Targuri hand-made III
Pagina 20 din 20 • Impartiti •
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Targuri hand-made III
Vorbiti de targul organizat cu ocazia zilelor orasului Ploiesti? Daca da... poate ajung sa va vad. Nu promit nimic dar imi doresc foarte mult
Kitty, nu ma supar. Din pacate pe aleea aia unde o sa stam noi nu stiu cum se plimba soarele. Eu acolo nu am mai fost ca expozant, doar am avut masina parcata de martisor ( e o alee unde se parcheaza in mod normal). Ce pot sa iti spun e ca in zona sunt copaci multi si inalti, care tin umbra. Soarele se plimba oricum, nu sta toata ziua intr-un loc. Decat furtuna cum a fost sambata....
Silvia, vorbim de la cel de la MTR din Bucuresti
Silvia, vorbim de la cel de la MTR din Bucuresti
Din pacate la Bucuresti nu ajung prea curand. Va doresc vanzare foarte buna, vreme excelenta, si va astept si la targurile din Ploiesti (daca si cand sunt
)
Multumim Silvia. Ramona zicea ca vrea sa mearga in acest wk la Ploiesti.
Poate se organizeaza si la voi artistii si incep targuri de handmade. Eu am mers la targuri diferite si pot sa spun ca, cele strict de handmade au alta atmosfera si chiar pentru expozanti e mult mai benefica. La targurile celor de la ILH ne simtim deja ca intr-o familie. Este mare lucru sa fie toata lumea unita, sa primesti un sfat, un ajutor la nevoie si sa poti oferi si tu cand poti.
In fiecare oras mai mare ar trebui sa se organizeze comunitati de acest gen si sa ne tinem la curent cu evenimentele. Fara pretentii si obligatii, cu putina daruire, putem sa ne ajutam si la cazare. Pentru o seara sau doua, sigur putem oferi cuiva un loc unde sa-si puna capul noaptea.
Poate se organizeaza si la voi artistii si incep targuri de handmade. Eu am mers la targuri diferite si pot sa spun ca, cele strict de handmade au alta atmosfera si chiar pentru expozanti e mult mai benefica. La targurile celor de la ILH ne simtim deja ca intr-o familie. Este mare lucru sa fie toata lumea unita, sa primesti un sfat, un ajutor la nevoie si sa poti oferi si tu cand poti.
In fiecare oras mai mare ar trebui sa se organizeze comunitati de acest gen si sa ne tinem la curent cu evenimentele. Fara pretentii si obligatii, cu putina daruire, putem sa ne ajutam si la cazare. Pentru o seara sau doua, sigur putem oferi cuiva un loc unde sa-si puna capul noaptea.
Da , mi-am dorit foarte mult sa merg la targul din Ploiesti , dar din pacate nu mai am suficiente produse pentru a merge , si nu imi convine sa platesc taxa care e de 250 cu doar cateva ramase.
Va doresc bafta la vanzare tuturor , caci eu momentan nu cred ca mai reusesc sa ajung la targuri, poate mai incolo .
Va doresc bafta la vanzare tuturor , caci eu momentan nu cred ca mai reusesc sa ajung la targuri, poate mai incolo .

Savu Ramona- Junior

- Numarul mesajelor: 310
Varsta: 34
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 13/07/2010
Noi la Bacau suntem deja ca intr-o mare familie...adica cele care am tot mers la targurile organizate la Real!
La targul de pe kiseleff de week-end-ul trecut am cunoscut o "andreiutza"care activeaza aici pe forum.Am crezut ca o sa-mi fie usor sa o identific,dar sunt o multime de andree
.Te rog sa te "deconspiri" si sa-mi dai un PM.
.Te rog sa te "deconspiri" si sa-mi dai un PM.
cristinica_70- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 121
Varsta: 41
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 25/10/2009
A fost bine.Lume multa si buna.
cristinica_70- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 121
Varsta: 41
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 25/10/2009
Poate va intereseaza si un targusor
in targul Sibiului 
Pe pagina lor de FB anuntau ca se mai fac inca inscrieri. Pe mine m-au refuzat. Poate aveti mai multa bafta!
in targul Sibiului Pe pagina lor de FB anuntau ca se mai fac inca inscrieri. Pe mine m-au refuzat. Poate aveti mai multa bafta!
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Pagina 20 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII
» Poze pentru inspiratie - crosetat (9)
» Poze pentru inspiratie-tricotat (4)
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Targuri hand-made V