CONCURS CROITORIE: DEUX PIECES FESTIV
Pagina 2 din 18 • Impartiti •
Pagina 2 din 18 •
1, 2, 3 ... 10 ... 18 
Re: CONCURS CROITORIE: DEUX PIECES FESTIV
Buna ziua tuturor si bine v-am gasit. Interesant concurs ,multa bafta concurentelor si sper sa pot participa si eu la urmatorul.Abia pe 15 decembrie primesc masina de cusut,nu cred ca mai am timp de participat, mai ales ca mult timp mi-l ocupa buburuza mea .
Inca odata ,multa bafta!
Inca odata ,multa bafta!
Ai timp, pana atunci croiesti si faci de proba!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Asta da MOS CRACIUN....cu o masina de cusut frumoasa!Multumim ptr. concursul organizat .....fetelor la treaba!Sa fiti inspirate si cu multa pofta de lucru si ......pline de acest spirit sfint al sarbatorilor de iarna!O sa va privesc in continuare si ....sustin
.
.
codruta-cosmina- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 199
Varsta: 38
Localizare: medias
Data de inscriere: 04/06/2010
Hello tuturor,
Mi-am redescoperit si eu pasiunea pentru croitorie o data cu achizitionarea unei noi masini de cusut, sper sa reusesc sa postez 50 de mesaje pentru a putea si eu sa particip la acest concurs.
Urez succes tuturor concurentelor!
Mi-am redescoperit si eu pasiunea pentru croitorie o data cu achizitionarea unei noi masini de cusut, sper sa reusesc sa postez 50 de mesaje pentru a putea si eu sa particip la acest concurs.
Urez succes tuturor concurentelor!

misscristalin- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: tm
Data de inscriere: 03/02/2010
Eu nu pot participa ca nu ma pricep la critoreala, dar poate imi aduce si mie mosul o masina de cusut (saracul mos), si invat ca sa particip la anul. Dar anul acesta sunt alaturi de voi si va votez.
Nici eu nu am masina mikya sa zic ca pot participa la asemenea concurs , am un singer vechi vechi care inafara de cusut linie dreapta nu stie nimic, chiar si acolo imi da bubite cu insailat pe spate daca fac pasul mai mare(deci obligatoriu trebui sa merg pe pas mic) . Dar parerea mea e ca e importanta participarea , nu neaparat sa si castigi. Iar pt. mine ca incepatoare orice concurs e o provocare. Sper sa am suficient timp sa lucrez ceva frumos si mai ales sa fac si tipar la ce lucrez , caci eu de obicei iau bucata de material si o gandesc pe loc si nu lucrez cu tipare , imi fac direct pe material. Deci acum va trebui sa scot si tipar ca sa fiu in normele pt. conurs.
Eu una sper sa vad creatii deosebite si sa reusesc si eu una oricat de modesta , dar sa particip
Eu una sper sa vad creatii deosebite si sa reusesc si eu una oricat de modesta , dar sa particip

Savu Ramona- Junior

- Numarul mesajelor: 308
Varsta: 34
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 13/07/2010
Croitoria e putina matematica plus imaginatie.
Eu cos de la 13ani, iar la 16ani am obtinut certificat de calificare in croitorie (eram singura pustoaica din grup, multe dintre femei aveau copii mai mari ca mine ;)) ). Sunt unele tipare de baza care pot fi invatate de oricine cu putin efort.
Si .... o masina de cusut Brother e buna la casa omului
.
P.S: si croitoria e ca un drog, cand te prinde nu mai scapi :P
Eu cos de la 13ani, iar la 16ani am obtinut certificat de calificare in croitorie (eram singura pustoaica din grup, multe dintre femei aveau copii mai mari ca mine ;)) ). Sunt unele tipare de baza care pot fi invatate de oricine cu putin efort.
Si .... o masina de cusut Brother e buna la casa omului
P.S: si croitoria e ca un drog, cand te prinde nu mai scapi :P
Vreau si eeeeu! Cum fac sa ma inscriu? Pur si simplu postez aici? :P
L.E. Citez "Se accepta orice combinatie: sacou/ fusta; sacou/ pantalon; bolero/ rochie; sacou/ sarafan, etc."
Se accepta ca una dintre piese sa fie o capa, gen asta?
Edit marinmagda18
Abinusu citeste si [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] forumului mai ales punctul 6
privind mesajele succesive de la acelasi membru.
L.E. Citez "Se accepta orice combinatie: sacou/ fusta; sacou/ pantalon; bolero/ rochie; sacou/ sarafan, etc."
Edit marinmagda18
Abinusu citeste si [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] forumului mai ales punctul 6
Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in Vin 03 Dec 2010, 06:22, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)

Abinusu- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 79
Varsta: 27
Data de inscriere: 02/12/2010
Sunt noua pe acest forum, deci inca nu ma pot inscrie in concurs. Dar nu pot sta deoparte, asa ca am venit sa le sustin pe cele care vor participa.
Imi place si mie sa croitoresc din cand in cand. Am achizitionat si eu o masina Brother BC2500, la care mai am multe de invatat. Dar am inceput cu Ileana, pe care inca o mai am si este functionala. Pentru mine croitoria este un hobby, dar poate cine stie, voi participa si eu vreodata la un concurs.
Pana atunci insa voi urmari cu interes creatiile voastre si urez mult succes tuturor participantelor. Multe dintre voi sunteti foarte talentate in ale croitoriei, asa ca "dati-i bataie".
Multa bafta!
Imi place si mie sa croitoresc din cand in cand. Am achizitionat si eu o masina Brother BC2500, la care mai am multe de invatat. Dar am inceput cu Ileana, pe care inca o mai am si este functionala. Pentru mine croitoria este un hobby, dar poate cine stie, voi participa si eu vreodata la un concurs.
Pana atunci insa voi urmari cu interes creatiile voastre si urez mult succes tuturor participantelor. Multe dintre voi sunteti foarte talentate in ale croitoriei, asa ca "dati-i bataie".
Multa bafta!

Delia M- Nou venit

- Numarul mesajelor: 7
Data de inscriere: 29/11/2010
delia M daca faci numarul de mesaje poti sa participi ,mai sunt noi venite care se inscriu ,citeste inca o data regulamentul
oricum multa bafta si bine ai venit pe forum
oricum multa bafta si bine ai venit pe forum

rivka- Junior

-

Numarul mesajelor: 496
Varsta: 41
Localizare: timisoara
Data de inscriere: 20/02/2010
wow ce concurs frumos! Si premiul este tentant, succes tuturor celor ce vor participa! Spor la treaba si abia astept sa vad creatiile!
E interesant pentru ca se poate lucra pentru orice categorie de varsta, de la adolescente mai departe, deci ma astept sa vad multe lucruri diverse si frumoase.
E interesant pentru ca se poate lucra pentru orice categorie de varsta, de la adolescente mai departe, deci ma astept sa vad multe lucruri diverse si frumoase.

degetica- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 87
Localizare: intr-o poveste
Data de inscriere: 02/11/2009
Abinusu a scris:Vreau si eeeeu! Cum fac sa ma inscriu? Pur si simplu postez aici? :P
Edit marinmagda18
Imi pare rau, marinmagda18, nu am citit regulamentul

Abinusu- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 79
Varsta: 27
Data de inscriere: 02/12/2010
Inca un concurs superb,foarte bine aleasa tema acestui concurs:)
Bafta tuturor,sper sa am timp si eu sa-mi fac ceva de revelion ca vreau sa particip.Sunt din ce in ce mai multe participante si ma bucur cand provocarea e mai mare :
Bafta tuturor,sper sa am timp si eu sa-mi fac ceva de revelion ca vreau sa particip.Sunt din ce in ce mai multe participante si ma bucur cand provocarea e mai mare :

pisi- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 270
Varsta: 26
Localizare: vaslui
Data de inscriere: 09/07/2009
Super concursul,spor la treaba fetelor si creatii cat mai multe.Bafta tuturor.

Balasa Mariana Claudia- Senior

-

Numarul mesajelor: 630
Varsta: 30
Data de inscriere: 17/03/2010
offfff ,sa va spun ce am patit,ma pusei sa croiesc deux pieces si gasii intr-o revista ceva ce consideram ca imi sta bine ,am scos tiparul dupa marimea care stiam ca o port ,am croit am inseilat si am imbracat, cind colo ,rochita mea foarte larga,m-am pus am desfacut si am facut un tipar mai mic ,sa va spun ca de la marimea 52 am ajuns la 48 ,nu imi vine sa cred,deci am reusit in sfarsit sunt putin mai slaba,de bucurie nu am somn imi vine sa mai cos sa fac ceva dar .....ma asez in pat totusi

bibitu- Junior

- Numarul mesajelor: 410
Localizare: parcare
Data de inscriere: 03/05/2010
Pagina 2 din 18 •
1, 2, 3 ... 10 ... 18 
Subiecte similare» Clasa a XIIa C promotia 2009 Comanesti Bacau Curs Festiv Colaj Poze
» Concurs "Topic Inchis!"
» Concurs Cu poze Defapt Jok
» Ceva in photoshop un fel de concurs.
» Concurs avatar
» Concurs "Topic Inchis!"
» Concurs Cu poze Defapt Jok
» Ceva in photoshop un fel de concurs.
» Concurs avatar
Pagina 2 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana