Haideti sa slabim 3
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Haideti sa slabim 3
Ela, hai ca esti pe drumul cel bun! Bravo! Mai important decat silueta, zic eu, este tonusul psihic! Se pare ca de-asta ai destul!

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2344
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
Bravo,Ela...ce incurajare mai buna este decat aceea ca incepi sa slabesti,ca faci si ceva ce iti place si ca mai si poti minca cam ca inainte...super si tine-te de treaba

cris_io_mat- Ucenic

- Numarul mesajelor: 190
Varsta: 39
Localizare: langa copii
Data de inscriere: 30/08/2010
Am "scobit" pe niste DVD-uri cu Jillian Michaels si mi s-au parut foarte bune,mai ales ca exercitiile de acolo pot fi facute acasa in conditii optime. Si fiindca nu-mi ajunge sportul pe care il fac deja
, de maine incep si JM, sa vedem cum merge. Va spun si voua, negresit! Bineinteles ca tot la sala o sa le fac, acasa e imposibil.
din cauza pruncului. Abia astept! Mi-am facut deja o schita cu exercitiile, ca sa nu le uit!
, de maine incep si JM, sa vedem cum merge. Va spun si voua, negresit! Bineinteles ca tot la sala o sa le fac, acasa e imposibil.
din cauza pruncului. Abia astept! Mi-am facut deja o schita cu exercitiile, ca sa nu le uit!
aurishta- Atotcunoscător

-

Alooo... nu mai raporteaza nimeni aici? Ati plecat la sala, toate?
Las' ca scriu eu in jurnal, ca poate va fac pofta. Dimineata am facut niste ochi cat cepele cand am vazut ca am schimbat in minus prefixul, la cantar. Nu e batut in cuie, ca ma joc cu 1-2 kg, mai tot timul, dar e ceva. Sincer, nu mai stiu daca am batut recordul asta, de cand cu sarcina, deci e un plus.
Important e sa antrenati scaderea poftei de mancare si pofta de miscare, ca dupa, e mai usor. Eu zic ca mananc normal, cu paine, cu dulciuri si in cantitati maaari uneori. Azi dupa-masa am ras un castron cu salata orientala. Castronul plin, in care framant aluatul de cozonac.
Deci, cum am zis, asa va doresc si voua, sa va arata cantarul, ce vreti. Trebuie sa iesim la o inghetata, prin mai. Fac cinste, daca o tin tot asa, ca e motivatie de la voi.
Las' ca scriu eu in jurnal, ca poate va fac pofta. Dimineata am facut niste ochi cat cepele cand am vazut ca am schimbat in minus prefixul, la cantar. Nu e batut in cuie, ca ma joc cu 1-2 kg, mai tot timul, dar e ceva. Sincer, nu mai stiu daca am batut recordul asta, de cand cu sarcina, deci e un plus.
Important e sa antrenati scaderea poftei de mancare si pofta de miscare, ca dupa, e mai usor. Eu zic ca mananc normal, cu paine, cu dulciuri si in cantitati maaari uneori. Azi dupa-masa am ras un castron cu salata orientala. Castronul plin, in care framant aluatul de cozonac.
Deci, cum am zis, asa va doresc si voua, sa va arata cantarul, ce vreti. Trebuie sa iesim la o inghetata, prin mai. Fac cinste, daca o tin tot asa, ca e motivatie de la voi.
Aceeasi holbare am avut eu azi dimineata, nu ca am slabit si nici ca m-am ingrasat, ci pentru faptul ca de cateva luni la fiecare cantarire acelasi numar vad, inclusiv la sutele de grame
Ma gandisem ca e cantarul blocat, dar nu, deoarece prietenul meu plange dupa fiecare cantarire ca iiar s-a ingrasat
Cred ca al meu cantar e mascul
Dieta pentru slabit nu am nevoie, insa am nevoie de o cura de sport, inviorare, tonifiere, hidratare intr-un program strict, e deja pe lista
Ma gandisem ca e cantarul blocat, dar nu, deoarece prietenul meu plange dupa fiecare cantarire ca iiar s-a ingrasat
Dieta pentru slabit nu am nevoie, insa am nevoie de o cura de sport, inviorare, tonifiere, hidratare intr-un program strict, e deja pe lista
Vai ce ma oftici, ce mananci de stai pe loc?
Daca vrei tonifiere si hidratare, hai la noi. Fetele si-au creat reflex Pavlov, cand se vad online, una pe alta, beau un pahar cu apa.
Si cand o vezi pe Aurishta, cate sporturi face la sala, te molipsesti. Acasa, eu tip la mine si imi dau peste gioale, daca nu fac bine si tot eu execut.
p.s. M-am molipsit de la Cris cu exfoliatul saptamanal, cu malai si cafea, deci numai obiceiuri bune.
Daca vrei tonifiere si hidratare, hai la noi. Fetele si-au creat reflex Pavlov, cand se vad online, una pe alta, beau un pahar cu apa.
Si cand o vezi pe Aurishta, cate sporturi face la sala, te molipsesti. Acasa, eu tip la mine si imi dau peste gioale, daca nu fac bine si tot eu execut.
p.s. M-am molipsit de la Cris cu exfoliatul saptamanal, cu malai si cafea, deci numai obiceiuri bune.
La mine se vede c anu am mai intrat pe la voi. Cu toat amutarea si mancatul haotic am reusit sa pun serios pe mine. Acum trebuie sa o iau de la capat.
Mi-am ciomandat si o bicicleta medicinala si o banda. Tocmai ce am montat spalietul pe care am inceput sa imi indrept cocoasa.
Trebuie sa mai citesc sa vad ce ziceti voi pe acolo.
Mi-am ciomandat si o bicicleta medicinala si o banda. Tocmai ce am montat spalietul pe care am inceput sa imi indrept cocoasa.
Trebuie sa mai citesc sa vad ce ziceti voi pe acolo.

mnarcisa- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1774
Varsta: 29
Localizare: eu cu ai mei
Data de inscriere: 21/01/2010
Aurishta,multumesc mult...mi-am scos niste filmulete cu jillian (de care habar nu aveam) sa fac ex dupa ele...super..si spor la lucrat la sala!Admina chiar imi doresc sa-mi arate cantarul mai putin la zecile de kg (sa schimbe odata cifra aia din fata!!!!!!!!!) dar de ceva zile am mincat cam mult....si despre inghetata mai vb cu siguranta...

cris_io_mat- Ucenic

- Numarul mesajelor: 190
Varsta: 39
Localizare: langa copii
Data de inscriere: 30/08/2010
cris_io_mat a scris:Aurishta,multumesc mult...mi-am scos niste filmulete cu jillian (de care habar nu aveam) sa fac ex dupa ele...super..si spor la lucrat la sala!
Cu multa placere! Ma bucur mult ca ti-au placut. Imi par a fi foarte accesibile chiar si acasa. Eu am lucrat ieri pe nivelul 1, a durat cam 25 min. Recunosc ca mi s-au parut cam simple, avand in vedere ca sunt intr-o buna forma sportiva. Am mai suplimentat cu 30 min cardio, ca parca nu era destul. M-au solicitat destul de mult, abordeaza complex problema. Astazi-surpriza! Am facut febra musculara la brate si gambe, semn ca m-au solicitat mai mult decat mi s-a parut, plus ca mi-am dat seama ca grupele respective nu erau chiar asa de "lucrate" cum credeam . Deci, o nota de 10 din partea mea pentru program. M-am gandit sa merg 10 zile cu nivelul 1, apoi sa trec la 2, dar mai vedem pe parcurs! Am tras 4 DVD-uri, asa ca am material destul de studiat si pus in practica!

aurishta- Atotcunoscător

-

Admina, eu manac orice-mi pofteste sufletul. Nu ma abtin de la nimic. Norocul meu este ca nu traiesc ca sa mananc. Mancatul nu e o pasiune pentru mine si am "prostul" obicei sa ma opresc atunci cand simt ca-s satula si sa nu tin cont ca-mi place si sa iau inca o lingura in plus.
In legatura cu aparatura sport, o spun din experienta ca nu mai vreau. Comandarea, cumpararea unui nou aparat de sport este mereu o scuza, iar atunci cand il ai in casa, gasesti motive pentru ce nu te multumeste si cu timpul il ignori si nici sa-l stergi de praf nu mai ai chef.
Noi am cumparat deja aparate mari si pline de promisiuni, pline de speranta ca in sfarsit asa e cel mai potrivit si toate au sfarsit la fel, revandute sau ascunse sa nu le mai vedem.
Ce am considerat cel mai placut, a fost bicicleta, nu cea de camera, ci cea in aer liber, sa mergi cu bici sa privesti natura sau aventurarea (in cazul meu, fricoasa de masini) pe strazi si prin oras.
Nu vreau sport pentru un corp masiv, ci vreau sa ma simt libera, relaxata si in acelasi timp cu o piele sanatoasa.
In legatura cu aparatura sport, o spun din experienta ca nu mai vreau. Comandarea, cumpararea unui nou aparat de sport este mereu o scuza, iar atunci cand il ai in casa, gasesti motive pentru ce nu te multumeste si cu timpul il ignori si nici sa-l stergi de praf nu mai ai chef.
Noi am cumparat deja aparate mari si pline de promisiuni, pline de speranta ca in sfarsit asa e cel mai potrivit si toate au sfarsit la fel, revandute sau ascunse sa nu le mai vedem.
Ce am considerat cel mai placut, a fost bicicleta, nu cea de camera, ci cea in aer liber, sa mergi cu bici sa privesti natura sau aventurarea (in cazul meu, fricoasa de masini) pe strazi si prin oras.
Nu vreau sport pentru un corp masiv, ci vreau sa ma simt libera, relaxata si in acelasi timp cu o piele sanatoasa.

anielle- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 127
Varsta: 45
Localizare: galatzi
Data de inscriere: 16/12/2009
Bravo,ne plac vestile astea!

aurishta- Atotcunoscător

-

Fetelor, se pare ca aici toata lumea a slabit suficient, a parasit topicul, iar eu m-am pomenit singura-cuc!
Bravo, felicitari pentru rezultatele rapide obtinute
Eu trebuie sa recunosc faptul ca inca n-am ajuns la greutatea mult-visata
, dar nici nu sunt departe
Ieri am fost la sala, m-am "sportificat" vreo 90 de min., iar cu regimul stau destul de bine, in sensul ca nu prea m-am compromis cu nimic nepermis. Azi nu merg la sala, am prea multa treaba!
, dar nici nu sunt departe 
aurishta- Atotcunoscător

-

Aurishta, dupa cum vad, faci sport nu gluma, in felul acesta nu maresti masa de musculatura si greutatea se cam mentine, chiar daca se ard din grasimi?
Ba da, asa se intampla, de aceea nici nu ma alarmez! Chiar daca nu este prea motivanta scaderea in greutate propriu-zisa,, se vede insa foarte limpede in oglinda! In mana cealalta, nu-i nici un pericol sa dobandesc o masa musculara impresionanta la nivelul la care fac eu sport! Culturistele care ne sperie pe noi cu fizicul lor de"femeie-barbat-bine" urmeaza un program draconic de antrenament, dieta si life-style, ridica greutati care fac sa paleasca de invidie multi barbati care se chinuie din greu sa puna "ceva" pe ei! Sportul pe care eu il fac este structurat pe tonifiere si scadere in greutate si, este deja probat, caci am mai mers pe drumul asta si in trecut. Aparitia ultimei sarcini mi-a adus kilele astea in plus, odata cu Angelica!

aurishta- Atotcunoscător

-

Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana