Fulare, saluri, esarfe tricotate III
Pagina 2 din 20 • Distribuiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Fulare, saluri, esarfe tricotate III
Nu prea ai ce sa-i mai faci. depinde de model dar daca ai lucrat un rand fata un rand dos( dazici ca se ruleaza eu asa cred ca ai tricotat) ma tem ca asa ramane. Poate au vreo idee fetele cu experienta,
Ultima editare efectuata de catre aba in Sam 04 Dec 2010, 18:46, editata de 1 ori (Motiv : completare.)

aba- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1681
Data de inscriere: 04/04/2010
ivanoiuadela9 a scris:Am făcut şi eu un fular pt o nepotica dar nu am mai ştiut cum să l fac la margine ca să nu se ruleze înăuntru . Acum ce să i fac ca să stea drept ? Mă poate ajuta cineva ? Mă gândeam să i croşetez o bordură dar văd că şi aşa se rulează
incearca sa-i crosetezi marginea. fa un rand crosetat pe toate laturile, eventual cu firul dublu.

irish05- Senior

- Numarul mesajelor: 544
Localizare: around the world
Data de inscriere: 29/11/2008
nush cat de lat e fularul sau de gros e firul folosit, dar poate il pliezi in doua si-l cosi pe lateral... il faci burlan, da cusut finutz pe interior, sa dea impresia doar ca l-ai pliat....si la poale ceva aplicat, sa prinda ambele fetze....ma rog....

casagravor- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 186
Varsta: 45
Localizare: arad
Data de inscriere: 08/01/2010
A postat silvia fularul la " ajutor învăţăm să tricotam " asta ca să vă faceţi o idee cam cum arată şi ce model are . . . L aş strica dar mi se rupe inima că aşa cu drag l am lucrat şi mi a plăcut cum iese . Vă pup.
La insistentele familiei
, am lasat nitel quilling-ul si am facut si eu cateva fulare. La doua am reusit sa le fac si caciulite. Poze sunt facute inainte sa le pun cate un "ciuf", sa arate mai vesele. Am prins o prietena si am pus-o pe post de manechin. Nu am mai lucrat de multi ani, dar mi-am amintit cu placere si de acest hobby.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
, am lasat nitel quilling-ul si am facut si eu cateva fulare. La doua am reusit sa le fac si caciulite. Poze sunt facute inainte sa le pun cate un "ciuf", sa arate mai vesele. Am prins o prietena si am pus-o pe post de manechin. Nu am mai lucrat de multi ani, dar mi-am amintit cu placere si de acest hobby.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Tantelu, a meritat sa mai lasi quilling-ul. Sunt foarte frumoase, imi plac si firele pe care le-ai folosit.

aba- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1681
Data de inscriere: 04/04/2010
Multumesc aba. Daca m-am "reprofilat", acum am comanda de un pulover barbatesc. Sa vezi acum ce de timp liber o sa am....
, ca il vrea ptr. Craciun. Fularele le-am facut intr-o saptamana de concediu petrecut acasa.
, ca il vrea ptr. Craciun. Fularele le-am facut intr-o saptamana de concediu petrecut acasa.
tantelu01 a scris:La insistentele familiei, am lasat nitel quilling-ul si am facut si eu cateva fulare. La doua am reusit sa le fac si caciulite. Poze sunt facute inainte sa le pun cate un "ciuf", sa arate mai vesele. Am prins o prietena si am pus-o pe post de manechin. Nu am mai lucrat de multi ani, dar mi-am amintit cu placere si de acest hobby.
FOARTE REUSITE AM FACUT SI EU UNUL DAR E JUMATATE CAT AL TAU SI MIE MIA LUAT CEVA TIMP. RECUNOSC EU MUNCESC MULT SI NU PREA AM TIMP.
Ultima editare efectuata de catre ioana soare in Vin 10 Dec 2010, 14:31, editata de 1 ori (Motiv : scos poze din citat)

optom- Nou venit

- Numarul mesajelor: 21
Localizare: brasov
Data de inscriere: 19/11/2010
Tantelu se vede ca ti-ai exersat rabdarea la quilling! E mult de lucru si la unul singur, dar la 5. Sunt frumoase toate, cel mai mult imi place ultimul, in set cu caciula!

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 3352
Varsta: 33
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
Optom, si eu am program de la 9 la 18, plus traversat Bucurestiul de la un cap la altul.... Lucrez mai mult noaptea si in wk. La caciuli te scoti repede, si ca executie si ca pret, dar la alte tricotaje, gen fular sau pulover, nu prea.
Multumesc Ioana pentru apreciere. Am muncit de am facut carcei la degete. Le-am facut ptr. targ dar nu a fost sa le dau, la ce vreme a fost. Si acum s-a anulat si targul de Craciun de la Sutu. Asta e, gasesc ele stapane.
Mult spor la toata lumea!
Multumesc Ioana pentru apreciere. Am muncit de am facut carcei la degete. Le-am facut ptr. targ dar nu a fost sa le dau, la ce vreme a fost. Si acum s-a anulat si targul de Craciun de la Sutu. Asta e, gasesc ele stapane.
Mult spor la toata lumea!
Wow, ce frumoase sunt, Tantelu!
...imi plac toate, dar cel de-al treilea si ultimul imi plac cel mai mult
...imi plac toate, dar cel de-al treilea si ultimul imi plac cel mai mult

rebel- Nou venit

- Numarul mesajelor: 94
Localizare: B
Data de inscriere: 19/10/2010

mihaelavama- Junior

-

Numarul mesajelor: 377
Varsta: 48
Localizare: vama
Data de inscriere: 07/04/2010
Tantelu01 si Mihaelavama,sunteti niste vrednice si ca de obicei faceti niste lucruri deosebite
Va multumesc si voua, rebel si firicel.
Mihaelavama este frumos capisonul tau. Am vazut ca iar au inceput sa se poarte "burlanele" care erau la moda haaat..... cu ceva ani in urma. Am si eu o comanda de unul dar mai intai trebuie sa termin un pulover cu gluga,
comanda de care sper sa ma achit onorabil, dupa atatia ani de pauza la tricotat. Mult spor la toate albinutele de pe aici.
Mihaelavama este frumos capisonul tau. Am vazut ca iar au inceput sa se poarte "burlanele" care erau la moda haaat..... cu ceva ani in urma. Am si eu o comanda de unul dar mai intai trebuie sa termin un pulover cu gluga,
comanda de care sper sa ma achit onorabil, dupa atatia ani de pauza la tricotat. Mult spor la toate albinutele de pe aici.
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Costume carnaval (V)
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (22)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 12
» Rochii,fuste crosetate (9)
» Provocare nr. 5 - Tricotat: Bluza racoroasa de vara
» Hainute crosetate, pentru copii(9)
» Provocarea nr. 15 (croitorie): Cadou pentru copilasi
» Resurse si link-uri pentru tricotaj
» Poze pentru inspiratie-tricotat (5)
» Bijuterii Fimo XXV
» Ornarea torturilor noastre VII
» Decoratiuni diverse (7)
» Provocarea 45- Miniature flower
» Accesorii tricotate II
» Poze pentru inspiratie - crosetat (12)
» lenjerie de pat
» Poze pentru inspiratie - bijuterii
» Fuste - capitolul IX
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (15)