Rochii,sarafane-cap XII
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Rochii,sarafane-cap XII
Foarte frumoasa rochita Noemi.... si in trend.

AlyC- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 173
Varsta: 29
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 05/07/2010
Arata foarte bine rochita, Noemi. As vrea sa am si eu atata rabdare cu margelele si paietele... Felicitarile mele!

d.dana.c- Nou venit

- Numarul mesajelor: 51
Localizare: Cluj-Napoca
Data de inscriere: 02/02/2010
Si inca 2 facute azi
pacat ca nu am pe cineva sa imi faca si mie la fel, ca imi plac tare mult, dar asta e, croitorul n-are haine..
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Noemi- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1541
Varsta: 32
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 16/07/2009
Inca doua rochite superbe Noemi!
Vin si eu sa va arat o rochie ce mi-am facut-o pentru Craciun. Nu e chiar gata, mai trebuie sa-i fac tivul. Asta e partea care imi displace. Totdeauna am impresia ca la tiv stric totul. Deci vreau sa va cer parerea...ce fel de tiv sa-i fac? Materialul e jerse, iar modelul e din Burda nr11/2010. Ignorati atele rosii de la decolteu, inca nu am descusut ata cu care am insailat-o si nici nu am calcat-o putin sa se aseze frumos.
Vin si eu sa va arat o rochie ce mi-am facut-o pentru Craciun. Nu e chiar gata, mai trebuie sa-i fac tivul. Asta e partea care imi displace. Totdeauna am impresia ca la tiv stric totul. Deci vreau sa va cer parerea...ce fel de tiv sa-i fac? Materialul e jerse, iar modelul e din Burda nr11/2010. Ignorati atele rosii de la decolteu, inca nu am descusut ata cu care am insailat-o si nici nu am calcat-o putin sa se aseze frumos.

d.dana.c- Nou venit

waw ,ce rochite ,suuuuuuuper. Felicitari Noemi! Imi plac foarte mult toate ,dar cele gri parca sunt...... perfecte; vreau si eu

louise27- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 172
Varsta: 29
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/09/2010
D.dana c frumoasa rochia si frumos si materialul ales, chiar imi place, eu nu vad nici o ata rosie ( oare imi trebuie ochelari
)Eu ca sa imi reuseasca un tiv bine prefer sa-l fac de mana. Partea care ramane pe dos o prind mai bine iar cea care se vede pe fata o prind finut in varf de ac.Daca vrei mai multe detalii fac o poza la un tiv si iti trimit.
Noemi de acum stii ca ma inebunesti cu rochiile astea. Mi-am luat si eu material elastic dar nu ma incumet sa intru in el ca eu cos si descos de 10 ori ca sa iasa ceva bine.
Louise imi place rochita ta sau mai bine zis sarafanul si mie imi place ca haina sa stea pe talie fix ca sa scoti talia in evidenta, daca ai si tu ai un corp superb.
)Eu ca sa imi reuseasca un tiv bine prefer sa-l fac de mana. Partea care ramane pe dos o prind mai bine iar cea care se vede pe fata o prind finut in varf de ac.Daca vrei mai multe detalii fac o poza la un tiv si iti trimit.Noemi de acum stii ca ma inebunesti cu rochiile astea. Mi-am luat si eu material elastic dar nu ma incumet sa intru in el ca eu cos si descos de 10 ori ca sa iasa ceva bine.
Louise imi place rochita ta sau mai bine zis sarafanul si mie imi place ca haina sa stea pe talie fix ca sa scoti talia in evidenta, daca ai si tu ai un corp superb.

stoy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1068
Varsta: 37
Localizare: Focsani
Data de inscriere: 31/10/2009
d dana c nu se vad pozele cred ca s-a intimplat ceva

bibitu- Junior

- Numarul mesajelor: 410
Localizare: parcare
Data de inscriere: 03/05/2010
Multumesc pentru explicatii si aprecieri stoy. Probabil ca din cauza ca am micsorat poza nu se mai vad atele
Asa am sa fac, o sa-i cos de mana tivul.
@bibitu: Nu am facut nici o modificare. Oare din cauza photobucket-ului nu se vad pozele?
@bibitu: Nu am facut nici o modificare. Oare din cauza photobucket-ului nu se vad pozele?

d.dana.c- Nou venit

A mai facut si eu un sarafan asemanator cu cel prezenrat la concurs, acesta are croiul putin diferit si i-am facut alte floricele. Sper sa va placa. O persoana draga fost tare incantata de al meu asa ca i-am facut cadou de mos acest sarafan.
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img]
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img]

stoy- Maestru

-

Stoy, la croiala rochiei nici nu m-am mai uitat mi-au atras privirea folrile, florile sunt geniale... cata rabdare, super, extraordinare.
Felicitari, le-am studiat atent, sunt lucrate exceptional.
Mama... cata rabdare.
M-am uitat si dincolo la broderii, pai tu de mult cochetai cu broderia.
Felicitari!
Felicitari, le-am studiat atent, sunt lucrate exceptional.
Mama... cata rabdare.
M-am uitat si dincolo la broderii, pai tu de mult cochetai cu broderia.
Felicitari!
Uca, am primit o "scula" de la o vecina de-a mea care lucra pe vremuri la flori de alea pentru nunta ( un fel de fier de calcat cu bila ). Fiecare floricica e apretata si calcata cu fierul in poza nu se vede ca in realitate, stiu ca tu esti pasionata de astfel de detalii. Daca vrei mai multe detalii iti dau la flori artificiale.

stoy- Maestru

-

Felicitari Stoy si pentru sarafan!Sa-l poarte sanatoasa prietena ta si parca te invidiez putin ca esti foarte priceputa la tot felul de lucruri manuale
Am si eu o rochita pe care am facut-o vara aceasta. Din pacate nu am poze cu ea imbracata - si desigur rochita trebuie calcata si ii lipseste o margeluta pe care inca n-am cusut-o la loc. Am facut rochita din doua fuste pe care le aveam la indemana.

dktimi- Nou venit

- Numarul mesajelor: 59
Varsta: 25
Localizare: Tg Mures
Data de inscriere: 01/02/2010
Bravo fetelor, vad ca ati lucrat cu spor.Foarte frumoase rochiile.

Balasa Mariana Claudia- Senior

-

Numarul mesajelor: 630
Varsta: 30
Data de inscriere: 17/03/2010
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» Schite..rochii.....
» SeNtImEnTe CaPrIcIoAsE
» Dragoste intre florile de cires(SasuSaku)
» Pantera Neagra + 16
» Concursul de Paste-2012!
» SeNtImEnTe CaPrIcIoAsE
» Dragoste intre florile de cires(SasuSaku)
» Pantera Neagra + 16
» Concursul de Paste-2012!
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Fuste (7)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Bijuterii din fimo XIX
» Lucrul de mana - sursa de venit-2