Rochii de seara,deosebite (5)
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Rochii de seara,deosebite (5)
Faina rochie,iar siliconul e perfect la bust .Esti o comoara Karina ca ne spui si noua secretele meseriei.
mersi,karina

zylv- Expert

-

Numarul mesajelor: 845
Varsta: 40
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009
Si eu am luat elasticul asta dupa ce am vazut ca l-a recomandat Karina si e f bun si mie imi place.
Foarte frumoasa rochita Karina si ii da asa un aer sexi cu umarul ala gol.
Imi inchipui cum statea pe d-soara.
Foarte frumoasa rochita Karina si ii da asa un aer sexi cu umarul ala gol.
Imi inchipui cum statea pe d-soara.

stoy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1068
Varsta: 37
Localizare: Focsani
Data de inscriere: 31/10/2009
Karina, rochia e foarte frumoasa si are o culoare foarte ...atragatoare.
Nu stiu daca in realitate e aceeasi nuanta dar daca da, sa stii ca e varianta usor mai deschisa a culorii anului 2011 ( oficial declarata in tendinte) : honeysuckle
pe care eu o ador dintotdeauna( se cam potriveste tuturor nuantelor de ten).
Ce zici, asta e ?
:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu stiu daca in realitate e aceeasi nuanta dar daca da, sa stii ca e varianta usor mai deschisa a culorii anului 2011 ( oficial declarata in tendinte) : honeysuckle
pe care eu o ador dintotdeauna( se cam potriveste tuturor nuantelor de ten).Ce zici, asta e ?
:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Wow Karina, chiar foarte frumoasa rochia, si mai ales maneca :D (dupa cum se va vedea si mai jos, eu am intrat in perioada "o maneca").
Am mai facut si eu 2 rochite din catifea elastica, fronsate, numai bune de salsa :D Iarasi am facut de asemenea un fix si pentru rochiile cu elastic aplicat pe parti, cred ca as incerca din toate materialele posibile si imposibile cate o rochita dinasta, daca as avea timp.
Prima rochita: catifea neagra elastica ce are aplicata pe lungime din 2 in 2 cm cate o cusatura decorativa, cu paiete tot negre din loc in loc. Materialul l-am cumparat din Milano acum cand am fost de revelion, cu 6 euro metrul (ceea ce pentru Milano eu zic ca e prea bine). Maneca este prima mea maneca adevarata (adica croita separat si aplicata pe corpul rochiei) si sunt tare mandra de ea si mai ales de faptul ca eu zic ca mi-a iesit fff bine si fara tipar (am mulat-o direct pe brat). Pe umar am aplicat 3 trandafiri din bumbac iar pe linia decolteului si in fata si in spate este aplicata dantela elastica cu sclipici si paiete.
Deci:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
A doua rochita: catifea elastica intr-o culoare gen "midnight blue" lucioasa, luata din Paris dar am vazut exact la fel si la noi in Samexpo (evident mie imi place sa cred ca a mea e mai cu mot ca e din Paris :D). Este croita cam dupa acelasi tipar ca cea neagra, numai ca nu are maneca, iar jos este dreapta, nu asimetrica.
So:
Am mai facut si eu 2 rochite din catifea elastica, fronsate, numai bune de salsa :D Iarasi am facut de asemenea un fix si pentru rochiile cu elastic aplicat pe parti, cred ca as incerca din toate materialele posibile si imposibile cate o rochita dinasta, daca as avea timp.
Prima rochita: catifea neagra elastica ce are aplicata pe lungime din 2 in 2 cm cate o cusatura decorativa, cu paiete tot negre din loc in loc. Materialul l-am cumparat din Milano acum cand am fost de revelion, cu 6 euro metrul (ceea ce pentru Milano eu zic ca e prea bine). Maneca este prima mea maneca adevarata (adica croita separat si aplicata pe corpul rochiei) si sunt tare mandra de ea si mai ales de faptul ca eu zic ca mi-a iesit fff bine si fara tipar (am mulat-o direct pe brat). Pe umar am aplicat 3 trandafiri din bumbac iar pe linia decolteului si in fata si in spate este aplicata dantela elastica cu sclipici si paiete.
Deci:
A doua rochita: catifea elastica intr-o culoare gen "midnight blue" lucioasa, luata din Paris dar am vazut exact la fel si la noi in Samexpo (evident mie imi place sa cred ca a mea e mai cu mot ca e din Paris :D). Este croita cam dupa acelasi tipar ca cea neagra, numai ca nu are maneca, iar jos este dreapta, nu asimetrica.
So:

elutzamicutza- Ucenic

- Numarul mesajelor: 140
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 08/02/2010
frumoase creatiile elutzamicutza,chiar superbe,felicitari

bibitu- Junior

- Numarul mesajelor: 410
Localizare: parcare
Data de inscriere: 03/05/2010
eleutza,dragute foc rochitele tale,dar eu as fi rascroit mai tare decolteul in partea din fata.nu stiu,daca vad bine,deoarece pozitiile tale nu ne dau voie sa vedem tot,dar mi se pare ca ai taiat drept de pe umar pana subrat. la urmatoarea rotunjeste putin linia decolteului,si vor iesi mai bine.

zylv- Expert

-

Numarul mesajelor: 845
Varsta: 40
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009
Din capitolul: cat mai scurt va prezint inca o rochie te organtza si tulle! Rosu-rosu, de-ala ca sangele!
Are corsajul fronsat, e sustinut de balene in cusaturi si are elastic siliconat pe interior ca sa nu alunece la purtare.
Are corsajul fronsat, e sustinut de balene in cusaturi si are elastic siliconat pe interior ca sa nu alunece la purtare.

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
rosuuuuuuuuuuuuuuu. eu am o singura rochie rosie , de vara. atat.am si un pulover in rest nimic.
dar parca icepe sa imi placa.
foarte frumoasa, karina. e speciala.
dar parca icepe sa imi placa.
foarte frumoasa, karina. e speciala.
Karina, este foarte frumoasa rochita. Imi place foarte mult faptul ca experienta in lucru se vede de la distanta pe fiecare produs realizat de tine. Te felicit din suflet.
karina e suuuper rochita, pacat ca nu o putem vedea imbracata,cred ca arata suuuuper

silviasimon88- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 107
Varsta: 24
Localizare: cluj
Data de inscriere: 27/09/2010
Aliuuu! Scurta, raau! Asta nu-i rochie, e camisola de budoar... Pai daca stranuta i se vad (ptiu!) didisupturile... si toate alea. Imbracati-va, maica, mai ca lumea ca va ia reuma si-i pacat de tineretile voastre.
S-a stricat lumea!!!
S-a stricat lumea!!!
nu cred ca e asa scurta. adica asa scurta rau. rau de tot. e scurta da... si eu port scurt da nu asa. ar fii culmea, sa ma ia reumatismul. buburuzo , m-ai facut sa zambesc.
imi amintesc ca odata la servici baietii strangeau ceva bani, era inainte de 8 martie. si ii vedeam ca tot susotesc dar nu stiam ce fac. si la un moment dat ii intreb ca pentru ce trebuie sa adunam[/u] bani. si ei zic''tu nu dai ca daca aveai iti faceai fusta mai lunga, noi strangem bani sa mai luam 5 cm de material pentru fustele tale''
am zis ca mor de ciuda, cand colo ei nu stiau cum sa scape de mine ca i-am prisn ca strangeam bani de 8 martie, pentru cadoul meu.
imi amintesc ca odata la servici baietii strangeau ceva bani, era inainte de 8 martie. si ii vedeam ca tot susotesc dar nu stiam ce fac. si la un moment dat ii intreb ca pentru ce trebuie sa adunam[/u] bani. si ei zic''tu nu dai ca daca aveai iti faceai fusta mai lunga, noi strangem bani sa mai luam 5 cm de material pentru fustele tale''
am zis ca mor de ciuda, cand colo ei nu stiau cum sa scape de mine ca i-am prisn ca strangeam bani de 8 martie, pentru cadoul meu.
Daca ati sti cat m-am luptat pentru trei cm! Sa ramana acolo la tiv...
E pazita de barbat si copil asa ca nu-mi fac griji c-o despoaie careva la dans.
Eu una m-am saturat de modelul asta, trebuie sa vad cum le conving sa schimbe genul!
Cris la mine la mine rosul se gaseste si-n tricouri, si-n pantaloni de vara, o rochie, geaca de iarna, geaca de piele ce mi-a usurat bugetul in Turcia acum trei ani, pulovere, genti, incaltari, bijuuri. Trebuie sa ma controlez sa nu pun mana pe rosu cand intru in vreun magazin.
E pazita de barbat si copil asa ca nu-mi fac griji c-o despoaie careva la dans.
Eu una m-am saturat de modelul asta, trebuie sa vad cum le conving sa schimbe genul!
Cris la mine la mine rosul se gaseste si-n tricouri, si-n pantaloni de vara, o rochie, geaca de iarna, geaca de piele ce mi-a usurat bugetul in Turcia acum trei ani, pulovere, genti, incaltari, bijuuri. Trebuie sa ma controlez sa nu pun mana pe rosu cand intru in vreun magazin.

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
mie nu mi-a placut rosul niciodata, ei bine si acum urasc combinatia, rosu-negru, rosu-alb dar a inceput sa imi placa. si ar trebuii sa incep sa imi cumpar.
stii am o rochie cu trandafiri rosii si nu am purtat-o pt ca erau rosii?
sa stii ca imi place rochia, eu sunt innebunita dupa decolteuri generoase.sau rochii cu bretele si rochii care accentueaza talia.
felicitari imi place foarte mult.
stii am o rochie cu trandafiri rosii si nu am purtat-o pt ca erau rosii?
sa stii ca imi place rochia, eu sunt innebunita dupa decolteuri generoase.sau rochii cu bretele si rochii care accentueaza talia.
felicitari imi place foarte mult.
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» Rochite de seara
» filme spirituale....deosebite...
» Buna Seara
» Niste persoane deosebite
» Concursul de Paste-2012!
» filme spirituale....deosebite...
» Buna Seara
» Niste persoane deosebite
» Concursul de Paste-2012!