Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Ieri la 11:06 pm Scris de arielas

» Tot felul de decoratiuni-Poze si creatii (3)
Mar 17 Iul 2018, 10:38 am Scris de AlinaJ.Bijoux

» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
Mar 17 Iul 2018, 8:44 am Scris de LRodica

» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (3)
Mar 17 Iul 2018, 8:27 am Scris de LRodica

» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -5
Lun 16 Iul 2018, 6:42 am Scris de piciul

» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Vin 13 Iul 2018, 8:25 pm Scris de vlad_mom

» Cum coasem pas cu pas - Operatiuni de baza
Vin 13 Iul 2018, 8:17 am Scris de arielas

» Florile din gradina mea(2)
Joi 12 Iul 2018, 9:23 am Scris de LRodica

» Bine v-am gasit
Mier 11 Iul 2018, 7:01 am Scris de Dorulet

» Din materiale reciclabile 5
Lun 09 Iul 2018, 10:53 am Scris de vlad_mom

» Modelaj din lut
Lun 09 Iul 2018, 10:50 am Scris de vlad_mom

» Ce masina de cusut recomandati (6)
Vin 06 Iul 2018, 8:27 pm Scris de MihaelaT

» Decoratiuni interioare pt casa (6)
Vin 06 Iul 2018, 4:23 pm Scris de vlad_mom

» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7
Lun 02 Iul 2018, 8:28 am Scris de LRodica

» Sarbatoritii zilei !!! XX
Vin 29 Iun 2018, 6:36 pm Scris de arielas

» MODELE BRODERIE
Joi 28 Iun 2018, 11:16 am Scris de jeny60

» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XVII
Mier 27 Iun 2018, 2:43 pm Scris de LRodica

» Slefuirea argilei polimerice (fimo,cernit,sculpey etc)
Mier 27 Iun 2018, 2:21 pm Scris de vlad_mom

» Cum faci o perna fara nasturi sau fermoar si o husa de saltea?
Mier 27 Iun 2018, 2:04 pm Scris de vlad_mom

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Mar 26 Iun 2018, 9:50 am Scris de vlad_mom

Subiecte similare




    Custom Search






    LM Articole



    LM YouTube Channel-
    -

    -

    CursuriReiki-

    RuneHeivang-



    RULADA APERITIV

    Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

    In jos

    RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de tomari la data de Lun 15 Dec 2008, 7:47 pm

    Am deschis acest subiect cu o reteta pe care o folosesc atat la sarbatori cat si la diverse ocazii; nefiind pretentioasa poate fi facuta si-n timpul saptamanii fiind f buna si la pachet.
    250-300 g mezel-eu de obicei folosesc parizer de pui - eventual salam de sunca sau chiar sunca presata - dupa gust si buget wink
    250-300 g cascaval
    3-4 oua fierte tari (in f-ctie de marime)
    toate ingredientele se taie cubulete ( nu chiar ca la salata de boeuf), se amesteca peste care se sparg 3 oua - din nou se amest + sare, piper, eventual putina boia, toate dupa gust; apoi se adauga 2-3 linguri de faina ptr a rezulta o compozitie clicoasa.
    Toata compozitia se asaza in tavi de chec la care folos hartia de copt, dar ung tava inainte cu putin unt sau margarina. Se incinge cuptorul inainte si se lasa 45 min; in functie de calitatea cuptorului e indicat sa se mai urmareasca din cand in cand si in momentul in care incepe usor sa se rumeneasca scoateti tava din cuptor dar si checul din tava cat este fierbinte.
    Rulada aperitiv se taie doar dupa racire; se poate pastra la frigider in folie de staniol sau naylon chiar si o saptamana fara sa-si schimbe gustul.
    Sper sa va fie pe plac chiar daca e simpla ca si compozitie (cine doreste o poate imbunatati); ptr inceput se poate incerca pana la sarbatori ptr gust.
    avatar
    tomari
    Maestru
    Maestru

    Numarul mesajelor : 1026
    Data de inscriere : 27/10/2008

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de irish05 la data de Mar 16 Dec 2008, 3:16 am

    cred ca e tare buna! Like a Star @ heaven
    avatar
    irish05
    Senior
    Senior

    Numarul mesajelor : 622
    Localizare : around the world
    Data de inscriere : 29/11/2008

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de Admina la data de Mar 16 Dec 2008, 10:52 am

    Tomari, eu il stiam numit chec aperitiv dar e acelasi lucru. Trebuie sa subscriu la ce ai zis, e foarte bun si apreciat. Plus ca cine-l manance prima oara e uimit ca nu e dulce :mos:

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Eu am urmatoarea reteta pentru acest aperitiv, o alatur aici. Stiu ca-l aveam facut de mine, cu poze si etape, dar nu le mai gasesc pe netul asta mare.
    Ingrediente: 4 oua,150g faina,4 linguri ulei,150ml lapte,1 plic praf de copt,sare si piper si la alegere sunca, cascaval(putin), masline, gogosar in otet, ciuperci, etc. Dar atentie la cantitati sa nu fie prea multe pentru aluatul care iese. In rest, e perfect pentru sarbatori.

    _________________
    DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    *Atelierul meu*


    avatar
    Admina
    Administrator
    Administrator

    feminin
    Numarul mesajelor : 8710
    Localizare : aproape de tine:)
    Data de inscriere : 16/10/2008

    http://bylaly.blogspot.ro/

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de Admina la data de Mier 17 Dec 2008, 11:40 am

    Alte idee de aperitiv:

    Rulada de cascaval:

    150-200g cascaval ras pe razatoarea fina se amesteca cu 1/2 pachet unt la temperatura camerei, se intinde pe o folie de plastic sau folie alimentara. Separat se amesteca 1/4 pachet unt cu 200g pate de ficat(cel mai bine ar fi sa fie facut in casa, dar merge si cumparat), se intinde pasta de ficat peste pasta de cascaval de pe folie. Se taie un ou feliute verticale, se pun si cubulete de gogosar in otet imprastiate peste pate. Se ruleaza cu grija in forma de rulada si se da la frigider. Se taie rece si se serveste imediat(cand am facut poza era scos de multisor din frigi, dar cand e rece arata mai ceva)

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Exclamation Sau partea de cascaval mai bine o faceti ca AICI. Este reteta de pe Culinar si iese mai fin decat amestecul de cascaval si unt wink


    Ultima editare efectuata de catre Admina in Dum 21 Dec 2008, 11:30 am, editata de 2 ori

    _________________
    DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    *Atelierul meu*


    avatar
    Admina
    Administrator
    Administrator

    feminin
    Numarul mesajelor : 8710
    Localizare : aproape de tine:)
    Data de inscriere : 16/10/2008

    http://bylaly.blogspot.ro/

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de Camy la data de Mier 17 Dec 2008, 10:27 pm

    tomari admina arata super,o sa incerc si eu ,o gramada de bunatati faceti.admina nu am inteles ceva la rulada ,am inteles compozitia ,dar foaia ?din ce este facuta? e cumpaRATA SAU FACUTA DEastept raspuns,mersi mult,
    va pupic dulce
    avatar
    Camy
    Maestru
    Maestru

    feminin
    Numarul mesajelor : 1206
    Varsta : 37
    Localizare : buzau
    Data de inscriere : 21/10/2008

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de Admina la data de Joi 18 Dec 2008, 9:27 am

    Camy, foaia e cascaval ras fin amestecat cu 1/2 pachet unt, apoi e pateul de ficat amestecat cu 1/4 pachet unt si se pune un strat peste celalalt, se presara restul si se ruleaza.

    _________________
    DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    *Atelierul meu*


    avatar
    Admina
    Administrator
    Administrator

    feminin
    Numarul mesajelor : 8710
    Localizare : aproape de tine:)
    Data de inscriere : 16/10/2008

    http://bylaly.blogspot.ro/

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de julix_2007 la data de Mier 24 Dec 2008, 8:04 pm

    Admina a scris:Camy, foaia e cascaval ras fin amestecat cu 1/2 pachet unt, apoi e pateul de ficat amestecat cu 1/4 pachet unt si se pune un strat peste celalalt, se presara restul si se ruleaza.

    Reteta asta o fac si eu. Rulez totul in folie pentru alimente. La mine mai are un strat in mijloc, oua fierte si date pe razatoarea cu gauri mici. E usoara si de efect. Cred ca am sa o fac de Revelion.Merci ca mi-ai amintit de ea.

    julix_2007
    Maestru
    Maestru

    Numarul mesajelor : 1478
    Varsta : 49
    Localizare : Suceava
    Data de inscriere : 07/12/2008

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de tomari la data de Sam 27 Dec 2008, 2:29 pm

    Asa arata chec-ul aperitiv (rulada) scoasa din cuptor [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    feliata [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    avatar
    tomari
    Maestru
    Maestru

    Numarul mesajelor : 1026
    Data de inscriere : 27/10/2008

    Sus In jos

    Bulete de cascaval

    Mesaj Scris de Admina la data de Sam 27 Dec 2008, 5:57 pm

    Tomari, mi-ai facut o pofta foame e tare bun checul sarat... As face de Revelion dar fara carne, ca vreau sa pap mult.
    Am uitat sa pun reteta de bulete de cascaval. Mama mea a facut o tura pt ziua cuiva drag(cele din poza) si eu am facut de Craciun. Pun ce am folosit eu, dar in principiu le face la fel si mama mea.

    Bulete de cascaval

    5 albusuri de ou(ramase de la cozonac wink )
    250g cascaval
    1-2 linguri rase pesmet si pesmet pt tavalit rade
    optional 1 cartof mediu

    Am ras cartoful pe razatoarea mica si l-am stors bine, am ras peste cascavalul, tot fin. Am pus pesmet din ochi si ceva condimente, sare si piper alb. Am batut albusurile cu telul adaugand un praf de sare si punand vasul pe un vas care fierbea pe foc(tip de la Silvia Jurocvan) si a iesit o spuma tzeapana. Am pus spuma peste cascavalul ras si am amestecat delicat cu telul, cu miscari de sus in jos, sa nu se lase albusul. A iesit o pasta mediu de moale si am format buletele pe rand, tavalindu-le prin pesmet.
    Le-am prajit in ulei incins, pana au devenit auri; dar sa nu le inghesuiti in tigaie deoarece cresc, la prajit.
    Se mananca oarecum caldute, pe post de aperitiv sau chiar garnitura.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    _________________
    DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    *Atelierul meu*


    avatar
    Admina
    Administrator
    Administrator

    feminin
    Numarul mesajelor : 8710
    Localizare : aproape de tine:)
    Data de inscriere : 16/10/2008

    http://bylaly.blogspot.ro/

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de iuliana72 la data de Sam 09 Ian 2010, 8:19 am

    rulada de cascaval am facut-o si eu de revelion.este excelenta.
    avatar
    iuliana72
    Expert
    Expert

    feminin
    Numarul mesajelor : 804
    Varsta : 46
    Localizare : strehaia
    Data de inscriere : 08/01/2010

    http://iulianavioleta.sunphoto.ro/bijuterii_textile_de_vanzare

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de AlinaJ.Bijoux la data de Sam 09 Ian 2010, 3:09 pm

    tomari a scris:Am deschis acest subiect cu o reteta pe care o folosesc atat la sarbatori cat si la diverse ocazii; nefiind pretentioasa poate fi facuta si-n timpul saptamanii fiind f buna si la pachet.
    250-300 g mezel-eu de obicei folosesc parizer de pui - eventual salam de sunca sau chiar sunca presata - dupa gust si buget wink
    250-300 g cascaval
    3-4 oua fierte tari (in f-ctie de marime)
    toate ingredientele se taie cubulete ( nu chiar ca la salata de boeuf), se amesteca peste care se sparg 3 oua - din nou se amest + sare, piper, eventual putina boia, toate dupa gust; apoi se adauga 2-3 linguri de faina ptr a rezulta o compozitie clicoasa.
    Toata compozitia se asaza in tavi de chec la care folos hartia de copt, dar ung tava inainte cu putin unt sau margarina. Se incinge cuptorul inainte si se lasa 45 min; in functie de calitatea cuptorului e indicat sa se mai urmareasca din cand in cand si in momentul in care incepe usor sa se rumeneasca scoateti tava din cuptor dar si checul din tava cat este fierbinte.
    Rulada aperitiv se taie doar dupa racire; se poate pastra la frigider in folie de staniol sau naylon chiar si o saptamana fara sa-si schimbe gustul.
    Sper sa va fie pe plac chiar daca e simpla ca si compozitie (cine doreste o poate imbunatati); ptr inceput se poate incerca pana la sarbatori ptr gust.

    Suna bine retata asta!!! Poate am sa o incerc si eu!!!Mie imi place sa fac tot felul de chestii din astea!!!Am si cateva retete, iar daca le gasesc am sa le pun aici!!! wink Smile
    avatar
    AlinaJ.Bijoux
    Atotcunoscător
    Atotcunoscător

    feminin
    Numarul mesajelor : 6607
    Varsta : 33
    Localizare : Curtici
    Data de inscriere : 26/10/2009

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de ikuta la data de Joi 08 Iul 2010, 10:55 pm

    Este super rulada aperitiv si rulada de cascaval. Le-am facut si am fost incantata de ele. Dar am gasit o reteta de rulada aperitiv care ma incanta din toate punctele de vedere.Este putin mai mult de lucru cu ea dar chiar merita.
    300 grame ciuperci, 300 grame parizel, 5 oua, 1-2 cepe, frunze de patrunjel, sare si piper. Ceapa se taie fideluta,ciupercile feliute si parizelul cubulete.Se caleste ceapa, apoi adaugam ciupercile si parizelul. Se calesc toate bine, si se lasa sa se raceasca. Adaugam frunzele de patrunjel tocate, 3 oua crude, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine, se imparte compozitia in doua si se intinde pe 2 foi de napolitane.Dupe ce foile de napolitana s-au inmuiat putin (cam in 10 minute)se ruleaza si se dau la frigider, unde se tin cam 30 minute.Se taie felii de un deget grosime, se dau prin faina, ou, si pesmet si se prajesc.Le servesti ca aperitiv rece.
    Pofta buna!
    avatar
    ikuta
    Atotcunoscător
    Atotcunoscător

    feminin
    Numarul mesajelor : 2183
    Varsta : 60
    Localizare : cluj napoca
    Data de inscriere : 16/06/2010

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de Karina33 la data de Mier 23 Apr 2014, 8:39 am

    Am vazut mai demult pe la Paprika (cred) o reteta de rulada-placinta ce merge mancata atat calda cat si rece. Am refacut acum de Pasti reteta ca si gustare rece pe langa clasicele salata 'boeuf' cu pui si drobul de miel.
    Arata asa:
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] deja taiata in doua pentru a putea fi 'stocata' in frigider
    si sectiunea:
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Aluat foietaj din comert, vreo juma de kil de ciupercute, ceapa verde (am calit ceapa si-am scazut ciupercile, apoi le-am lasat la racit), vreo 600gr de carnati proaspeti si vreo 2-300gr de branza de burduf, un ou pentru uns.

    Aluatul l-am taiat in doua, fiecare bucata am franjurat-o pe doua parti (ca la strudele) am pus pe mijloc ciupercile scazute, desupra carnea din carnati si branza de burduf sfaramata. Am impletit franjurii deasupra umpluturii, am uns cu ou si am lasat la cuptorul incins la 180gr vreo 40 de min pana s-a rumenit frumos.

    E aspectuasa, gustoasa, rapida, relativ ieftina pentru cata cantitate iese, o recomand!
    avatar
    Karina33
    Membru de onoare - croitorie
    Membru de onoare - croitorie

    feminin
    Numarul mesajelor : 2888
    Varsta : 49
    Localizare : Rm. Valcea
    Data de inscriere : 15/12/2009

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de tomari la data de Mier 23 Apr 2014, 3:01 pm

    Karina multumim de reteta  Merci cred ca duminica o fac pentru pachetul cu mancare al fetei cand pleaca la Cluj, si chiar pentru acasa; eu prefer ciupercile, sotul carnati, fata branza, si uite-asa reteta 3 in 1 impaca (satura) pe toata lumea  hug  .
    avatar
    tomari
    Maestru
    Maestru

    Numarul mesajelor : 1026
    Data de inscriere : 27/10/2008

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de Karina33 la data de Mier 23 Apr 2014, 4:30 pm

    Ma bucur Tomari ca ti-am dat o idee! Merge facuta cred in multe combinatii. Oricum ce-am facut eu este adaptarea la materiile prime din jur. Reteta urmarita atunci la tv folosea anume fel de carnati si anume fel de branza, si nici nu mai stiu daca era cu ciuperci...eu nu stau sa notez retele, imi aduc aminte cate ceva ce mi-a placut cand am nevoie de inspiratie.
    Acum mi-e pofta de-o mamaliga cu branza de burduf (ca tot mi-a ramas destula) si smantana (si de-asta mai am si se strica daca n-o mancam) dar cred c-o aman pe maine. Diseara scap de friptura de miel adaugand-o la o salata verde (si asa poate termin si eu saptamana asta ce s-a cumparat pentru Paste  zid )
    avatar
    Karina33
    Membru de onoare - croitorie
    Membru de onoare - croitorie

    feminin
    Numarul mesajelor : 2888
    Varsta : 49
    Localizare : Rm. Valcea
    Data de inscriere : 15/12/2009

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de CarmenClaudia la data de Mier 23 Apr 2014, 6:06 pm

    Karina33 a scris: Diseara scap de friptura de miel adaugand-o la o salata verde (si asa poate termin si eu saptamana asta ce s-a cumparat pentru Paste  zid )

    Subscriu la cele scrise de tine. Si eu sper ,ca sotul si copiii mei, sa termine si drobul si friptura de miel. mai raman cu niste oua vopsite, dar cred ca maine cumpar ceva pateu de ficat si le fac oua umplute. De maine incep sa imi storc iar creerii cu intrebarea " ce mai gatesc"?
    avatar
    CarmenClaudia
    Junior
    Junior

    feminin
    Numarul mesajelor : 304
    Localizare : Craiova
    Data de inscriere : 10/10/2012

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de Dorulet la data de Mier 23 Apr 2014, 6:49 pm

    Carmen,incearca sa le umpli cu conserva de ton in ulei(se scurge uleiul)si putina maioneza.Sunt excelente(eu mai pun capere si vreo doua hamsii din conserva)
    avatar
    Dorulet
    Atotcunoscător
    Atotcunoscător

    feminin
    Numarul mesajelor : 3173
    Localizare : Transilvania_Romania
    Data de inscriere : 16/04/2010

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de MihaelaT la data de Mier 23 Apr 2014, 8:05 pm

    No, mi-ai făcut poftă, aşa că m-am dus şi-am luat aluat de foietaj, am mărunţit friptura, jambonul ce mai erau în frigider, am tăiat nişte ceapă verde şi usturoi, condimente, un ou bătut şi acum plăcinta-i în cuptor rade  Ciuperci n-am pus că nu mănâncă copila, iar cu brânza nu mă omor eu. Acum să vedem ce-o ieşi. Apar cu poză.

    _________________
    ...de la croitorie la bucătărie
    Clasa noastră



    Cititi Regulamentul!
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    avatar
    MihaelaT
    Moderator global
    Moderator global

    feminin
    Numarul mesajelor : 6750
    Varsta : 42
    Localizare : de la poalele Parangului
    Data de inscriere : 29/10/2008

    http://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de Admina la data de Mier 23 Apr 2014, 8:36 pm

    Ce cosita frumoasa, doamna Karina! Merci si eu de idee, pot sa o fac cu multe branzeturi sau multe legume, sa pap si eu. Arata super!

    _________________
    DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    *Atelierul meu*


    avatar
    Admina
    Administrator
    Administrator

    feminin
    Numarul mesajelor : 8710
    Localizare : aproape de tine:)
    Data de inscriere : 16/10/2008

    http://bylaly.blogspot.ro/

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de MihaelaT la data de Mier 23 Apr 2014, 9:09 pm

    Gata şi plăcinta mea şi iute să mă laud. Smile
    Karina,  hug  pupi 
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    _________________
    ...de la croitorie la bucătărie
    Clasa noastră



    Cititi Regulamentul!
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    avatar
    MihaelaT
    Moderator global
    Moderator global

    feminin
    Numarul mesajelor : 6750
    Varsta : 42
    Localizare : de la poalele Parangului
    Data de inscriere : 29/10/2008

    http://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de barbin la data de Joi 24 Apr 2014, 5:09 pm

    Smecherie ruladele voastre. Chiar fac pofta, de-o sa vina fiecare cu cate o poza cu rulada aici. Smile
    avatar
    barbin
    Senior
    Senior

    feminin
    Numarul mesajelor : 514
    Varsta : 33
    Localizare : Galati
    Data de inscriere : 26/06/2012

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de greieras la data de Joi 24 Apr 2014, 5:36 pm

    Aluat am si eu in congelator, ma duc sa-i fac de cap ca uite ce bine ii sta gatit.
    vad eu cu ce il imbrobodesc!
    avatar
    greieras
    Senior
    Senior

    feminin
    Numarul mesajelor : 778
    Varsta : 61
    Localizare : bucuresti
    Data de inscriere : 04/03/2010

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de danniela la data de Vin 25 Apr 2014, 10:24 am

    Ahhh, deci Mihaela T, asa o sa fac si eu, adun ce e in frigi si cumpar aluatul. Super arata!!!
    avatar
    danniela
    Atotcunoscător
    Atotcunoscător

    Numarul mesajelor : 5626
    Localizare : in tarile calde
    Data de inscriere : 19/06/2010

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de tomari la data de Lun 28 Apr 2014, 12:29 am

    Iata cele doua rulade (placinte) recomandate de Karina, facuta de Mihaela si acum ies si eu la raport ca asa m-am laudat; una a plecat la Cluj cu fata iar cealalta a disparut la scurt timp   foame   . Noroc ca mi-am facut mai multa umplutura (asa fac de obicei) sa mai fac o tura, adica doua rulouri.
    Karina inca o data multumiri  Merci 

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    avatar
    tomari
    Maestru
    Maestru

    Numarul mesajelor : 1026
    Data de inscriere : 27/10/2008

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de teisoara la data de Lun 28 Apr 2014, 9:23 am

    Super tare !Aluatul e cumparat deja,dar trebuie sa imi iau curaj,nu pot rata asta !sa va priasca wink 
    avatar
    teisoara
    Expert
    Expert

    feminin
    Numarul mesajelor : 944
    Varsta : 47
    Localizare : galati
    Data de inscriere : 22/07/2009

    http://2mainipricepute.blogspot.com/

    Sus In jos

    Re: RULADA APERITIV

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


    Continut sponsorizat


    Sus In jos

    Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

    Sus

    - Subiecte similare

     
    Permisiunile acestui forum:
    Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum


    ©Copyright Lucrudemana.com 2008-2015 | All Rights Reserved
    FB