Hainute pentru copiii nostri (9)
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Hainute pentru copiii nostri (9)
Karina mi-ai dat o super idee,tine-te-ar Dumnezeu sanatoasa!tare le mai vezi tu bine pe toate!

valentinadof- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1153
Varsta: 35
Localizare: dofteana,bacau
Data de inscriere: 29/01/2010
Karina, mi-ai dat o buna idee cu buzunarele! O sa-i mai fac si altii cu buzunare, caci stiu si eu cat de mult apreciaza copiii asta! Ce farmec are joaca daca nu aduc acasa "suveniruri"?

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2344
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
narcisa, valentina, ancush, firicel, ivanutamihaela, Gianina4ever, aurishta, kla78, Karina, un mare poop de la noi si multumim!
o gramada de lume mi-a admirat fetita, tare mandra am mai fost!
si cred ca si irisucai ii place cochetaria, ca face niste mutrite.... haioase rau, atata ca nu reusesc eu s-o surprind cum trebuie la poza
karina, o sa incerc sa pozez mai altfel, sa vezi ca nu e fix pardesiul, e destul de lejer, pleaca evazat de la subrat, plus ca fata mea la bust de exemplu masoara cam 47 si eu am facut tiparul pentru 52, tocmai ca sa nu stea fix; nici mie nu mi-ar fi placut sa se impiedice copilul in hainuta, cred ca orice hainute le facem trebuie mai intai de toate sa se dovedeasca utile;
povestea cu pardesiul mi-e venit cand m-am uitat in dulap si am vazut ca avea cateva rochite primite cadou, foarte frumoase si ... o geaca de fas!
si am zis ca daca tot am o fetita s-o imbrac ca pe o fetita si uite asa ideea a prins viata;
urmeaza pantalonasi de toate felurile pentru ca a crescut si au ramas scurti; daca iese vreo ceva deosebit, va pun in tema! pana atunci o imbratisare cu multa dragoste ! (postati hainute cat mai multe, poate ma inspir si eu!)
o gramada de lume mi-a admirat fetita, tare mandra am mai fost!
si cred ca si irisucai ii place cochetaria, ca face niste mutrite.... haioase rau, atata ca nu reusesc eu s-o surprind cum trebuie la poza
karina, o sa incerc sa pozez mai altfel, sa vezi ca nu e fix pardesiul, e destul de lejer, pleaca evazat de la subrat, plus ca fata mea la bust de exemplu masoara cam 47 si eu am facut tiparul pentru 52, tocmai ca sa nu stea fix; nici mie nu mi-ar fi placut sa se impiedice copilul in hainuta, cred ca orice hainute le facem trebuie mai intai de toate sa se dovedeasca utile;
povestea cu pardesiul mi-e venit cand m-am uitat in dulap si am vazut ca avea cateva rochite primite cadou, foarte frumoase si ... o geaca de fas!
si am zis ca daca tot am o fetita s-o imbrac ca pe o fetita si uite asa ideea a prins viata;
urmeaza pantalonasi de toate felurile pentru ca a crescut si au ramas scurti; daca iese vreo ceva deosebit, va pun in tema! pana atunci o imbratisare cu multa dragoste ! (postati hainute cat mai multe, poate ma inspir si eu!)

badulet iolanda roxana- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 41
Varsta: 27
Localizare: murgeni, jud vaslui
Data de inscriere: 23/02/2010
salutare tuturor mamicilor harnice!
am croit si eu pentru prima data.... o rochita pentru buburuza mea si sunt tare mandra de rezultat,mai ales ca am facut si o floricica pe care am cusut-o de o clema de par.
atasez si niste poze, astept critici constructive ca mai vreau sa-i mai fac ca mi-a placut la nebunie procesul de ''creatie''
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
am croit si eu pentru prima data.... o rochita pentru buburuza mea si sunt tare mandra de rezultat,mai ales ca am facut si o floricica pe care am cusut-o de o clema de par.
atasez si niste poze, astept critici constructive ca mai vreau sa-i mai fac ca mi-a placut la nebunie procesul de ''creatie''

annamaria26985- Senior

-

Numarul mesajelor: 590
Varsta: 26
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 23/03/2011
annamaria ai si de ce sa fii mandra! superba rochita! sa-ti traisca fata frumoasa si la mai multe!
Felicitari pentru paltonas Valentina.
Este dragut paltonasul insa eu sunt de parere sa scoti funda. Valentina, poti sa faci un baticut si sa-l pui pe sub guleras. Cred ca ar da mai bine.
Felicitari si Iolandei. Sanatate printeselor.
Este dragut paltonasul insa eu sunt de parere sa scoti funda. Valentina, poti sa faci un baticut si sa-l pui pe sub guleras. Cred ca ar da mai bine.
Felicitari si Iolandei. Sanatate printeselor.

vero50- Nou venit

- Numarul mesajelor: 73
Localizare: pitesti
Data de inscriere: 06/03/2011
multumesc ancuta, m-am entuziasmat taaare de tot fiindca mi-a iesit frumos si de abia astept sa mai iau materiale.
un week-end minunat tuturor!!!
un week-end minunat tuturor!!!

annamaria26985- Senior

-

Numarul mesajelor: 590
Varsta: 26
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 23/03/2011
ambele printese sint mindre de tinuta care le a facut o mamica lor ce sa mai adevarate modele sa va traiasca . spor la creatie in continuare pentru mamici demne de toata lauda.

crumaoli- Nou venit

- Numarul mesajelor: 18
annamaria fff frumoasa rochita

alinutza_andrei08- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 258
Varsta: 31
Localizare: botosani-flamanzi
Data de inscriere: 30/08/2010
E tare dragalasa rochita! Felicitari si la mai multe!

aurishta- Atotcunoscător

-

vero, crumaoli, un pooop mare de la noi!
anamaria, e foarte frumoasa rochita! eu sunt innebunita dupa flori facute manual; mi-ai dat o super idee si sa stii ca nu se cunoaste deloc ca e prima rochita!
aurishta, la salopeta aceea pentru angelica da-mi si mie o idee despre cum se face, ca vreau si eu! mi-a placut maxim!
anamaria, e foarte frumoasa rochita! eu sunt innebunita dupa flori facute manual; mi-ai dat o super idee si sa stii ca nu se cunoaste deloc ca e prima rochita!
aurishta, la salopeta aceea pentru angelica da-mi si mie o idee despre cum se face, ca vreau si eu! mi-a placut maxim!
Ultima editare efectuata de catre badulet iolanda roxana in Dum 03 Apr 2011, 11:04, editata de 1 ori (Motiv : ma uitat sa scriu cceva)

badulet iolanda roxana- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 41
Varsta: 27
Localizare: murgeni, jud vaslui
badulet iolanda roxana a scris:v
Este un model din Burda Baby foarte vechi, caut ceva mai explicit si postez, caci numarul pe care il am eu e in lb. maghiara

aurishta- Atotcunoscător

-

Valentina imi place foarte mult paltonasul . Ideea funditei este tare faina,dar parca e un pic mare . Nu o poti micsora?
Iolanda foarte frumos . Cand vad hainute dintr-astea tot timpul ma pftic ca am cavaler si nu o " domnita " dulcica . Felicitari !
Anamaria imi place tare mult floricica .
Spor la treaba!
Iolanda foarte frumos . Cand vad hainute dintr-astea tot timpul ma pftic ca am cavaler si nu o " domnita " dulcica . Felicitari !
Anamaria imi place tare mult floricica .
Spor la treaba!

symos- Senior

-

Numarul mesajelor: 633
Varsta: 31
Data de inscriere: 10/05/2010
badulet iolanda roxana a scris:
Uite, iti pun aici niste poze, poate intelegi cum e facuta. Nu e greu, este chiar foarte simplu. Modelul este asta: [img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img]
Mai pun doua poze cu schita modelului si cu asezarea tiparului, asta te ajuta sa-ti dai seama de partile componente: Daca nu intelegi din pozele astea , iti explic mai detaliat. [img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img]

aurishta- Atotcunoscător

-

Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» Hack de lure pentru metin2
» Banner pentru comunitatea noastra !!!
» Coduri pentru Age of Pirates-Caribbean Tales
» Link-uri utile pentru comunitati, forumuri