Ce masina de cusut recomandati ?(3)
Pagina 20 din 20 • Impartiti •
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Ce masina de cusut recomandati ?(3)
Multumesc si eu Magda de informatie!

Carmencyta- Nou venit

- Numarul mesajelor: 23
Localizare: Timisoara
Data de inscriere: 20/12/2009
Multumesc pentru informatii.
La ce ar trebuii sa ma uit, in afara de kg pentru stabilitate. Ce e neaparat sa faca?
Adica care ar fi functiile minime, putere ceva le deosebeste banuiesc. Unele vad ca fac butoniere altele nu, chiar e nevoie de 20 de tipuri de cusatura? Trebuie picior de schimb pentru fermoare ascunse, tiv invizibil etc...
Eu am cautat putin pe net si deja ma pierd in detalii pe care nu le pricep. Cat de utile sunt cu adevarat toate functiile alea?
La ce ar trebuii sa ma uit, in afara de kg pentru stabilitate. Ce e neaparat sa faca?
Adica care ar fi functiile minime, putere ceva le deosebeste banuiesc. Unele vad ca fac butoniere altele nu, chiar e nevoie de 20 de tipuri de cusatura? Trebuie picior de schimb pentru fermoare ascunse, tiv invizibil etc...
Eu am cautat putin pe net si deja ma pierd in detalii pe care nu le pricep. Cat de utile sunt cu adevarat toate functiile alea?

lord_lesy- Nou venit

- Numarul mesajelor: 11
Localizare: Buzau
Data de inscriere: 17/02/2011
Eu am Innovis 10 dar am cusut pe ea doar blug gros si sincer iti spun ca o dereglezi, face fata dar pacane dupa, intra greu... eu am alta masina pentru lucruri groase, respectiv una ruseasca veche, care este din metal.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Mersi de raspuns Diada dar as dori o informatie si despre XL-5700 si, care sa o cumpar, parca puterea motorului la XL 5700 este mai mare ,vreau recomandare dintre cele doua.

emimari- Nou venit

- Numarul mesajelor: 4
Localizare: DEJ-CLUJ
Data de inscriere: 30/12/2011
lord_lesy a scris:Multumesc pentru informatii.
Cusaturile decorative se folosesc mai rar, dar sunt utile cand ai nevoie. Piciorusul pentru fermoar intra de obicei in zestrea oricarei masini. Daca face butoniera foarte bine, daca nu, nu-i bai, le poti face si daca folosesti doar functiile de baza. Piciorusul pentru tiv invizibil este foarte util cand faci obiecte mai pretentioase , din stofe, dar nici el nu este indispensabil.
Ca idee, este bine sa aiba cat mai multe accesorii ca sa nu trebuiasca sa le cumperi ulterior, cand le vei intelege utilitatea.

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2343
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
multumesc.

lord_lesy- Nou venit

- Numarul mesajelor: 11
Localizare: Buzau
Data de inscriere: 17/02/2011
Va rog un raspuns daca se poate la postarea mai din spate;
1.-Masina de cusut Brother Innovis 10A sau Brother Innovis 10 nu stiu daca este diferenta.
si
2.-Masina de cusut Brother XL-5700.
Mentionez ca as dori sa cos si materiale putin mai groase cum ar fi matlasari si ceva haina de schi.
MULTUMESC anticipat.
1.-Masina de cusut Brother Innovis 10A sau Brother Innovis 10 nu stiu daca este diferenta.
si
2.-Masina de cusut Brother XL-5700.
Mentionez ca as dori sa cos si materiale putin mai groase cum ar fi matlasari si ceva haina de schi.
MULTUMESC anticipat.

emimari- Nou venit

Sunt noua pe forum, doar ce mam inregistrat ieri! am citit toate discutiile din categoria ce masina de cusut recomandati. as vrea sa achizitionez o masina brother.eu sunt din constanta. asa ca o voi comanda la reprezentantul din sibiu. deci o voi lua cam pe neve. modelul xl5700 nu lam vazut in lista lor actuala. tu de unde il achizitionezi emimari? idea e ca eu vreau o masina rapida si nu stiu daca cele casnice de la brother la 1000 impunsaturi pe minut sunt destul de rapide pentru ce imi doresc eu. care este puterea motorului la xl 5700 emimari? am vazut ca mai sus scriai ca e mai mare fata de cea de la innoovis. multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.

oanaraluca- Nou venit

- Numarul mesajelor: 19
Localizare: constanta
Data de inscriere: 03/01/2012
Buna Si eu astept un raspuns dar nu ma ajuta nimeni.Tot pe forum am auzit de puterea motorului sint de 40w de 80w innovis 10 xl nu stiu de cit este

emimari- Nou venit

Fetele, eu am o maşină veche, din West Germany, deci dinainte de căderea Zidului. Cel mai bine la întrebările ref la puterea motorului vă pot răspunde reprezentanţii comerciali. Eu am purtat ceva corespondenţă cu cei de la Bucureşti. Dar cred că şi cei de la Sibiu sunt prompţi. Îi găsiţi şi conectaţi on-line, vă puteţi chatui cu ei şi să îi întrebaţi chestiunile acestea tehnice.

musetel- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 194
Varsta: 30
Localizare: Timisoara
Data de inscriere: 29/10/2010
Habar nu am de puterea motorului dar daca te poti reorienta catre alta masina de cusut, mai veche. Admina spunea la un moment dat ca vinde un nene din Cluj masini de cusut vechi bune.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Eu am un XL5500. Din pacate nu am cusut materiale foarte groase (matlasate). Am cusut material de blug (am scurtat multe perechi) si daca folosesti ata/acul adaptat in functie de grosimea materialului nu ai nici o problema. Oricum, din cate am citit pe forum, cu cat masina este mai noua si mai computerizata cu atat e mai delicata si risca sa se strice la materiale foarte groase. Poate am ramas cu o impresie gresita, dar eu nu mi-as schimba masina mea electro-mecanica cu una computerizata nici sa ma pici cu ceara 
Eu am cusut chiar si banda tip arici pe niste huse si nu a fost nici o problema... Am cusut de la captuseala milaneza pana la material de huse pentru sculele dragului meu. Si merge ca in prima zi!
Cand am cumparat-o, vanzatorul din magazin a avut o tentativa sa ma faca sa cumpar un inovis dar am zis ca nu vreau. Masina am luat-o ca sa coasa, nu sa decoreze si am vrut sa fug de suveica orizontala (care este pe inovis 10 din cate stiu)... Am fost tentata sa cumpar XL5700, dar diferenta de pret nu se justifica...
Sper sa te ajute ce am scris
Eu am cusut chiar si banda tip arici pe niste huse si nu a fost nici o problema... Am cusut de la captuseala milaneza pana la material de huse pentru sculele dragului meu. Si merge ca in prima zi!
Cand am cumparat-o, vanzatorul din magazin a avut o tentativa sa ma faca sa cumpar un inovis dar am zis ca nu vreau. Masina am luat-o ca sa coasa, nu sa decoreze si am vrut sa fug de suveica orizontala (care este pe inovis 10 din cate stiu)... Am fost tentata sa cumpar XL5700, dar diferenta de pret nu se justifica...
Sper sa te ajute ce am scris
Ultima editare efectuata de catre oana_007 in Mier 04 Ian 2012, 16:34, editata de 1 ori (Motiv : adaugat text)

oana_007- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 136
Varsta: 32
Localizare: romania, bucuresti
Data de inscriere: 20/07/2009
emimari eu am gasit pe un site compari. ro ca la modelul xl5700 puterea motorului e de 80 w. dar nu stiu ce sa zic. referitor la ce a spus musetel azi am sunat la reprezentantul de la sibiu si am intrebat de puterea motorului la modelul bn 27. mia spus ca e de 100 w. pe siteul celor de la bucuresti zice ca e de 51 w. asa ca nu stiu ce sa cred.
eu vroiam sa cumpar o masina cu un motor mai bun. sa fie rapida pentru ca am de gand sa cos serios la ea.
eu vroiam sa cumpar o masina cu un motor mai bun. sa fie rapida pentru ca am de gand sa cos serios la ea.

oanaraluca- Nou venit

apropo fetelor are cineva modelul acesta brother bn 27 sau bn 37? cum e? sunteti multumite? parca citisem undeva ca si-a achizitionat cineva , dar nu mai stiu cine. trebuie sa recitesc tot. daca poate cineva sa ma ajute si sa-mi spuna cati wati scrie ca are. asta ca sa-i verific pe cei de la reprezentanta.
multumesc anticipat!
multumesc anticipat!

oanaraluca- Nou venit

Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Mier 04 Ian 2012, 18:56, editata de 1 ori (Motiv : Separat capitole)
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Subiecte similare» Clienti recomandati DC++
» Cum se calibreaza antena pe masina cu Westland 707 sau Lafayette af 320
» Adevar sau Provocare>:)
» Discutii
» Regulament Politia Rutiera
» Cum se calibreaza antena pe masina cu Westland 707 sau Lafayette af 320
» Adevar sau Provocare>:)
» Discutii
» Regulament Politia Rutiera
Pagina 20 din 20