Ultimele subiecte
» Targuri hand-made V
Astazi la 8:54 am Scris de ador.mita

» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
Astazi la 8:52 am Scris de SilviaDumitrescu

» Dimensiuni copii indiferent de varsta
Astazi la 8:50 am Scris de SilviaDumitrescu

» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
Astazi la 8:42 am Scris de firicel

» Sanatatea noastra
Astazi la 8:29 am Scris de canadianca50

» Provocarea 29 - Fructe de vara
Astazi la 8:17 am Scris de MoniKozi

» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
Astazi la 7:58 am Scris de aidil

» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
Astazi la 6:49 am Scris de mari01

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
Astazi la 5:27 am Scris de juliennej

» La sueta .... de seara ! 19
Astazi la 1:12 am Scris de georgeta.prnic

» Mamici de mai multi copilasi
Astazi la 12:49 am Scris de diada

» Utilizatori care au primit BAN, avertizari publice
Astazi la 12:14 am Scris de diada

» Bijuterii din fimo XIX
Astazi la 12:09 am Scris de Margelutza

» Sunt graviduta!!! sfaturi legate de sarcina-7
Astazi la 12:06 am Scris de diada

» Flori si iar flori (5)
Ieri la 11:52 pm Scris de pufoi

» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
Ieri la 11:47 pm Scris de emmancita

» Flori artificiale 3
Ieri la 11:46 pm Scris de pufoi

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII
Ieri la 11:36 pm Scris de GinaP

» Scolioza si nu numai
Ieri la 11:13 pm Scris de pufoi

» Haine de gravida
Ieri la 9:55 pm Scris de fulguta28

Subiecte similare

LM Articole

LM YouTube Channel

Haideti sa slabim 2

Pagina 2 din 20 Inapoi  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Haideti sa slabim 2

Mesaj Scris de Clio_Ela la data de Lun Feb 07, 2011 1:21 am

Eu se pare ca nu mai ajung la calculator.... nici macat la raport...
de vineri pana duminica e greu, cu toti baietii acasica. Dar nu stam, am iesit cu caruciorul, eu imping la el, nu au voie baietii.

Iaurtul meu e aproape gata, mai nou beau si dimineata, a inceput sa imi chiar placa. Eu, care mancam mult seara si noaptea, ca ma apucau poftele de dulciuri si fainoase, de cand cu iarutul si laptele batut am pus punct. Am o ciocolata inceputa de aproape o saptamana si e inca in dulap.
De cantarit nu m-am cantarit, o fac la doua saptamani, cred ca e mai bine. Dar vineri am copt, trebuia sa duca Victor prajitura la scoala, a fost zi de sedinte cu parintii. (mamicile care reusesc fac prajituri, iar copiii le vand la bucata pe coridorul scolii, si fac banuti pt fondul clasei) Bineinteles ca nu puteam sa fac numai o praji, am facut si pentru acasa. Si... am si papat cateva bucati pana azi.
Dar... prefer sa slabesc mai putin decat sa stau sa rabd. Dieta, la mine inseamna sa reduc cantitativ ceea ce ingrasa, nici nu ma gandesc sa nu pap tot ce imi place. (cu masura e admis orice) ;)

Aurishta, bravo!!! esti consecventa, acum se vad si retzultatele, la cat maii multe kg date jos!!
cris_io..., Pilates am facut si eu la sala, pana inainte de nastere. M-am simteam foarte bine, iar acum am inceput sa fac din nou acasa. multe exercitii am gasit pe youtube.
Dar cu pilates nu se slabeste, se tonifica si se modeleaza muschii, te simti excelent dupa ce le faci.
Vreau sa incep si recuperarea dupa sarcina, trebuia sa merg de vreo luna, insa pe frigul asta nu imi vine, e numai dimineata. Dar de la inceputul lui martie sper sa merg.

Deocamdata mancare putina seara, cat se poate miscare acasa, impins caruciorul si cumparaturile in fiecare zi (sotiorul meu e fericit ca nu mai e nevoie sa mearga la cumparaturi, le fac eu cand ies cu puiul la plimbare)...

O saptamana cu multe kg pierdute va doresc!!!

Clio_Ela
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor: 1224
Varsta: 36
Localizare: intre optimisti
Data de inscriere: 17/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina la data de Lun Feb 07, 2011 8:25 am

Da , fetelor ! Bicicleta eliptica e cea mai eficienta dupa banda de alergat ( care e si scumpa si ocupa si loc mult - desi eu tot mi-o mai doresc ).Rezultatele sunt vizibile daca te tii de ea , macar de trei-patru ori pe saptamana , daca nu se poate zilnic . Momentan nu pot sa ma laud , ca abia de la 1 febr . am sters praful de pe ea dinnou ( ceea ce iti recomand din toata inima , Rosita ) , dar anii trecuti (cand mai aveam si eu ambitie ) , am constatat ca isi face treaba bine de tot .
Acum ca am luat-o de la inceput (si sper s-o tin tot asa ) , ma simt foarte bine !Sunt abia la nivelul 3 (si toate sunt 7 ) , dar o iau asa treptat .
In concluzie , fetele , curaj si ambitie sa fie , ca de-aia ne-ama adunat aici ! Si nu uitati de apa ca ati vazut ce provizii si-a facut Elena ,desi ea nu prea are nevoie sa slabeasca . Dar si pentru sanatate apa e cea mai importanta !Succes ! dama

corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor: 2141
Localizare: Buzau
Data de inscriere: 31/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta la data de Lun Feb 07, 2011 11:09 am

Ce agitatie, ce-mi place!Asa, aparatele alea trebuie omorate, ca de-aia sunt aparate!
Rosita, si eu iti recomand treningul, e mai lejer si nu bate la ochi. Eu port unul negru, tricoul tot negru ,zici ca-s ninja! rade

aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor: 2344
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de elenaxx la data de Lun Feb 07, 2011 12:13 pm

Eu am o prietena, care de cate ori merge la sala, pe sub trening se infasura cu un plastic, pe unde vroia sa slabeasca, si daca nu transpira de mama mama. Eu am renuntat la sala ca ma omorau scarile, era la etajul 4 sala, si dupa prima sedinta la sala, cand am revenit, urcam scarile si le coboram aproape pe branci rade rade

elenaxx
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor: 922
Varsta: 39
Localizare: pitesti,arges
Data de inscriere: 17/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de cris_io_mat la data de Lun Feb 07, 2011 12:25 pm

Klavinia ai dreptate...dupa atata ceai cand am baut apa mi s-a parut asa de buna si de dulce,chiar ma miram...si voi combina cand ceai,cand apa.Clio_ela e singura miscare pe care o pot face "in grup" acasa (eu si instructoarea din filmulet....carevasazica am instructor personal rade )in afara dansului cu copiii si mopul .Aurishta cat ai slabit?merge,merge? bucurie hai fetele!!!!!!!!

cris_io_mat
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor: 190
Localizare: langa copii
Data de inscriere: 30/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta la data de Lun Feb 07, 2011 1:11 pm

Stiu ca e destul de populara ideea cu costumul ala de sauna, zice-se, pe dedesubt. Mie nu-mi place, eu trebuie sa ma simt bine cand fac sport. Am vazut fete care folosesc asa ceva ude de parca ar iesi de la dus, cu adidasii mustind de apa si treningul ud pe la incheieturile costumului.Din punctul meu de vedere e groaznic, urasc sa ma simt asa! Apoi,nu stiu cat de eficient este pentru silueta, fiindca nu faci decat sa te deshidratezi. Asta e un truc pe care il folosesc sportivii de performanta ca sa traga mai putin la cantarul oficial. Eu sunt de parere ca e mai bine sa slabesti mai incet, dar sanatos , si sa beneficiezi si de o stare de bine.
Cris, am slabit pana acum 7 kg in aproximativ o luna, cu sport de 4-5 ori pe saptamana, dieta aproximativ serioasa Embarassed si cei doi litri de apa zilnic.

aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Popa la data de Lun Feb 07, 2011 2:10 pm

Salutare tuturor! Hop si eu de luni! Poate cu voi ma tin de treaba! Povestea mea nu e una iesita din comun...acum un an jumate am nascut, asadar acum am 10 kilograme in plus....pe care evident as dori sa le dau jos. Planul meu suna cam asa: youtube in fiecare zi sunt niste exercitii 8 min abs, 8 min legs, 8 min buns...de care as vrea sa ma tin, ori bicicleta, macar, apoi neaparat 2 litri de apa pe zi (asta nu-mi iese, dar trebuie sa reusesc). Cu mancarea este o problema...pentru ca imi plac dulciurile de mor. In plus mai fac cate un chec ceva pt cel mic...(asta e scuza, ca sa manac si eu, evident)...uf aici sa vad cum rezolv! Sper ca vorbind cu voi in fiecare zi....sa reusesc sa ma tin de treaba si sa va dau vesti bune peste o luna! Daca mai aveti vreun sfat, ceva aici sunt!!!! kiss

Ioana Popa
Nou venit
Nou venit

feminin
Numarul mesajelor: 51
Varsta: 29
Localizare: Iasi
Data de inscriere: 07/01/2011

http://www.gentutzehandmade.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta la data de Lun Feb 07, 2011 2:18 pm

Asa, asa, vino cu noi daca vrei sa slabesti! Aici e clubul ''deslabitelor'' rade

aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de cris_io_mat la data de Lun Feb 07, 2011 4:24 pm

Uau Aurishta...........dar te tii tare,nu te joci...nici eu nu vreau si vad ca nici nu prea pot sa tin o dieta stricta,dar am redus portiile si am mincat si mai usor,caloric vorbind...nu am mai mincat nici dulciuri desi scuze ca ale ioanei mai am si eu (aia mici,pentru ei rade ) pupici fetele kiss

cris_io_mat
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor: 190
Localizare: langa copii
Data de inscriere: 30/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina la data de Lun Feb 07, 2011 6:46 pm

Super !Ne inmultim , asa poate avem mai mult spor !
M-ai omorat tu pe mine , Aurishta ! 7 kg intr-o luna?Unde ai de gand sa ajungi? Eu m-as fi intrebat daca nu cumva sunt pe moarte . Iti dai seama ce m-am ambitionat? Eu am slabit doar 3 , dar daca mai slabesc 3 si luna asta sunt o fericita . Dar mai ales sunt fericita ca te am pe tine si pe Elena , cu apa . De data asta sigur nu ma mai impotmolesc . Asa ca tot inainte , fetelor ! dama

corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor: 2141
Localizare: Buzau
Data de inscriere: 31/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta la data de Lun Feb 07, 2011 7:35 pm

Eu ma tin tare in continuare. M-am saturat sa car dupa mine kilele alea urate! Sunt sigura ca si voi la fel. Dar, decat sa vorbim barfa , mai bine , nu-i asa? wink

aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de elenaxx la data de Lun Feb 07, 2011 8:10 pm

Imi place ce aud,eu cand v-am zis ca in curand o sa deschidem un nou subiect"vreau sa ma ingras"nu m-ati crezut. Inseamna ca la vara o sa punem de o sueta mica intr-un parc, cu bardacile de apa in fata noastra si depanand amintiri despre"ce timpuri soro, cu grasimile alea" rade
kiss

elenaxx
Expert
Expert

feminin

Sus In jos

Haideti sa slabim 2

Mesaj Scris de Ioana Popa la data de Lun Feb 07, 2011 8:18 pm

Yupi! Azi am reusit sa beau un litru jumate de apa...si mai e pana ma culc...si fac acus exercitiile (sa se culce baietelul meu, altfel nu ma lasa deloc pt ca sare pe mine si cauta joaca). E bine aici printre voi...macar cate 2-3 kilograme sa slabesc pe luna si ma multumesc! kiss

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

L.E.
Fetelor...nu mai vad deloc activitate pe aici...ce ati mai facut...eu inca rezist:)

Edit marinmagda

Citeste te rog Punctul 6 din Regulament privind postarea mesjelor succesive

Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in Mier Feb 09, 2011 7:17 pm, editata de 1 ori (Motiv : Unit mesaje)

Ioana Popa
Nou venit
Nou venit

feminin
Numarul mesajelor: 51
Varsta: 29
Localizare: Iasi
Data de inscriere: 07/01/2011

http://www.gentutzehandmade.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de elenaxx la data de Mar Feb 08, 2011 8:48 pm

Pai toata lumea e ocupata cu slabitul, Ioana rade Lumea bea apa si munceste la biciclete,steppere si alte slabiciuni. Sau face exercitii la engleza wink

elenaxx
Expert
Expert

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de canadianca50 la data de Mar Feb 08, 2011 9:06 pm

eu sint lenesa obosesc repede