unde gresesc?
Pagina 1 din 2 • Impartiti •
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
unde gresesc?
Buna ziua
Desi m-am inscris pe acest forum de cate ori vreau sa accesez mi se comunica ca nu apar inregistrata sau am comunicat un utilizator gresit
Cum pot sa procedez pentru a nu gresi?
va multumesc
angelica
Salut cu aceasta ocazie toate iubitoarele de frumos
Desi m-am inscris pe acest forum de cate ori vreau sa accesez mi se comunica ca nu apar inregistrata sau am comunicat un utilizator gresit
Cum pot sa procedez pentru a nu gresi?
va multumesc
angelica
Salut cu aceasta ocazie toate iubitoarele de frumos
angelnelias- Nou venit

- Numarul mesajelor: 31
Localizare: Botosani
Data de inscriere: 02/12/2008
Re: unde gresesc?
Buna, ce inseamna"de cate ori" adica esti in pagina si vrei sa deschizi alta si iti spune asta?
sau pur si simplu cand intri pentru prima data ca sa te loghezi? Uite ca pana la urma ai reusit sa intrii, eu zic ca nu e nici o problema de la noi, utilizatorul si parola trebuie introduse cu atentie, atata tot.
Sau daca tot ai reusit o data sa intrii, bifeaza sa te recunoasca automat la fiecare vizita.
eu sper sa nu mai ai asemenea probleme, poate este doar o intamplare.
sau pur si simplu cand intri pentru prima data ca sa te loghezi? Uite ca pana la urma ai reusit sa intrii, eu zic ca nu e nici o problema de la noi, utilizatorul si parola trebuie introduse cu atentie, atata tot.
Sau daca tot ai reusit o data sa intrii, bifeaza sa te recunoasca automat la fiecare vizita.
eu sper sa nu mai ai asemenea probleme, poate este doar o intamplare.
Angelnelias, bine ai venit!
Am verificat contul si informatiile par corecte, nu cred sa fie vreo problema tehnica. Atunci cand iti introduci numele de utilizator si parola sa fi atenta la Caps-lock sa nu fie activat. Bifezi casuta "Conectare automata" ca sa retina numele de utilizator si parola, la fiecare vizita. Apoi validezi datele cu "Conectare".
Mai incearca sa postezi mesaje si daca mai sunt probleme scrie aici
Am verificat contul si informatiile par corecte, nu cred sa fie vreo problema tehnica. Atunci cand iti introduci numele de utilizator si parola sa fi atenta la Caps-lock sa nu fie activat. Bifezi casuta "Conectare automata" ca sa retina numele de utilizator si parola, la fiecare vizita. Apoi validezi datele cu "Conectare".
Mai incearca sa postezi mesaje si daca mai sunt probleme scrie aici

postez si eu aiceea ca s-a nu mai deschid un topic,oare de unde modific ca sa primesc notificarile de la mesajele mele?
va multumesc!!!
va multumesc!!!

danutzii2- Nou venit

- Numarul mesajelor: 23
Localizare: Alba
Data de inscriere: 25/01/2009
danutzii2 a scris:postez si eu aiceea ca s-a nu mai deschid un topic,oare de unde modific ca sa primesc notificarile de la mesajele mele?
va multumesc!!!
in profil la preferinte aiAnunta-ma intotdeauna de raspunsurile primite :
Da Nu
Trimite-mi un email cand cineva raspunde la mesajele mele. Optiunea poate fi schimbata la fiecare mesaj nou. si bifezi DA
si BINE AI VENIT!

te duci in profil - preferinte - si bifezi - anunta-ma intotdeauna de raspunsurile primite.
succes
L.E. Mihaela
multumesc 
succes
L.E. Mihaela
multumesc 
va multumesc frumos fetelor!!! 

danutzii2- Nou venit

- Numarul mesajelor: 23
Localizare: Alba
Data de inscriere: 25/01/2009
de exemplu pina acum cateva minute la mine forumul se incadra perfect pe ecranul meu
e drept ca s-a suit si mica in poala mea si a mai dat cu mainile pe unde a nimerit.acum forumul e urias,trebuie sa folosesc cursorul ca sa parcurg pagina.intrebare :unde a apasat si cum pot sa-l fac la loc?ca nu ma prea pricep asa bine la calculator
e drept ca s-a suit si mica in poala mea si a mai dat cu mainile pe unde a nimerit.acum forumul e urias,trebuie sa folosesc cursorul ca sa parcurg pagina.intrebare :unde a apasat si cum pot sa-l fac la loc?ca nu ma prea pricep asa bine la calculator

doni- Junior

-

Numarul mesajelor: 306
Varsta: 37
Localizare: caracal
Data de inscriere: 05/01/2010
doni, incearca sa apesi pe CTRL si in acelasi timp sa "dai inapoi" din rotita de la mouse, sper ca ai inteles ce am vrut sa zic

mada93- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 93
Varsta: 18
Localizare: Vulcan
Data de inscriere: 17/11/2009
sau CTRL - (minus) daca nu ai rotita la mouse.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
am inteles si rezolvat.mercic frumos

doni- Junior

-

Numarul mesajelor: 306
Varsta: 37
Localizare: caracal
Data de inscriere: 05/01/2010
Buna cred ca aici se incadreaza si nelamurirea mea.
Unde am gresit de am fost penalizata?
Pe 5-03 trebuia sa mi-se ridice o penalizare (care nu era de 100% )pentru incalcarea regulamentului.
Eu in perioada 1-10 martie nu am avut net.
Si cand am revenit pe forum am gasit o penalizare de 100%.
Pentru ce,nu stiu ca am cautat peste tot sa vad ce am mai facut asa grav.
Astept si eu lamuriri de la cea care m-a penalizat .
Multumesc.
Unde am gresit de am fost penalizata?
Pe 5-03 trebuia sa mi-se ridice o penalizare (care nu era de 100% )pentru incalcarea regulamentului.
Eu in perioada 1-10 martie nu am avut net.
Si cand am revenit pe forum am gasit o penalizare de 100%.
Pentru ce,nu stiu ca am cautat peste tot sa vad ce am mai facut asa grav.
Astept si eu lamuriri de la cea care m-a penalizat .
Multumesc.
Magda faptul ca acum iti apare 100% inseamna ca admina sau moderatoarea care ti-a dat acel avertisment acum ti l-a ridicat si este totul in regula.
Am observat si eu ca persoanele care au avut avertisment si le-a fost ridicat raman cu acea bara verde (chiar daca este 100% deci in regula) in loc sa dispara de tot , ca inainte de a fi primit avertismentul.
Am observat si eu ca persoanele care au avut avertisment si le-a fost ridicat raman cu acea bara verde (chiar daca este 100% deci in regula) in loc sa dispara de tot , ca inainte de a fi primit avertismentul.

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 2989
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
Multumesc mult pentru raspuns.
Si eu care am cautat tot forumul inclusiv la lista cu cei banati,ca poate gasesc cu ce am mai gresit.
Eu credeam ca o sa dispara dupa expirarea penalizarii.
Mi-am recitit toate mesajele ,am crezut ca am scris ceva nepotrivit si nu am gasit nimic.
Iti fac cinste cu o
.
Si eu care am cautat tot forumul inclusiv la lista cu cei banati,ca poate gasesc cu ce am mai gresit.
Eu credeam ca o sa dispara dupa expirarea penalizarii.
Mi-am recitit toate mesajele ,am crezut ca am scris ceva nepotrivit si nu am gasit nimic.
Iti fac cinste cu o
.
Fetelor,nu reusesc sa trimit prin pm un mesaj.Il scriu ,ii dau trimitere si zace acolo(la mesaje in curs de trimitere).A mai patit cineva?Ce sa fac?
Va multumesc
Va multumesc
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Subiecte similare» De unde il descarc ?
» Unde Pica Iteme de Upgrade?
» Cateva situri de unde puteti downloada drivere pentru:
» unde pica?
» Ghid unde faci cel mai usor levelul
» Unde Pica Iteme de Upgrade?
» Cateva situri de unde puteti downloada drivere pentru:
» unde pica?
» Ghid unde faci cel mai usor levelul