa va traiasca si voua copiii, sa fie sanatosi si voi sa va bucurati de ei. Ma gandesc sa-i fac fetei o ie noua cusuta de mine cu fir de matase rosu si negru. Cred ca ar iesi frumoasa. Am si panza topita dar mai intai vreau sa gasesc un model moldovenesc mai deosebit.

lucky- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 114
Localizare: iasi
Data de inscriere: 25/06/2010
Pagina 2 din 12 •
1, 2, 3, ... 10, 11, 12 
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana