Costume si compleuri -cap.III
Pagina 13 din 16 • Impartiti •
Pagina 13 din 16 •
1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16 
Re: Costume si compleuri -cap.III
Afilimonb asta e relativ si la cate ore stai asezata ca sa freci fusta. Din experienta, velura ingusta si cu peri scurti rezista mai bine. La fel, comparativ cu cea elastica, as recomanda velura clasica din bumbac.

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Mi-am completat fusta facuta acum ceva timp in urma, deja modificata, cu un sacou, asa ca acum e compleu.
Karina m-a rugat sa nu mai chinui manechinul si sa ma imbrac eu. Eu sunt foarte ascultatoare si m-am conformat.
Multumesc mult Karina ca esti asa cum esti!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Karina m-a rugat sa nu mai chinui manechinul si sa ma imbrac eu. Eu sunt foarte ascultatoare si m-am conformat.
Multumesc mult Karina ca esti asa cum esti!

arielas- Maestru

- Numarul mesajelor: 1002
Varsta: 37
Localizare: la casa mea
Data de inscriere: 29/09/2010
Ariela, imi place mult compleul tau, iti vine turnat...felicitari
..cuvintele nu prea au sens acum
..cuvintele nu prea au sens acum

Chirrox13- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1397
Varsta: 32
Data de inscriere: 10/04/2011
Uiii, ce faina esti!
Nu tin minte daca ai zis deja cand ne-ai aratat fusta, dar cred ca esti inalta, asa-i? Fusta parea foarte lunga pe manechin.
Eram atat de obisnuita cu Nelly, e putin ciudat acum sa te vad
Eram atat de obisnuita cu Nelly, e putin ciudat acum sa te vad

geo- Expert

-

Numarul mesajelor: 802
Varsta: 27
Localizare: brasov
Data de inscriere: 10/03/2009
Vreau si eu deux pieces rosuuuu! Taaare mi-ar mai placea.
Dar ma tem ca n-as avea curaj sa-l port... In ultimii ani am purtat doar culori terne, negru-gri-maron-kaki...
Aaaaa! Si daca tot am trecut pe-aici, am mai citit cateva pagini din urma.
Karinaaaa... Costumul Chanel m-a dat pe spate. Total! Banda aplicata...Wooow! iar culoarea aia, cenusa de trandafir / somon pal / banan-piersiciu, e bestiala!
Dar ma tem ca n-as avea curaj sa-l port... In ultimii ani am purtat doar culori terne, negru-gri-maron-kaki...
Aaaaa! Si daca tot am trecut pe-aici, am mai citit cateva pagini din urma.
Karinaaaa... Costumul Chanel m-a dat pe spate. Total! Banda aplicata...Wooow! iar culoarea aia, cenusa de trandafir / somon pal / banan-piersiciu, e bestiala!
Ultima editare efectuata de catre Buburuza in Mier Feb 15, 2012 7:05 pm, editata de 3 ori (Motiv : Iac'asa... si iar asaaa!)
Fusta am aratat-o la fuste zilele trecute cum am modificat-o, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu sunt inalta am 1,65 m. Da si mie imi placea Nelly , era o poza frumoasa de asta am ales-o si pentru ca atunci cand m-am inscris nu aveam poza si am ramas constanta. Multumesc pentru aprecieri sunteti dragute.
Nu sunt inalta am 1,65 m. Da si mie imi placea Nelly , era o poza frumoasa de asta am ales-o si pentru ca atunci cand m-am inscris nu aveam poza si am ramas constanta. Multumesc pentru aprecieri sunteti dragute.

arielas- Maestru

Frumos e si bine se aseaza pe corp.La mai multe, ca vad ca te pricepi si ai simtul proportiilor, ai gust estetic- echilibru intre culoare, material, croiala, model si marimi-; unde-ati stat ascunse, fetelor, 2 sapt. ca am innebunit si netul si calculatorul cautandu-va! Credeam ca v-am pierdut.

daniela60- Nou venit

- Numarul mesajelor: 44
Localizare: internet
Data de inscriere: 23/12/2009
Arielas, m-ai dat gata!
Cât de frumos pui în valoare compleul, arată bestial! Super!
Îmi place mult cum ai gândit taiorul, completează perfect fusta! Croiala gândită și cusăturile decorative aduc un plus de originalitate și eleganță întregii tinute. FELICITĂRI!!!
Ești foarte frumoasă!
Cât de frumos pui în valoare compleul, arată bestial! Super!
Îmi place mult cum ai gândit taiorul, completează perfect fusta! Croiala gândită și cusăturile decorative aduc un plus de originalitate și eleganță întregii tinute. FELICITĂRI!!!
Ești foarte frumoasă!
Ma faceti sa rosesc,
imi pare rau ca nu se vad prea bine cusaturile, dar sunt aceleasi de la fusta.
Vedeti, indrazniti sa purtati rosu. Va aduceti aminte ca eu mereu ma plang ca nu gasesc materiale in culori mai vesele.?? Vreau mustar, verde, mov sau lila....etc
Mereu trebuie sa ma descurc cu ce gasesc, nu cu ce as vrea
Vedeti, indrazniti sa purtati rosu. Va aduceti aminte ca eu mereu ma plang ca nu gasesc materiale in culori mai vesele.?? Vreau mustar, verde, mov sau lila....etc
Mereu trebuie sa ma descurc cu ce gasesc, nu cu ce as vrea

arielas- Maestru

Chiar se văd cusăturile. Mie chiar mi-au atras atenția! Mi-a plăcut inclusiv cum se continuă linia mediană a taiorului cu cea a fustei.
Io ce sa mai spun acum? Ca au spus fetele tot. Frumoasa esti, talentata esti, zau daca pot pricepe de ce-ai stat ascunsa pana acum!
De culoare nu pot spune decat ca-i ROSU
, de model ca-i interesant, elaborat, imi plac pensele alea oblice pe spate cum se aseaza, imi plac detaliile cusute chiar de nu-s fan, imi place cum sta si maneca, si linia taiorului cu totul! Nici mulat dar nici lalai.
pentru costum!
Si ce ma bucur ca am insistat sa te pozezi imbacata!
Buburuza mersi de apreciere! Drept e ca am avut noroc cu banda aia, altfel mai statea mult si bine materialul pe raft, ca asa culoare indecisa trebuia pusa-n valoare cu ceva.
De culoare nu pot spune decat ca-i ROSU
, de model ca-i interesant, elaborat, imi plac pensele alea oblice pe spate cum se aseaza, imi plac detaliile cusute chiar de nu-s fan, imi place cum sta si maneca, si linia taiorului cu totul! Nici mulat dar nici lalai.
pentru costum! Si ce ma bucur ca am insistat sa te pozezi imbacata!
Buburuza mersi de apreciere! Drept e ca am avut noroc cu banda aia, altfel mai statea mult si bine materialul pe raft, ca asa culoare indecisa trebuia pusa-n valoare cu ceva.

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Arielas, frumos de tot! Rosu, indraznet, cambrat exact cat trebuie sa fie decent (avind in vedere culoarea), lungime, cusaturi, totul e bine facut si sta frumos. Sa-l porti fericita, e minunat!
Wouuu! Ariela, imi place, imi place, imi place! E asa rosu si frumos executat si-ti vine tare bine. Felicitari!
Da n-am stat ascunsa, numai ca pentru mine nu am timp. Dar anul asta cred ca l-am inceput bine. Vreau mai multe pentru mine.
Multumesc ma bucur ca va place modelul este din burda nu-i nici un secret 4 2002, e chiar costumul complet cum il prezinta si ei, ca tare mult imi mai place. De mult il ochisem.
Multumesc ma bucur ca va place modelul este din burda nu-i nici un secret 4 2002, e chiar costumul complet cum il prezinta si ei, ca tare mult imi mai place. De mult il ochisem.

arielas- Maestru

Arielas,ce sa mai zic,compleu fain ai,frumoasa esti si iti sta si bine cu acesta,asa ca ...felicitari!

Gianina4ever- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1230
Varsta: 32
Localizare: Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere: 31/12/2010
Pagina 13 din 16 •
1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16 
Pagina 13 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana