Bijuterii textile II
Pagina 2 din 19 • Impartiti •
Pagina 2 din 19 •
1, 2, 3 ... 10 ... 19 
Re: Bijuterii textile II
Gabiuta a scris:Sa incep eu un nou capitolcu un ultim colier facut .Ultim pentru ca este chiar ultimul pina dupa sarbatori .Pina atunci ma ocup de ornamente fiindca trebuie sa termin si eu cumva materialele de prin casa
destinate sarbatorilor.
Iata si toamna mea intirziata : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
In aceste "creatii" (ca nu stiu cum sa le denumesc altfel) crosetate merg foarte mult pe imbinarea culorilor care zic eu ca dau spectaculozitate produsului finit .Si de asemenea pe ornamentele care se adauga ......margele,snururi,panglici,etc.....
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] ce frumooos eeee,pacat sa ai postat o poza atat de mititica
Bianka7 a scris:Vin si eu cu micile mele realizari
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Tot ce-am vazut aici e uimitor, atata imaginatie si indemanare.![]()
i[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] cei cu rosu mi-au placut cel mai mult ,apoi pe locul 2 inimioarele si 3 cei bleu
congrats 
Dragonfly- Senior

-

Numarul mesajelor: 736
Localizare: brasov
Data de inscriere: 16/03/2010
Multumesc mult pentru aprecieri, pentru mine inseamna enorm.
Cei negru-rosu sunt facuti la comanda prietenei cumnatului meu si a fost foarte admirata la servici.
Cei negru-rosu sunt facuti la comanda prietenei cumnatului meu si a fost foarte admirata la servici.

Bianka7- Nou venit

- Numarul mesajelor: 56
Localizare: Bacau
Data de inscriere: 14/07/2009
Bianka , felicitari!Sunt super bijuteriile.
Mi-ar place sa fac si eu minunatiile pe care le-am vazut pe blogul tau.Poate,candva ...........explici......Multumiri anticipate.
Mi-ar place sa fac si eu minunatiile pe care le-am vazut pe blogul tau.Poate,candva ...........explici......Multumiri anticipate.

denis21- Senior

-

Numarul mesajelor: 792
Varsta: 42
Localizare: Roman
Data de inscriere: 28/06/2010
Astazi am facut o broasa si am facut si un tutorial la ea
Acum am vazut cate greseli am...imi cer scuze
Am unul mai frumos pe blog...
Acum am vazut cate greseli am...imi cer scuze
Am unul mai frumos pe blog...
Super,Lucia.Eu personal iti multumesc ca acum am vazut si eu cum de reusiti sa faceti floricele

Gianina4ever- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1230
Varsta: 32
Localizare: Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere: 31/12/2010
Lucia, ce tutorial bun! Eu tocmai am terminat toate capitolele de la bijuterii de sirma si am vazut ( printre altele) ce mari progrese ai facut fata de inceput!
Felicitari!
Si nu numai la tine am vazut progrese, am vazut ce poate face perseverenta, cite bijuterii superbe ati facut in rastimp! Se vede ca sinteti pasionate fetelor!
Eu nu am abandonat subiectul, lucrez acum la o bratara pe care o voi face cadou surorii mele asa ca o sa revin cu poze.
Felicitari!
Si nu numai la tine am vazut progrese, am vazut ce poate face perseverenta, cite bijuterii superbe ati facut in rastimp! Se vede ca sinteti pasionate fetelor!
Eu nu am abandonat subiectul, lucrez acum la o bratara pe care o voi face cadou surorii mele asa ca o sa revin cu poze.
Ma bucur ca v-a placut! Iti multumesc din suflet, 7furnici!
Da, si eu ma gandesc ca anu trecut, fix pe vremea asta faceam primele mele bijuterii...de care sincer, nu-s prea mandra.
Bijuterii din sarma, nu prea am facut, mai mult fimo si textile... Sa nu uiti sa pui poze la bratara!
Da, si eu ma gandesc ca anu trecut, fix pe vremea asta faceam primele mele bijuterii...de care sincer, nu-s prea mandra.
Niky sunt superbi , imi place tot ce lucrezi , nici nu terminasem de admirat ultima bratara de la fimo ca ai venit cu acesti trandafiri superbi.Felicitari!

Savu Ramona- Junior

- Numarul mesajelor: 308
Varsta: 34
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 13/07/2010

Alido81- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 36
Varsta: 31
Localizare: Timisoara
Data de inscriere: 13/09/2009
-----------tst
Darkpoke, grozav inel! Imi place mult!
Alido colierul tau e foarte frumos! Pacat ca poza nu evidentiaza culoarea reala. A....si cred ca s-ar fi incadrat mai bine la "bijuterii textile".
Alido colierul tau e foarte frumos! Pacat ca poza nu evidentiaza culoarea reala. A....si cred ca s-ar fi incadrat mai bine la "bijuterii textile".
Pagina 2 din 19 •
1, 2, 3 ... 10 ... 19 
Pagina 2 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

destinate sarbatorilor.

» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Bijuterii din fimo XIX
» Lucrul de mana - sursa de venit-2