Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Pagina 5 din 5 • Impartiti •
Pagina 5 din 5 •
1, 2, 3, 4, 5
Re: Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Da, o fi ghinion, dar sa dai 1600 de lei pe ea si sa ai ghinion... de-asta si scriu, sa se stie ca se poate intampla chestia asta. Mi se pare fantastic ca nu ai schimbat ace, bravo, exact asa nu am schimbat eu la triplock, super masina!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Diada, e exact cum am patit eu si nu ma credeai... Rar mi-am mai facut, asa nervi, triplock-ul merge ca un vis, nu se deregleaza, orice material ai baga in el. Mai ajustezi doar ca sa arate frumos cusatura.
Merrylock-ul e 3040 si nici eu nu-l mai recomand. Mi s-a parut ok la inceput, ca era mai bun decat cusut dublu, la masina de cusut. Dar dupa ce ca nu-mi trecea peste imbinari, mai sarea si cusaturi, ceea ce e inacceptabil la un produs special pentru elastice. Acum e 1400lei dar nu as da nici jumatate, daca as avea de ales.
Am pus ochii pe un Janome 1000 CPX de ceva timp si acum l-am gasit cu 1330lei. E de 1000 de ori mai bun; am avut bafta sa-l incerc, la un dealer din Iasi, dar acolo e mai scump.
Mergea peste imbinari fara sa il ajut si nu stramba cusatura, nu sarea cusaturi, avea un sistem de bagat ata in acul de la graifer si era si mai robust, mai bine facut.
Merrylock-ul e 3040 si nici eu nu-l mai recomand. Mi s-a parut ok la inceput, ca era mai bun decat cusut dublu, la masina de cusut. Dar dupa ce ca nu-mi trecea peste imbinari, mai sarea si cusaturi, ceea ce e inacceptabil la un produs special pentru elastice. Acum e 1400lei dar nu as da nici jumatate, daca as avea de ales.
Am pus ochii pe un Janome 1000 CPX de ceva timp si acum l-am gasit cu 1330lei. E de 1000 de ori mai bun; am avut bafta sa-l incerc, la un dealer din Iasi, dar acolo e mai scump.
Fetele, are cineva Uber de la Brother? Oricum, orizontul de împlinire ar fi cam 2013, prin vară (dacă nu vine între timp sfârşitul lumii
), dar dacă îşi merită banii, tre să încep să strâng.

musetel- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 194
Varsta: 30
Localizare: Timisoara
Data de inscriere: 29/10/2010
buna zylv . am de putin timp o masina combinata acoperire+uber un merrylock 3050cl pe care, desi am lucrat mult timp pe industriale, nu ma grabesc sa o "abordez" pana nu invat de la voi ,cele care folositi ac masina , toate chitibusurile . te-as ruga sa-mi spui daca e pretentioasa , daca se deregleaza usor sau e sensibila la tensionarea atzelor. multam anticipat.
ps. problema desirarii se rezolva prin innodarea atzelor la finalul cusaturii in asa fel incat sa faca latz . cu putina atentie si eventual atze de culori diferite , va dati seama f. usor.
spor in toate!
ps. problema desirarii se rezolva prin innodarea atzelor la finalul cusaturii in asa fel incat sa faca latz . cu putina atentie si eventual atze de culori diferite , va dati seama f. usor.
spor in toate!

ara71- Nou venit

- Numarul mesajelor: 2
Localizare: north
Data de inscriere: 21/01/2012
ara,eu nu am masina combinata,le am separat,dar stiu sigur ca una din fete o are.citeste aici sau la totul despre surfilare, si vei vedea cui sa-i pui mai multe intrebari

zylv- Expert

-

Numarul mesajelor: 845
Varsta: 40
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009
Admina ziceai tu ca ai gasit un janome la pretul de 1330 lei. Unde l-ai gasit la pretul asta?

arielas- Maestru

- Numarul mesajelor: 1002
Varsta: 37
Localizare: la casa mea
Data de inscriere: 29/09/2010
Pagina 5 din 5 •
1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare» vand frigider /masina spalat automata
» DESPRE HERMETICA
» Discutii despre naruto
» Sfaturi despre condimente
» Eseu filosofic...despre succesul in viata