Bijuterii din sarma 6
Pagina 2 din 21 • Impartiti •
Pagina 2 din 21 •
1, 2, 3 ... 11 ... 21 
Re: Bijuterii din sarma 6
Casagravor ...eu nu reusesc sa vaz prima bratara
Anaf ,eu cred c'or sa'i placa cerceii mamei prietenului tau ...asa ca nu'ti face griji
Happy super simpatica bratarica
Anaf ,eu cred c'or sa'i placa cerceii mamei prietenului tau ...asa ca nu'ti face griji
Happy super simpatica bratarica
Casagravor, aceasta bratara imi place cel mai mult!
....si vezi ca s-a intamplat ceva cu prima poza. Ai sters cumva, poza, fara sa-ti dai seama?
....si vezi ca s-a intamplat ceva cu prima poza. Ai sters cumva, poza, fara sa-ti dai seama?

casagravor- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 183
Varsta: 44
Localizare: arad
Data de inscriere: 08/01/2010
Da, plapandika si eu cred ca o sa-i placa, pentru ca ii plac bijuteriile cu pietre, iar verde smarald e culoarea ei preferata...si unei femei daca ii faci cadou bijuterii, nu cred ca dai niciodata gresh ;)
Casagravor foarte frumoase ambele bratari. Mai asteptam si alte modele celtice...nu stiu de unde ai atatea idei
Casagravor foarte frumoase ambele bratari. Mai asteptam si alte modele celtice...nu stiu de unde ai atatea idei

anaf- Nou venit

- Numarul mesajelor: 24
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 02/12/2010
buna. as vrea sa va rog sa imi recomandati niste tipuri de sarma pentru bratari impletite foarte fin. ce sarma e mai potrivita?sarma siliconata? sarma de modelaj?guta?sau sarma ondulata?sarma se recomanda a fi argintata?sau ce tipuri de sarma nu se deterioreaza?

emma81- Nou venit

- Numarul mesajelor: 4
Localizare: romania
Data de inscriere: 11/12/2010
Grozave bratari , Casa Gravor! Te felicit!
Daca nu e cu suparare, ne spui ce grosime are sarma cu care ai lucrat? ...Ma tenteaza sa incerc si eu...
Daca nu e cu suparare, ne spui ce grosime are sarma cu care ai lucrat? ...Ma tenteaza sa incerc si eu...
1.2 mm, 0.8 mm, 0.4 mm - combinatii din astea 3, functie de model

casagravor- Ucenic

-

Multumesc! Ma gandeam ca poate e mai groasa de 1,2...si cu asa ceva nu am lucrat.
Multumesc, inca o data.
Multumesc, inca o data.
Alte 2 bratari celtice
ei , da, se poate si cu 2 mm
cu cat vrei tu
totul depinde de tine, nimic nu e impus...
Azi am terminat alte 2 modele de bratari stil celtic le-am denumit "Winter" si "Spring"
Sper sa va placa.
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img]
cu cat vrei tu
totul depinde de tine, nimic nu e impus...
Azi am terminat alte 2 modele de bratari stil celtic le-am denumit "Winter" si "Spring"
Sper sa va placa.
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img]

casagravor- Ucenic

-

Sunt foarte frumoase Mara. Culmea este că, azi dimineaţă pe la ora 3 mi-a venit în cap o tehnică de lucru care seamănă foarte mult cu ceea ai realizat tu. Modelul ar fi reprezentat ceva cu totul diferit faţă de ale tale, dar era tot o broşă.

Crissy86- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 259
Varsta: 25
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 11/11/2010
multumesc!!da, si eu am mai patit, sa imi vina o idee si mult timp dupa, sa vad de fapt ca ea era deja pusa in prcatica de alticineva, chiar cu ani in urma.
Casagravor imi plac bratarile tale! De Marabr ce sa mai zic?!Oare cand am sa ajung si eu sa modelez sarma asa ca voi?
Pagina 2 din 21 •
1, 2, 3 ... 11 ... 21 
Pagina 2 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Fuste (7)
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Bijuterii din fimo XIX
» Lucrul de mana - sursa de venit-2