Propunem sau ne propunem pentru functia de MODERATOR
Pagina 1 din 2 • Impartiti •
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Propunem sau ne propunem pentru functia de MODERATOR
Imi permit sa deschid un nou subiect, cu o tema foarte importanta pentru buna functionare a siteului. Sunt moderator, insa cu siguranta avem persoane care ma considera "de piatra", "rea", "obraznica", etc etc.
Cine ma cunoaste stie cum sunt, cine nu ma cunoaste imi pune eticheta dupa fiecare mentionare fara resentimente ce-o las in urma.
Propun acest subiect, pentru propuneri de persoane capabile pentru moderat, sau propuneri de la persoane cere-si doresc functia de moderator. Nu este concurs, este doar o forma mai simpla de a putea da functii unor persoane dorite sau doritoare de functia moderator, in cazul in care siteul are aceasta necesitate. Este o forma mai simpla de contactare. Deciziile vor fi luate in urma propunerilor, doar de catre administratorii siteului si potentialii moderatori nu vor fi pusi in functie pana acestia nu vor da acceptul administratorilor in scris prin mail sau o alta sursa de comunicare.
La fel se pot face si reclamatii pentru moderatorii deja existenti, in acest fel se pot indrepta sau motiva, sau isi pot lua adio de la functie.
Propunerile ar fi de preferat sa fie urmate de categoria de moderare si eventual motivul pentru care a fost aleasa persoana in cauza.
Va multumim pentru sustinere.
Cine ma cunoaste stie cum sunt, cine nu ma cunoaste imi pune eticheta dupa fiecare mentionare fara resentimente ce-o las in urma.
Propun acest subiect, pentru propuneri de persoane capabile pentru moderat, sau propuneri de la persoane cere-si doresc functia de moderator. Nu este concurs, este doar o forma mai simpla de a putea da functii unor persoane dorite sau doritoare de functia moderator, in cazul in care siteul are aceasta necesitate. Este o forma mai simpla de contactare. Deciziile vor fi luate in urma propunerilor, doar de catre administratorii siteului si potentialii moderatori nu vor fi pusi in functie pana acestia nu vor da acceptul administratorilor in scris prin mail sau o alta sursa de comunicare.
La fel se pot face si reclamatii pentru moderatorii deja existenti, in acest fel se pot indrepta sau motiva, sau isi pot lua adio de la functie.
Propunerile ar fi de preferat sa fie urmate de categoria de moderare si eventual motivul pentru care a fost aleasa persoana in cauza.
Va multumim pentru sustinere.
Re: Propunem sau ne propunem pentru functia de MODERATOR
Geany eu nu pot sa spun ca te cunosc,dar nici nu cred ca esti o persoana rea sau cum mai cred altii.Trebuie sa fi poate putin" aspra" pentru ca atfel cum ar decurge treburile pe forum?Dar de rautate nici vorba.

Balasa Mariana Claudia- Senior

-

Numarul mesajelor: 630
Varsta: 30
Data de inscriere: 17/03/2010
Multumesc
Acest subiect este deschis pentru toata lumea. Se poate da cu parerea sau poate cineva vrea sa devina moderator... Se pot face comentarii legate de actualii moderatori sau se pot propune noi moderatori pe anumite sectiuni. Este greu sa gasesti un moderator atunci cand un altul se retrage din motive personale.
Aveti ceva de spus, curaj
Acest subiect este deschis pentru toata lumea. Se poate da cu parerea sau poate cineva vrea sa devina moderator... Se pot face comentarii legate de actualii moderatori sau se pot propune noi moderatori pe anumite sectiuni. Este greu sa gasesti un moderator atunci cand un altul se retrage din motive personale.
Aveti ceva de spus, curaj
Mie mi-ar placea sa fiu moderator, mai ales ca oricum sunt prezenta pe forum mai tot timpul
Nu inteleg...se cauta moderatori?
Si asta cu 'se pot face comentarii legate de actualii moderatori' este putin exagerata...parerea mea si a altora de fapt,pentru ca am avut discutii pe tema asta cu forumiste mai vechi care au cam disparut de pe forum si, acesta este un adevar,a cam disparut si elita totodata sau o mare parte din ea....Si,fara intentia de a deranja pe cineva,nu mi se pare suficient sa fii prezent pe forum tot timpul desi este o conditie obligatorie,sunt multe alte aspecte.Si da,am avut de multe ori tendinta de a comenta un moderator dar,datorita multor reactii nepotrivite in diferite situatii, am renuntat.Cred ca mi-ar placea sa fiu moderator dar,nu sunt convinsa ca pot face fata...
Si asta cu 'se pot face comentarii legate de actualii moderatori' este putin exagerata...parerea mea si a altora de fapt,pentru ca am avut discutii pe tema asta cu forumiste mai vechi care au cam disparut de pe forum si, acesta este un adevar,a cam disparut si elita totodata sau o mare parte din ea....Si,fara intentia de a deranja pe cineva,nu mi se pare suficient sa fii prezent pe forum tot timpul desi este o conditie obligatorie,sunt multe alte aspecte.Si da,am avut de multe ori tendinta de a comenta un moderator dar,datorita multor reactii nepotrivite in diferite situatii, am renuntat.Cred ca mi-ar placea sa fiu moderator dar,nu sunt convinsa ca pot face fata...

ionela stefan- Junior

- Numarul mesajelor: 424
Localizare: Bucuresti/Delta Dunarii
Data de inscriere: 13/05/2009
Da, si eu sunt de acord cu Ionela, nu e suficient sa fii prezent pe forum tot timpul pentru a fi moderator... Si eu sunt prezenta, imi place sa respect regulile forumului - de fapt, eu in general, sunt adepta regulilor... Dar ca moderator, trebuie sa cunosti f bine regulile, sa stii cand sa actionezi, ce ai de facut, sa fii impartiala si corecta cu toata lumea. Este cea care modereaza, are grija ca lucrurile sa "nu o ia razna". Eu asa vad rolul de moderator...
Eu personal, nu am vazut comentarii sau discutii cu privire la activitatea unui moderator... sau forumiste care s-au retras din aceasta cauza... or fi fost, dar eu nu stiu... In schimb, comentarii rautacioase intre forumiste, da!
Mai adaug faptul ca, atunci cand intre forumiste nu exista intelegere si respect, munca moderatorilor in zadar.
Eu personal, nu am vazut comentarii sau discutii cu privire la activitatea unui moderator... sau forumiste care s-au retras din aceasta cauza... or fi fost, dar eu nu stiu... In schimb, comentarii rautacioase intre forumiste, da!
Mai adaug faptul ca, atunci cand intre forumiste nu exista intelegere si respect, munca moderatorilor in zadar.
Eu cred ca am scris destul de clar. Este o forma de-a gasi potentiali moderatori. Cele care se anunta ca doritoare, vor fi luate in considerare atunci cand este cazul de a alege un moderator. Vor fi studiate pe parcurs de catre admini si restul moderatorilor. Iar la alegerea unui nou moderator li se va cere aprobarea pentru aceasta functie. Nu avem niciuna calificare in ale moderatului. Am invatat fiecare pe parcurs si restul vine de la sine.
Comentarii despre moderatori se pot face cu siguranta. Suntem multe moderatoare, insa nu suntem niciuna copia celeilate. Este normal ca cineva daca are de criticat o poate face si la fel poate lauda. De ce sa existe un moderator in continuare pe care forumul nu-l suporta. Este parerea mea si am dreptul sa o spun.
Comentarii despre moderatori se pot face cu siguranta. Suntem multe moderatoare, insa nu suntem niciuna copia celeilate. Este normal ca cineva daca are de criticat o poate face si la fel poate lauda. De ce sa existe un moderator in continuare pe care forumul nu-l suporta. Este parerea mea si am dreptul sa o spun.
geany-ce zici de firicel eu as crede ca ar fi un bun moderator
1.Este Atotcunoscator
2.Face lucruri minunate
3.Stie sa ne laude pe toate
4.Si se vede ca respecta si regulile
Eu as fi de acord ca ea sa fie moderator.Dar voi fetelor?
P.S.-doar daca este de acord si ea cu propunerea mea
1.Este Atotcunoscator
2.Face lucruri minunate
3.Stie sa ne laude pe toate
4.Si se vede ca respecta si regulile
Eu as fi de acord ca ea sa fie moderator.Dar voi fetelor?
P.S.-doar daca este de acord si ea cu propunerea mea
Eu consider geany ca esti asa cum trebuie.
Pe firi o sustin si eu, si pe samo,Ccrisa sunt toate trei foarte bune, ptr functia de moderator,
Pe firi o sustin si eu, si pe samo,Ccrisa sunt toate trei foarte bune, ptr functia de moderator,
Cand propuneti va rog sa scrieti si pe ce sectiune se potrivesc. Multumim, o sa le avem in vedere.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Mai,fetelor!Vine si omul dupa o nesuferita de raceala care nu se mai termina si ce gaseste?Laude,laude si iar laude care chiar nu cred ca le merit!Sunt activa,dar nu perfecta...sunt perfectionista dar nu am timpul necesar....lucrez cate ceva,dar nu stiu totul...zau,m-ati pus in incurcatura si nu stiu cum pot iesi de aici!Stiu ca trebuie sa fi prezenta,vigilenta,impartiala,corecta(nu ca nu-mi place sa respect regulile!)dar nu am timpul necesar mereu pentru a putea supraveghea sectiunea respectiva!Inca o data ,va multumesc mult pentru aprecieri,m-ati revigorat dintr-o data cu atatea laude,dar cred ca sunt multe alte fete care ar face lucrul asta mult mai bine decat mine!

symos- Senior

-

Numarul mesajelor: 633
Varsta: 31
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 10/05/2010
Imi pare rau,daca te-am pus in incurcatura.
stai linistita ca mi-ati facut o mare bucurie pe care am impartasit-o la sueta!Aici,gata ca suntem cam off topic!Ete mi-am luat-o in cap!
Apreciez faptul ca am facut impresie buna, dar consider ca sunt inca prea noua aici, pe de o parte, si ca inca nu sunt chiar asa de priceputa cum ma considera incepatoarele, pe de alta parte. Mai am o groaza de lucruri de invatat.
Nu ma consider pregatita pentru pozitia de moderator. In plus, presupun ca asta ia cam mult timp....
Nu ma consider pregatita pentru pozitia de moderator. In plus, presupun ca asta ia cam mult timp....

samo99ro- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4746
Varsta: 62
Localizare: Bucuresti, Romania
Data de inscriere: 04/07/2010
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Subiecte similare» Cerere Moderator.
» Cfg pentru Fps
» Radio pentru winamp cu manele !
» Ghid misiuni pentru levelurile 51-60
» Counter-Strike pentru servar Cs.Pheonix.Ro