Ne bem cafeaua impreuna!-13
Pagina 1 din 50 • Impartiti •
Pagina 1 din 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50 
Ne bem cafeaua impreuna!-13
Capitole anterioare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Re: Ne bem cafeaua impreuna!-13
Operati sa incheiat cu succes dar acum are alte probleme ca necesita alta intervetie chirurgicala are nu stiu ce in abdomen rum sau fisurat nu am inteles bine ca vorbea cam repede, si acum e in coma farmaceutica nu am cautat ce inseamna ca netu meu merge precum melcu , eu va pup pe toate si va multumesc pe tot
Silvia ca de obicei haioasa.Siteul are probleme de dimineata.Am observat si eu dar am crezut ca de vina e netul meu fiindca mai face figuri.Uffffffff.......bine ca e in renovare si nu are altceva.
Na,ca am uitat:Buna seara.Buna seara.
Ceeeee am incuiat-o pe dinauntruuu ???
Pai sa ma duc s-o scot de acolo ca moare de plictiseala singura
Pai sa ma duc s-o scot de acolo ca moare de plictiseala singura
SilviaDumitrescu a scris:Problema e ca doamna CCristina a ramas in capitolul celalalt![]()
Ce zici tu doamna???
Ia fii atenta cum era la mine azi pe la prinz
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
marinmagda18 a scris:Ceeeee am incuiat-o pe dinauntruuu ???
Pai sa ma duc s-o scot de acolo ca moare de plictiseala singura![]()
![]()
![]()
Ce prietene adevarate sinteti voi.
Numai ca eu nu vazusem camera asta, ca am pregatit cadourile de Craciunita sa le pun miine dimineata la posta.
V-am zis eu ca o uitasem inauntru
Ia luati de aici ca sunt in toane bune
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Si daca imi vand brosa imi iau o sticla de asa ceva ca mi-a venit
cu gandul la cel baut acu cativa ani la tata cand a venit din Italia de Craciun.
Ia luati de aici ca sunt in toane bune
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Si daca imi vand brosa imi iau o sticla de asa ceva ca mi-a venit
cu gandul la cel baut acu cativa ani la tata cand a venit din Italia de Craciun.
Buna seara!
Un vin fiert servesc si eu. Azi toata ziua am avut treaba.
Curatenie, mancare (am facut ciorba de miel. salata de sfecla rosiee cu cartofi, castraveti mutati si maioneza, sarmalute de ciuperci si papanasi) si doua caciulite pentru "craciunita copiilor".
Am avut ceva emotii cu site-ul, am crezut ca mi sa virusat calculatorul.
Maine ma ocup de cadourile pentru craciunita.
Acum dau o fuga sa vad ce sa ami scris pe aici.
A fulguit si la mine, dar nu sa depus. In schimb in Branesti e un stat de 1 cm (asta stiu de al sot ca el a fost pe acolo).
Un vin fiert servesc si eu. Azi toata ziua am avut treaba.
Curatenie, mancare (am facut ciorba de miel. salata de sfecla rosiee cu cartofi, castraveti mutati si maioneza, sarmalute de ciuperci si papanasi) si doua caciulite pentru "craciunita copiilor".
Am avut ceva emotii cu site-ul, am crezut ca mi sa virusat calculatorul.
Maine ma ocup de cadourile pentru craciunita.
Acum dau o fuga sa vad ce sa ami scris pe aici.
A fulguit si la mine, dar nu sa depus. In schimb in Branesti e un stat de 1 cm (asta stiu de al sot ca el a fost pe acolo).

mnarcisa- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1776
Varsta: 29
Localizare: eu cu ai mei
Data de inscriere: 21/01/2010
amoni a scris:Operati sa incheiat cu succes dar acum are alte probleme ca necesita alta intervetie chirurgicala are nu stiu ce in abdomen rum sau fisurat nu am inteles bine ca vorbea cam repede, si acum e in coma farmaceutica nu am cautat ce inseamna ca netu meu merge precum melcu , eu va pup pe toate si va multumesc pe tot
Amoni, cred ca e vorba de coma indusa. Se foloseste in cazuri mai grave ca sa reduca, in mod controlat, functiile vitale. Asta ajuta foarte mult organismul sa nu faca efort pana fac ei toate interventiile chirurgicale necesare. Suporta mai usor interventiile si le da ragaz si doctorilor sa-si faca treaba fara sa se grabeasca prea tare.
Sper sa avem vesti bune in continuare.

samo99ro- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4757
Varsta: 62
Localizare: Bucuresti, Romania
Data de inscriere: 04/07/2010
Buna seara dragelor!
Firicel eu iau un vin fiert ca am mancat si merge!
Mi-a luat fata vacanta si a sosit in seara asta acasa. Ne-am tot povestit pana acum. Maine pleaca la Sibiu cu prietenul ei. Or sa stea la un hotel de 5 stele si ce-or sa se mai rasfete.......Asa Mos Craciun as vrea si eu....
Amoni, sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste acest necaz. Roaga-te cat poti de mult pentru sora ta!
Firicel eu iau un vin fiert ca am mancat si merge!
Mi-a luat fata vacanta si a sosit in seara asta acasa. Ne-am tot povestit pana acum. Maine pleaca la Sibiu cu prietenul ei. Or sa stea la un hotel de 5 stele si ce-or sa se mai rasfete.......Asa Mos Craciun as vrea si eu....
Amoni, sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste acest necaz. Roaga-te cat poti de mult pentru sora ta!

Tache Marilena- Senior

- Numarul mesajelor: 740
Varsta: 44
Localizare: Campina
Data de inscriere: 10/01/2010
Ma bucur fetelor ca v-a placut vinul si ati mai trecut "pe-acasa"(prin cafenea).
Mi-e dor de Silvia,de CCristina,de Euro,de Samo(stai ca Samo tocmai a trecut pe-aci
),de celelalte fete care veneau seara de seara si intretineau atmosfera in cafenea! De Kyky,ca Gabiuta este foarte ocupata si nu ne baga in seama
,de Alina crae intra mereu la ore destul de tarzii pentru o fata cuminte si harnica
Mi-e dor de Silvia,de CCristina,de Euro,de Samo(stai ca Samo tocmai a trecut pe-aci
,de Alina crae intra mereu la ore destul de tarzii pentru o fata cuminte si harnica
Pagina 1 din 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50 
Pagina 1 din 50
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie