PROVOCARE 9 - AMINTIRI
Pagina 1 din 6 • Impartiti •
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
PROVOCARE 9 - AMINTIRI
Dragele mele, am urmarit tutorialele voastre, sunt super, mi-a placut in mod special cane-ul fantoma. Dar,avand in vedere ca tehnicile principale s-au cam epuizat, eu m-am gandit sa va propun urmatorul lucru:
- vreau sa creati o bijuterie care sa fie inspirata din copilaria voastra( si nu numai); si nu numai atat, vreau sa o si caracterizati, sa o denumiti si sa ne povestiti despre acel moment.
Mi-a venit aceasta idee de la Aditza, cand a caracterizat mokumele meu cu ceva stele parca, si mi-am adus aminte de noptile din copilarie cand plecam cu bunicul cu carul la moara, iar eu stateam in fanul proaspat si admiram stelele cu verisorii mei.
Sper sa va placa ideea, daca nu e bine, o schimb. Folositi ce tehnica credeti ca e potrivita sa va puna in valoare ideea.
Provocarea tine de luni 14 februarie pana pe duminica 27 februarie.
Premiul este gata, pun poza maine.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Culorile sunt mai deschise.
Daca e nevoie putem mari perioada provocarii, sa avem mai mult timp pentru inspiratie. Cum vreti voi.
- vreau sa creati o bijuterie care sa fie inspirata din copilaria voastra( si nu numai); si nu numai atat, vreau sa o si caracterizati, sa o denumiti si sa ne povestiti despre acel moment.
Mi-a venit aceasta idee de la Aditza, cand a caracterizat mokumele meu cu ceva stele parca, si mi-am adus aminte de noptile din copilarie cand plecam cu bunicul cu carul la moara, iar eu stateam in fanul proaspat si admiram stelele cu verisorii mei.
Sper sa va placa ideea, daca nu e bine, o schimb. Folositi ce tehnica credeti ca e potrivita sa va puna in valoare ideea.
Provocarea tine de luni 14 februarie pana pe duminica 27 februarie.
Premiul este gata, pun poza maine.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Culorile sunt mai deschise.
Daca e nevoie putem mari perioada provocarii, sa avem mai mult timp pentru inspiratie. Cum vreti voi.
Ultima editare efectuata de catre RamonaM in Lun 14 Feb 2011, 09:30, editata de 2 ori

RamonaM- Junior

- Numarul mesajelor: 482
Varsta: 29
Data de inscriere: 15/10/2010
Re: PROVOCARE 9 - AMINTIRI
Ramona, desi nu avem o tehnica anume, tema fiind una libera, mie mi se pare cea mai grea. Nu am nicio idee!

Dragonfly- Senior

-

Numarul mesajelor: 736
Localizare: brasov
Data de inscriere: 16/03/2010
Asta da provocare...hmmm...a meritat asteptarea. Cu fimo mai merge-cum mai merge, il ard sau nu dar la compunere sunt antitalent. Ce faceam eu in copilarie? Ca acum mi se pare asa de indepartata....
Mikya, zau ca nu vazusem mesajul! Nu, nu are legatura!
E altceva, dar nici nu stiu daca pot sa o folosesc pt ca nu stiu cum sa fac o bijuterie din asa ceva...In fine, ma mai gandesc si vad cum combin
E altceva, dar nici nu stiu daca pot sa o folosesc pt ca nu stiu cum sa fac o bijuterie din asa ceva...In fine, ma mai gandesc si vad cum combin
interesanta tema
zicea aditza in cealalta provocare...ca o apuca inspiratia cand pleaca la servici
exact asa am patit eu astazi
dimineata cand ma imbracam pt servici..ma gandeam la provocare...si pac...a venit ideea...desi ieri am stat in fata temei...blank...lipsita de idei...gata sa renunt

curioase ce idee mi-a venit?
hai ca va zic...pana la urma..nu concuram la ceva ultrasecret..nasa..or something
va fi inspiratie din desene animate..pt k in copilaria mea..la bloc..
...au avut un puternic impact..
zicea aditza in cealalta provocare...ca o apuca inspiratia cand pleaca la servici
exact asa am patit eu astazi
dimineata cand ma imbracam pt servici..ma gandeam la provocare...si pac...a venit ideea...desi ieri am stat in fata temei...blank...lipsita de idei...gata sa renunt
curioase ce idee mi-a venit?
hai ca va zic...pana la urma..nu concuram la ceva ultrasecret..nasa..or something
va fi inspiratie din desene animate..pt k in copilaria mea..la bloc..

darkpoke- Senior

-

Numarul mesajelor: 798
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 30/04/2010
Eu ma gandeam la fluturii dupa care alegam la bunici pe camp, numai ca nu stu cum sa si aplic asta

RamonaM- Junior

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] ce mult imi place premiul,cerceii mai ales [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] mor dupa degradeuri [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Dragonfly- Senior

-

Numarul mesajelor: 736
Localizare: brasov
Data de inscriere: 16/03/2010
Mie imi place culoarea verde. Il vreau! Numai timp sa am sa fac ce mi-a venit in cap

carmenco- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1528
Varsta: 38
Localizare: prahova
Data de inscriere: 12/04/2010

RamonaM- Junior

maiculita ce tema interesanta si totodata complicata. deja imi macin creierul sa imi amintesc de copilarie, de lucrurile frumoase.si ce as putea crea. premiul e intr-adevar motivant
Ramona,bijuteriile pot fi facute in orice tehnica?Se accepta si bijuterii tricotate,crosetate?
Ultima editare efectuata de catre denis21 in Mar 15 Feb 2011, 13:50, editata de 1 ori

denis21- Senior

-

Numarul mesajelor: 792
Varsta: 42
Localizare: Roman
Data de inscriere: 28/06/2010
orice tehnica poti folosi pentru fimo/cernit/sculpey/lut

darkpoke- Senior

-

Numarul mesajelor: 798