Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
Pagina 1 din 7 • Impartiti •
Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
Ultima editare efectuata de catre Admina in Mier 09 Feb 2011, 20:07, editata de 2 ori (Motiv : capitol nou)
Re: Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
Am facut o vizita ieri pe la depozitul de la filaret...marfa noua nu au mai adus. E mult mai gol decat in vara, dar si-au facut putina ordine. De ex. raiat mai aveau doar pe roz. Dar tot am gasit niste materiale (nu am idee cum se numesc....erau puse in zona stofelor) pentru fustite, sarafane.
Apoi am fost la magazinul de la cosbuc (ca doar e tot in aceeasi zona), si am mai lasat si pe acolo aproape 100 lei. Captuseala 60 lei/ kg, pt 2 m a iesit cam 14 lei; 4m de dantela (banda) ~ 9 lei; dantela 140 lei /kg; matase 350 lei / kg.
Apoi am fost la magazinul de la cosbuc (ca doar e tot in aceeasi zona), si am mai lasat si pe acolo aproape 100 lei. Captuseala 60 lei/ kg, pt 2 m a iesit cam 14 lei; 4m de dantela (banda) ~ 9 lei; dantela 140 lei /kg; matase 350 lei / kg.

ancone- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 118
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 14/01/2010
pai captuseala cam atat e sau chiar mai ieftin, sau am pierdut eu sirul?
dandana- Junior

- Numarul mesajelor: 357
Data de inscriere: 21/05/2009
Scuze,si eu am gasit captuseala mai ieftina, cam 5 lei pe metru, de matase nu de plastic. La 14 lei am gasit o captuseala groasa pentru pantaloni de iarna

arielas- Maestru

- Numarul mesajelor: 1002
Varsta: 37
Localizare: la casa mea
Data de inscriere: 29/09/2010
fetelor, daca este cineva din Calarasi, imi puteti spune si mie daca este pe acolo vreun depozit sau vreun loc de unde se pot lua materiale mai ieftine?

pavady- Ucenic

- Numarul mesajelor: 108
Localizare: urziceni
Data de inscriere: 18/04/2010
Am fost vineri la Sahara si am plecat cu ceva materiale de acolo. M-am gandit ca poate va sunt de folos preturile. Materiale sunt multe si variate - rabdare si timp sa ai sa te uiti pe la toate. Va pot spune preturile la materialele de care m-am interesat:
- stofa subtire 20 lei/m
- matase (din aceea transparenta) 15 lei/m
- bumbac imprimat camasi 15 lei/m
- tricot (pt tricouri) - uni -15 lei/m, cu model 18 lei/m
Inainte sa luati la metru uitati-va si in cupoanele cu 5 lei - sunt multe si e posibil sa gasiti ce va intereseaza.
- fermoare lungi ascunse 2 lei
- nasturi mari 1 leu
- nasturi mici (de camasa) 0.10 -0.30 lei
Cam astea ar fi.
- stofa subtire 20 lei/m
- matase (din aceea transparenta) 15 lei/m
- bumbac imprimat camasi 15 lei/m
- tricot (pt tricouri) - uni -15 lei/m, cu model 18 lei/m
Inainte sa luati la metru uitati-va si in cupoanele cu 5 lei - sunt multe si e posibil sa gasiti ce va intereseaza.
- fermoare lungi ascunse 2 lei
- nasturi mari 1 leu
- nasturi mici (de camasa) 0.10 -0.30 lei
Cam astea ar fi.
Clodi, multumim de informatii...dar am vreo doua-trei intrebari: Tafta aveau? Sau satin din ala mai bun calitativ, nu crepsatin... am nevoie urgenta culoare lila sau roz bombon, pentru o "bombonica" mica, si nu stiu magazine de tesaturi in Bucuresti... Si in care depozit ai fost, cel din centru? Unde mai exact... ca eu nu cunosc Bucurestiul bine, inca...
Satin - l-am remarcat doar pe cel lucios ca mi-a sarit in ochi. Aveau si tafta mai multe culori. Am fost in depozitul Sahara de la Unirii. De la Unirii de la coltul cu BRD mergi pe Splai cam 5 min si au o copertina rosie pe care scrie mare Sahara. In capitolul anterior a pus Abinusu poze.
Mersi frumos pentru raspuns, Clodi... o sa ajung si eu acolo zilele astea...
Astazi am trecut pe la magazinasul de la Cosbuc sa iau niste tricot de bumbac (vreau sa-i fac feciorului doua pijamalute de primavara). Nu am gasit uni dar i-am luat un tricot subtire, "de camuflaj" - e perfect pentru ceea ce vreau sa fac. Si mi-am luat niste tricoturi foooarte faine pentru mine, bleumarin si maron inchis. Dupa textura si testul cu bricheta e amestec de lana cu acrilic, gen mohair. Foarte usoare! Unele sunt 60 RON/kg, altele 80 Ron/kg. Mai aveau si alte culori: alb, roz, rosu-rosu, mov (cam tipator dupa gustul meu), maron castaniu... E perfect pentru niste cardigan-e de primavara si pentru saluri.
@ Buburuza - o poza daca te rugam? :*

angells- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 228
Varsta: 33
Data de inscriere: 21/11/2009
Fetelor.....

Alexis Organzette- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 23/03/2011
Eu m-as bucura daca ai citi Regulamentul forumului inainte de a posta. Chiar as aprecia foarte mult.
Apropo, cica la Sam Expo nu prea mai e mare lucru acum, pentru cine vroia sa se duca. A intrat potera in ei si cam toate magazinele sunt inchise. A fost fratele meu acum cateva zile si era cordon de jandarmi acolo.
Astazi am fost pe la Sam expo si nu era nimic inchis. Era aceeasi activitate ca de obicei. Si iar m-a furat peisajul si am lasat o caruta de bani pe acolo.

ancone- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 118
Varsta: 32
Data de inscriere: 14/01/2010
Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Subiecte similare» Dinamo Bucuresti
» Rapid Bucuresti
» Noaptea Muzeelor la Muzeul Aviaţiei din Bucureşti
» Tunelele Misterioase de sub Bucuresti: Bucurestiul asezat pe un centru energetic negativ foarte periculos pt sanatatea oamenilor
» Am facut o imagine(un fel de iluzie optica)pt ArowStrK!
» Rapid Bucuresti
» Noaptea Muzeelor la Muzeul Aviaţiei din Bucureşti
» Tunelele Misterioase de sub Bucuresti: Bucurestiul asezat pe un centru energetic negativ foarte periculos pt sanatatea oamenilor
» Am facut o imagine(un fel de iluzie optica)pt ArowStrK!
Pagina 1 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Bijuterii din fimo XIX
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Provocarea 29 - Fructe de vara