Triplock(overlock); totul despre surfilare(3)
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Triplock(overlock); totul despre surfilare(3)
Felicitari Arielas pt masinute, sa faci muuulte lucrusoare frumoase cu ele!
Mai fetelor, stiti ca v-am batut la cap cu triplocul acela... chinezesc cred, nu-mi mai raspunde ala la telefon sa ma duc sa o vad/testez, ca eu chiar as vrea sa o iau. Asta si-o fi luat zile libere si ma tine pe mine cu nervii intinsi!!
Mai fetelor, stiti ca v-am batut la cap cu triplocul acela... chinezesc cred, nu-mi mai raspunde ala la telefon sa ma duc sa o vad/testez, ca eu chiar as vrea sa o iau. Asta si-o fi luat zile libere si ma tine pe mine cu nervii intinsi!!

emmancita- Expert

-

Numarul mesajelor: 820
Varsta: 39
Localizare: madrid
Data de inscriere: 02/10/2010
Si eu am sunat la acel numar dar era inchis.Norocul(soarta) meu a fost ca fratele meu sa se duca acolo cu prietena lui si eu i-am zis numarul standului si am cumparat prin el triplockul.
Nu sunt prea comunicativi.
Am ajuns pe acolo cu cineva dupa ce l-am cumparat si am cautat si standul asta dar nu am avut cu cine sta de vorba ca ei mancau si cica mecanicul nu vorbeste nici romana nici engleza.
Nu sunt prea comunicativi.
Am ajuns pe acolo cu cineva dupa ce l-am cumparat si am cautat si standul asta dar nu am avut cu cine sta de vorba ca ei mancau si cica mecanicul nu vorbeste nici romana nici engleza.
Fetelor,
mi-am luat si eu triplok Dragonfly cu 4 fire (sau cum s-o chema) din SamExpo, dupa ce am cautat de nebuna prin toate Dragoanele un stand cu asa ceva. Primul pret pe care il zice turcul e 400, dar lasa usor la 350, probabil daca insisti lasa si mai mult. Acum am mari dureri de cap din cauza ei. Nu imi imaginam ca e atat de greu sa pui firele. Mai aveam putin si incepeam sa plang de ciuda ca am dat banii pe asa ceva. Cu chiu cu vai am reusit sa pun (cred eu) 2 fire. Sper sa reusesc si cu restul.
In orice caz, e munca de masochist, cu penseta. Ce mai, munca de chinez batran!
Spuneti-mi macar ca la cele mai scumpe - Brother, Singer etc, e mai usor, pentru cand voi avea bani de una mai human-friendly!
Asa ca, daca mai exista masochiste care vor Dragonfly din Europa, e mai simplu de gasit la Samexpo, standul e intr-un capat, pe culoarul perpendicular pe directia Sos. Colentina, un turc simpatic care vinde diverse chestii de mercerie, foarfeci, masini de croit. Am mai gasit la un turc mai prin centrul complexului, dar era foarte necomunicativ si nici nu vroia sa probeze masina.
mi-am luat si eu triplok Dragonfly cu 4 fire (sau cum s-o chema) din SamExpo, dupa ce am cautat de nebuna prin toate Dragoanele un stand cu asa ceva. Primul pret pe care il zice turcul e 400, dar lasa usor la 350, probabil daca insisti lasa si mai mult. Acum am mari dureri de cap din cauza ei. Nu imi imaginam ca e atat de greu sa pui firele. Mai aveam putin si incepeam sa plang de ciuda ca am dat banii pe asa ceva. Cu chiu cu vai am reusit sa pun (cred eu) 2 fire. Sper sa reusesc si cu restul.
In orice caz, e munca de masochist, cu penseta. Ce mai, munca de chinez batran!
Spuneti-mi macar ca la cele mai scumpe - Brother, Singer etc, e mai usor, pentru cand voi avea bani de una mai human-friendly!
Asa ca, daca mai exista masochiste care vor Dragonfly din Europa, e mai simplu de gasit la Samexpo, standul e intr-un capat, pe culoarul perpendicular pe directia Sos. Colentina, un turc simpatic care vinde diverse chestii de mercerie, foarfeci, masini de croit. Am mai gasit la un turc mai prin centrul complexului, dar era foarte necomunicativ si nici nu vroia sa probeze masina.
Raluca, sa-l stapanesti sanatoasa! Chiar daca deocamdata iti pune nervii la incercare, sper sa te obisnuiesti cu el. Parca mai sunt fete pe forum care au triplock marca asta si sunt multumite.
Eu am unul Privileg si mi-a fost si mie frica sa pun atele la inceput. Dar din fericire al meu are o schema pe capac cu traseul atelor, fiecare in culori diferite, si in plus, pe traseul atelor sunt bulinute in culoarea de pe schema, care sunt si ele de ajutor.
Sa-l pui la treaba cat mai repede!
Eu am unul Privileg si mi-a fost si mie frica sa pun atele la inceput. Dar din fericire al meu are o schema pe capac cu traseul atelor, fiecare in culori diferite, si in plus, pe traseul atelor sunt bulinute in culoarea de pe schema, care sunt si ele de ajutor.
Sa-l pui la treaba cat mai repede!

rosita- Expert

- Numarul mesajelor: 992
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 29/04/2010

kla78- Junior

-

Numarul mesajelor: 398
Varsta: 33
Data de inscriere: 28/12/2008
Sa-l stapanesti sanatoasa! De fapt sa-l folosesti ca doar stapanirea nu ajuta 

Hai Kla, vino cu detalii. de unde l-ai luat, cu cat...poate ma lipesc si eu de unul, ca ala de care vb eu mai demult tot nu l-am luat, l-au scumpit si parca nu prea am asa incredere sa-l iau chinezesc.L-ai luat de curand,nu? Merci!

emmancita- Expert

-

EMMANCITA l-am luat din Olanda,l-am comandat pe net.era in oferta masina de cusut la 600€ si triplokul cica e cadou.am vazut ca trplock ca asta la ei acum este la 299€ in oferta daca te intereseaza iti dau pagina de unde poti comanda,mi-a ajuns in 8 zile.
multumesc.
multumesc.

kla78- Junior

-

Da-mi te rog, poate il conving si eu pe mosu meu
, mai stii? poate mi le aduce, dar masini de cusut...am cateva pana acum .Multumesc.
, mai stii? poate mi le aduce, dar masini de cusut...am cateva pana acum .Multumesc.
emmancita- Expert

-

ti-am trimis pm ,nu am pus aici ca sa nu fac reclama.

kla78- Junior

-

Fetelor, vreau sa va intreb ceva. Stiu ca unele dintre voi aveti uberdeck sau coverlock (asa ii spune la masina care face si cusaturi de acoperire si cusaturi de surfilat?) Eu am gasit la preturi mai acceptabile un merrilock si o bernina. Dar nu prea stiu nimic despre firmele acestea doua. Brother-ul momentan este putin peste puterile mele. Oare m-ati putea ajuta cu ceva informatii?

diana_roxana- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 161
Varsta: 35
Localizare: Bistrita
Data de inscriere: 14/04/2009
eu am coverlock(5 fire 3 ace)dar nu face cusatura de acoperire,are vreo 7 tipuri de cusaturi printre care si cusatura aceea de lant plus surfilat dar nicidecumk acea cusatura care o face uberul.
ps:eu am auzit ca bernina sunt masini bune,la un moment dat chiar vroiam sa-mi cumpar o masina de cusut de la ei .
ps:eu am auzit ca bernina sunt masini bune,la un moment dat chiar vroiam sa-mi cumpar o masina de cusut de la ei .

kla78- Junior

-

Multumesc mult de tot. Oricum o sa sun si la cei care vand aceste masini dar voiam o parere inainte de a vorbi cu ei.

diana_roxana- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 161
Varsta: 35
Localizare: Bistrita
Data de inscriere: 14/04/2009
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» DESPRE HERMETICA
» Discutii despre naruto
» Sfaturi despre condimente
» Eseu filosofic...despre succesul in viata