PROIECTELE NOASTRE-GOBLEN 3
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: PROIECTELE NOASTRE-GOBLEN 3
Mona, cind am zis ca le rasolesc daca lumina nu e buna m-am referit la faptul ca ori imi ramine un fir mai putin intins ca celalalt (se mai trag in urechea acului si mai ramine cite un fir in urma), sau impung aiurea si nu exact in centrul "gauricii'(sa nu rideti, va rog) De exemplu se intimpla sa impung in firele de alaturi si nu in centru si se vede aiurea Sau numar aiurea ori pe material ori pe diagrama
Emmancita si eu fac tot asa ca tine Si mama mea la fel si intr-adevar modelul iese uniform Iar punctul folosit e cel obisnuit oblic Eu fac numai cu diagrama chiar daca ma chiorasc mult si ma plictisesc si-l arunc in sertar Imi revine cheful repede si il iau din nou la puricat Oricum nu am norma Fac cit pot
Emmancita si eu fac tot asa ca tine Si mama mea la fel si intr-adevar modelul iese uniform Iar punctul folosit e cel obisnuit oblic Eu fac numai cu diagrama chiar daca ma chiorasc mult si ma plictisesc si-l arunc in sertar Imi revine cheful repede si il iau din nou la puricat Oricum nu am norma Fac cit pot

ema- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1078
Varsta: 41
Data de inscriere: 18/09/2009
Emmancita sa stii ca si eu am facut la inceput o schema apoi alta si asta am obs si eu si nu am mai facut. Eu incep de sus si lucrez pe toata panza culorile inchise, las la urma galbenul, bleo, alb... eu nu spal goblenele am lucrat cat de cat curat, mi-o fost frica.... dupa ce-l termin pe asta vreau sa le inramez pe toate.
Mai patesc si eu sa rasolesc ata Ema
am mai invatat azi ceva nou.
Merci din suflet poate mai vine cineva cu noutati
Mai patesc si eu sa rasolesc ata Ema
am mai invatat azi ceva nou. Merci din suflet poate mai vine cineva cu noutati

RamonaM- Junior

- Numarul mesajelor: 482
Varsta: 29
Data de inscriere: 15/10/2010
Stii, cind desfaci ce ai gresit, firul se scamoseaza, parca e flocait de pisici Si se vede la sfirsit daca ai ochi buni oricit l-ai calca(primul pe care l-am facut are parti din astea si se vede ca nu e uniform)
Mona, tu faci modele cu diagrama sau faci si din alea pictate?Le cumperi sau cauti pe net cu program special?Eu am luat numai de la Pitesti dar sunt scumpe Am o prietena care cumpara de la Focsani dar au culori tari si nu trec gradual de la o nuanta la alta Ies stridente (parerea mea) Mie cele pictate mi se par cam grosolane oricit ar fi de bine lucrate Astea cu diagrama sunt parca mai fine chiar daca trece anul pina il termin
Pupici
Mona, tu faci modele cu diagrama sau faci si din alea pictate?Le cumperi sau cauti pe net cu program special?Eu am luat numai de la Pitesti dar sunt scumpe Am o prietena care cumpara de la Focsani dar au culori tari si nu trec gradual de la o nuanta la alta Ies stridente (parerea mea) Mie cele pictate mi se par cam grosolane oricit ar fi de bine lucrate Astea cu diagrama sunt parca mai fine chiar daca trece anul pina il termin
Pupici

ema- Maestru

-

Ema,ai vazut modelele de pe igolki.net?Sint gratis,dar trebuie sa-ti cumperi tu pinza si atele,insa ai avantajul ca ti le poti lua cite putine,ca sa nu faci gaura in buget.Eu am stat ore in sir holbindu-ma la modelele de acolo.Unele sint m i n u n a t e!!!!!Si daca mai dai si google traducator,intelegi si ce zice acolo,ca sint in rusa(asta daca nu stii tu rusa!

Floren- Junior

-

Numarul mesajelor: 434
Localizare: acasa
Data de inscriere: 30/01/2010
Flori, multumesc Sunt foarte frumoase, dar cred ca e destul de greu sa gasesti toate nuantele

ema- Maestru

-

Nu e deloc greu,Ema,pt ca,descarcind schemele,iti dau si codurile firelor de care ai nevoie,precum si gama din care fac parte.Eu mi-am luat unul,intr-adevar,cu foarte multe culori-62!!!!!!-dar merita,pentru ca sint multe nuante,care dau mai multa valoare lucrarii.Daca vrei,iti pot da o adresa pe PM de unde poti cumpara fire la 0,53 centi bucata.In magazine,aici,sint la 1,50 euros.

Floren- Junior

-

Numarul mesajelor: 434
Localizare: acasa
Data de inscriere: 30/01/2010
In Franta nu m-am uitat dupa asa ceva Am vazut in treacat din alea colorate Eram la scoala generala si am facut o rata din aia pictata si i-am facut-o cadou bunicii mele Si eram tare mindra ca o pusese pe un perete
Trimite totusi daca vrei un PM
Trimite totusi daca vrei un PM

ema- Maestru

-

PROIECTELE NOASTRE-GOBLEN 3
ema a scris:Stii, cind desfaci ce ai gresit, firul se scamoseaza, parca e flocait de pisici Si se vede la sfirsit daca ai ochi buni oricit l-ai calca(primul pe care l-am facut are parti din astea si se vede ca nu e uniform)
Mona, tu faci modele cu diagrama sau faci si din alea pictate?Le cumperi sau cauti pe net cu program special?Eu am luat numai de la Pitesti dar sunt scumpe Am o prietena care cumpara de la Focsani dar au culori tari si nu trec gradual de la o nuanta la alta Ies stridente (parerea mea) Mie cele pictate mi se par cam grosolane oricit ar fi de bine lucrate Astea cu diagrama sunt parca mai fine chiar daca trece anul pina il termin![]()
Pupici
primul l-am facut pictat de la pitesti, restul sunt de la focsani, eu le-am tinut presate mereu am sa ma uit maine pe lumina cum arata, nu am observat pana acu m asta. merci.

RamonaM- Junior

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Am dat jos lada cu zestre.Unele inramate,altele in asteptarea ramei.Una singura -icoana-sfintita si care sta la loc de cinste ne stie toate gandurile si dorintele.Poate ca nu are o lucratura perfecta da stiu ca nu are nici un nod pe spate si aluat mult timp pt.a fi gata.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Am dat jos lada cu zestre.Unele inramate,altele in asteptarea ramei.Una singura -icoana-sfintita si care sta la loc de cinste ne stie toate gandurile si dorintele.Poate ca nu are o lucratura perfecta da stiu ca nu are nici un nod pe spate si aluat mult timp pt.a fi gata.
Felicitari teisoara. Multa munca si rabdare!
aba- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1680
Data de inscriere: 04/04/2010
Felicitari Teisoara. Se vede ca lucrezi cu pasiune.
julix_2007- Maestru

- Numarul mesajelor: 1372
Varsta: 43
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 07/12/2008
Teisoara cunosc acel goblen l-am vazut la o vecina cand il lucra si stiu cat e de greu, felicitari. Sa dea Dumnezeu ca Maicuta sfanta sa va ajute in toate cererile dvs
Numai bine
Numai bine

RamonaM- Junior

Teisoara felicitari! Foarte frumoase sunt goblenurile tale! spor la lucru in continuare!

Tache Marilena- Senior

- Numarul mesajelor: 740
Varsta: 44
Localizare: Campina
Data de inscriere: 10/01/2010
Teisoara,felicitari pentru lucrari;dar m-am bucur enorm,cind am citit cele spuse despre icoana; Am lucrat-o si eu,dar sta pe iconostasul unei biserici,impreuna cu altele;
Maica Domnului,sa te ajute sa rezisti in viata asta,pe tine si familia ta;
Doamne ajuta!
Maica Domnului,sa te ajute sa rezisti in viata asta,pe tine si familia ta;
Doamne ajuta!
Teisoara, foarte frumos ceea ce lucrezi, imi place mult icoana, nici nu spui ca e goblen.
Si soacra mea a terminat saptamana trecuta "Fetita cu mere" si s-a apucat de "Troica" , e frumoasa si lumea aceasta dar nu reusesc sa imi fac timp chiar pentru toate ( inca).
Poate ii fac o poza diseara sa va arat fetita, imi place pentru ca are si niste culori superbe.
Si soacra mea a terminat saptamana trecuta "Fetita cu mere" si s-a apucat de "Troica" , e frumoasa si lumea aceasta dar nu reusesc sa imi fac timp chiar pentru toate ( inca).
Poate ii fac o poza diseara sa va arat fetita, imi place pentru ca are si niste culori superbe.
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» vanzare goblen
» Monstrii din Visele Noastre
» Vedeti ce nume japoneze vi se potrivesc .
» Zodiile si Internetul
» florile noastre
» Monstrii din Visele Noastre
» Vedeti ce nume japoneze vi se potrivesc .
» Zodiile si Internetul
» florile noastre
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Bijuterii din fimo XIX
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)