Viitorul incepe azi!? Clubul "senioarelor" 40+
Pagina 20 din 20 • Impartiti •
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Viitorul incepe azi!? Clubul "senioarelor" 40+
Ema, tu trebuie sa fii fericita pentru ceea ce ai facut si te-a bucurat in viata, pentru realizarile tale. Cred ca multe din cele care vor sa loveasca in tine si-ar fi dorit sa calatoreasca, sa viziteze, sa intanleasca oameni. Uneori invidia nu are frau. Tu ai locul tau in viata si probabil nu este ceea ce vrei tu. Sa fii sigura ca toti avem un scop pentru care suntem pe pamant. Si eu imi doresc rutina, familie, reuniuni de familie, insa nu le am, m-am trezit ca dupa 40 de ani am posibilitatea sa fac cariera, nu o sa dau cu piciorul numai ca nu pot avea familia intregita. Sotul meu nu prea sta cu noi, mereu lucreaza in alta localitate, mi-a luat mult timp sa inteleg ca nu este alta cale, no era sub 40 cred ca de aia.... Sunt mereu cu copii, asta e familia mea, sotul e in poza si pe statul de plata, habar nu are cand repar eu masina, schimb butelia sau platesc facturile. Cateodata urasc ca el nu se implica, cateodata nici nu ma mai gandesc sau ignor, asta e. Intr-o zi voi avea si rasplata pentru ce am facut doar eu.
Iti doresc la multi ani fericiti si ia partea buna din viata ta. Daca tu esti cea de la avatar, ai un compliment din partea mea, arati foarte tanara!
Maria felicitari pentru felul de a gandi, sunt sigura ca asta te tine in viata fericita!
Iti doresc la multi ani fericiti si ia partea buna din viata ta. Daca tu esti cea de la avatar, ai un compliment din partea mea, arati foarte tanara!
Maria felicitari pentru felul de a gandi, sunt sigura ca asta te tine in viata fericita!

danniela- Atotcunoscător

- Numarul mesajelor: 2025
Localizare: in tarile calde
Data de inscriere: 19/06/2010
Multumesc fetelor pentru gandurile frumoase (da eu sunt la avatar, eram congelata ca era afara tare frig )

ema- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1078
Varsta: 41
Data de inscriere: 18/09/2009
Ema 41 de ani? poza de la avat e a ta? ceva nu se pupa
Ori nu eti tu in poza
ori nu ai 41 de ani
ori musai obligat trebuie sa iei exemplu de gandire de la Mariaz
Maria te
de multe ori si strans si te rog sa-mi dai voie sa te citez si la Gandeste pozitiv pentru ca asa gandire pozitiva ca a ta este de luat exemplu si poate nu toate fetele intra aici (mai ales cele tinere care au cel mai mult nevoie de o gandire pozitiva ca a ta)
Modific pentru ca intre timp a sris ema
Emaaaaa vrei bataie? Te mai invinovatesti mult? daca imi aduc aminte bine parca te-am mai 'urecheat" eu odata
dar tu exemple de femai singure la varsta ta care sunt fericite nu gasesti? Citeste mesajul lui Mariaz pana il inveti pe derost si poate o sa-ti intre in cap
Nu exista
NU EXISTA ASA CEVA intra [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] citeste si vizioneaza filmulete si schimbati atitudinea fata de tine pentru ca esti iubita asa cum esti numai ca trebuie sa deschizi ochii sa vezi asta
si mai editez odata penreu ca intre timp am vorbit (foarte mult) la telefon si vad ca au mai scris fetele
Chiar si eu virtuala te iubesc
Ori nu eti tu in poza
ori nu ai 41 de ani
ori musai obligat trebuie sa iei exemplu de gandire de la Mariaz Maria te
de multe ori si strans si te rog sa-mi dai voie sa te citez si la Gandeste pozitiv pentru ca asa gandire pozitiva ca a ta este de luat exemplu si poate nu toate fetele intra aici (mai ales cele tinere care au cel mai mult nevoie de o gandire pozitiva ca a ta)Modific pentru ca intre timp a sris ema
Emaaaaa vrei bataie? Te mai invinovatesti mult? daca imi aduc aminte bine parca te-am mai 'urecheat" eu odata
dar tu exemple de femai singure la varsta ta care sunt fericite nu gasesti? Citeste mesajul lui Mariaz pana il inveti pe derost si poate o sa-ti intre in cap Nu exista
depresia nu vine ca o chem eu Vine pur si simplu
NU EXISTA ASA CEVA intra [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] citeste si vizioneaza filmulete si schimbati atitudinea fata de tine pentru ca esti iubita asa cum esti numai ca trebuie sa deschizi ochii sa vezi asta
si mai editez odata penreu ca intre timp am vorbit (foarte mult) la telefon si vad ca au mai scris fetele
Chiar si eu virtuala te iubesc
Ema, fericirea, bucuria o gasesti in tine.Toti avem impliniri si neimpliniri, dar trebuie sa mergem mai departe, sa ne luptam, sunt sigura ca esti o luptatoare si o invingatoare. Viata le aseaza pe toate la timpul lor. Esti o fericita pt. faptul ca ai putut calatori, cunoaste oameni deosebiti si culturi diferite. A calatori e un vis al meu, mai ales ca impreuna cu elevii mei ,,calatorim virtual" prin toata lumea ( sunt profesoara de geografie).Sunt sigura ca esti o persoana agreabila, cu care poti conversa la nesfarsit.Cred ca esti si o buna prietena pt. cine merita prietenia ta.Viata ne ofera fiecaruia dintre noi, multe, poate uneori cate nu putem duce.
Apropo, la 41 ani, arati super!Te imbratisez cu drag!Capul sus si tot inainte!
Apropo, la 41 ani, arati super!Te imbratisez cu drag!Capul sus si tot inainte!

denis21- Senior

-

Numarul mesajelor: 792
Varsta: 42
Localizare: Roman
Data de inscriere: 28/06/2010
Multumesc Danniela,multumesc,Silvia,va sarut si va imbratisez!

mariaz_09- Senior

-

Numarul mesajelor: 746
Varsta: 59
Localizare: Deva
Data de inscriere: 08/01/2010
Silvia mi se intampla de multe ori sa citesc ce replici dai si ce comentarii faci la anumite situatii si rad de ma doare dupa urechi Esti izvor de umor si buna dispozitie si orcat as fi de suparata, uit pe moment totul si traiesc alaturi de tine ce povestesti Sentimentele sunt reciproce chiar daca nu prea ma pricep sa le fac cunoscute
Denis, multumesc pentru sfaturi si compliment
Denis, multumesc pentru sfaturi si compliment

ema- Maestru

-

ema nu stiu daca aici e tocmai locul potrivit sa-ti spun ceea ce voi spune in continuare, dar o fac aici pentru ca aici a venit vorba
Si pentru ca ai zis ca te binedispune si razi la ce spun eu hai sa-ti mai spun una pe care te rog chiar sa o tii minte. Cand eram eu tanara (maica
), adica pe la 17-18 ani ( chiar tinerica as zice
) Nu prea zambeam si aveam o uitatura... asa de... "parca impungeam" pe cineva. Pana intr-o zi cand mi-a zis cineva sa tin capul mai sus si sa zambesc si eu. La care eu am replicat "cum sa zambesc asa ca proasta fara nici un motiv?" raspunsul a fost "da asa ca proasta pentru ca cel care ma priveste nu se intreaba daca am sau nu motiv, gandeste ca asa sunt eu zambareata
Ei afla ca de atunci (poate nu mereu) incerc sa fiu zambareata. Cert este ca in perioada aceea aveam momente cand chiar imi venea sa rad cand imi aminteam ce mi-a spus persoana si cu greu ma abtineam sa nu rad chiar ca proasta de ce-si aduce aminte. Acum ca sa vezi de ce am spus aceasta poveste (si sper sa nu te superi pe mine) este ca poza de la avatar este splendida, esti o frumoasa si o tinerica daaaar....... ( asta sunt eu am mereu un ceva de comentat) daca tii barbia puutin mai sus... scoti nasul putin mai in vant iti garantez ca multe se vor schimba. Pacat de ochii aia sa ii tii tot cu privirea in pamant. Pacat de nasucul ala sa nu-l scoti si pe el cu tupeu in lume
Deci.... dai nainte cu tupeu (era un cantec )
Si pentru ca ai zis ca te binedispune si razi la ce spun eu hai sa-ti mai spun una pe care te rog chiar sa o tii minte. Cand eram eu tanara (maica
), adica pe la 17-18 ani ( chiar tinerica as zice
) Nu prea zambeam si aveam o uitatura... asa de... "parca impungeam" pe cineva. Pana intr-o zi cand mi-a zis cineva sa tin capul mai sus si sa zambesc si eu. La care eu am replicat "cum sa zambesc asa ca proasta fara nici un motiv?" raspunsul a fost "da asa ca proasta pentru ca cel care ma priveste nu se intreaba daca am sau nu motiv, gandeste ca asa sunt eu zambareata
Ei afla ca de atunci (poate nu mereu) incerc sa fiu zambareata. Cert este ca in perioada aceea aveam momente cand chiar imi venea sa rad cand imi aminteam ce mi-a spus persoana si cu greu ma abtineam sa nu rad chiar ca proasta de ce-si aduce aminte. Acum ca sa vezi de ce am spus aceasta poveste (si sper sa nu te superi pe mine) este ca poza de la avatar este splendida, esti o frumoasa si o tinerica daaaar....... ( asta sunt eu am mereu un ceva de comentat) daca tii barbia puutin mai sus... scoti nasul putin mai in vant iti garantez ca multe se vor schimba. Pacat de ochii aia sa ii tii tot cu privirea in pamant. Pacat de nasucul ala sa nu-l scoti si pe el cu tupeu in lume
Deci.... dai nainte cu tupeu (era un cantec )
Uite, Ema, asa zice Silvia sa fii: CU TUPEU!!!

Floren- Junior

-

Numarul mesajelor: 434
Localizare: acasa
Data de inscriere: 30/01/2010
Tupeista nu sunt dar zambareata si bine dispusa sunt (pana dau de acrituri care ma intreaba ce motive am de zambesc)
Repet ce spun mereu: la noi lumea a uitat sa fie amabila, sa zambeasca E mai usor sa fii ca ariciul
Zambareata am fost si voi fi mereu chiar daca multora nu le inspir incredere
Repet ce spun mereu: la noi lumea a uitat sa fie amabila, sa zambeasca E mai usor sa fii ca ariciul
Zambareata am fost si voi fi mereu chiar daca multora nu le inspir incredere

ema- Maestru

-

Acum fiindca am mai mult timp liber ,copilul mai mullt plecat am imtrat si am citit tot ce a-ti scris voi .M-am cutremurat si am plans pentru KARINA si DAY ...nu stiu ce sa le spun cuvintele sunt de prisos ,acum am inteles frenezia lucrului Karinei ,pe care o admir am mai scris si la sectiunea croitorie ...trebuie sa-s tina mintea ocupata ,rana ei sagereaza decate ori o amintire ii umbla prin minte .Mi-am pus si eu intrebarea unde am fost pana la 44 de ani parca ieri eram un coplil si acum m-am trezit cu copii mari ,doamne cum trece timpul.Si mi-am raspuns am fost ocupata sa duc mai departe rasa umana ;am nascut ,am crescut si educat doi copii,au crescut frumos pentru timpurile aceste .....stiu ca ptr ei omenia este mai importanta decat banii,cu alta ocazie va spun si de ce cred eu asta .Am fost pe ultimul loc mereu in viata de familie adica nevoile lor consider eu ca sunt mai mari ca ale mele ,ramanand fara tata dela 10 ani am fost invatata cu putin,mi-ar fi greu ca acum sa merg in magazin sa-mi iau o rochie doar ca-mi place si nu ca am nevoie de ea ,imi fac bucuri marunte ,dar necesare.Sindromul PM ma incearca si pe mine stari ciudate de la minut la minut,depresive uneori .....dar cand ii aud cum rad sau imi spun :mami este o minume ce ai facut tu ......mancare ,dulciuri sau eu stiu un fular tricotat .Echilibru cred eu ca il ei de la cei de laga tine nu exista casatotie perfecta decat sa zicem unu la suta ......dar daca ai un suflet cald langa, tine care a invatat cand iti este bine sau rau ,conteaza pe noi greutatile ne-a apropiat foarte mult.

diblaru maria- Nou venit

- Numarul mesajelor: 93
Localizare: crevedia
Data de inscriere: 03/10/2010
Si am mai descoperit o noua sectiune......dar observ ca nu mai vreti sa intrati pe aici
Deci asta inseamna ca nu mai sunt senioare 40+??????.....vreau si eu sa ma inscriu
Deci asta inseamna ca nu mai sunt senioare 40+??????.....vreau si eu sa ma inscriu

gabyd- Senior

-

Numarul mesajelor: 593
Varsta: 45
Localizare: Piatra Neamt
Data de inscriere: 08/08/2011
gabyd a scris:vreau si eu sa ma inscriu![]()
si cine nu te lasa?
daca vrei poti
Stiuuuuu......dar sa vb de una singura?????.....toata ziua fac asta.....vad ca nu a mai dat nici o "senioara" pe aici de cateva luni bune
Azi nu am chef de nimic
....si am inceput sa "rasfoiesc" si alte pagini.....nu doar de crosetat
Azi nu am chef de nimic
....si am inceput sa "rasfoiesc" si alte pagini.....nu doar de crosetat
gabyd- Senior

-

Gaby, esti la serviciu???

danniela- Atotcunoscător

- Numarul mesajelor: 2025
Localizare: in tarile calde
Data de inscriere: 19/06/2010
Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Sam 14 Apr 2012, 20:02, editata de 2 ori (Motiv : Separat capitole)

gabyd- Senior

-

Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Subiecte similare» Cum arata viitorul tau?
» Viitorul Apropiat
» Noul server : Prezentare !
» Ratiune si simtire
» Cum cuceresti un barbat in functie de zodie.
» Viitorul Apropiat
» Noul server : Prezentare !
» Ratiune si simtire
» Cum cuceresti un barbat in functie de zodie.
Pagina 20 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Haine de gravida
» Costume Carnaval (4)
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Fuste (7)
» Bijuterii din fimo XIX
» Lucrul de mana - sursa de venit-2