De unde ne aprovizionam pentru bijuterii?(3)
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: De unde ne aprovizionam pentru bijuterii?(3)
Buna fetelor,am descoperit de curand aceasta arta si imi place foarte mult dar din nefericire la mine la tara nu gasesc margele.Pentru asta trebuie sa merg la Bucuresti.Stiti cumva unde as putea gasi margelute mai ieftine,ca ce am vazut pe net mi se par foarte scumpe.

miti- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 22/02/2010
buna la toata lumea,
caut baza pt inele mici, de fetite. stiti cumva unde pot sa gasesc? tot ce am vazut parea pt degete de adulti/adulte
chiar daca sunt reglabile
multumesc!
caut baza pt inele mici, de fetite. stiti cumva unde pot sa gasesc? tot ce am vazut parea pt degete de adulti/adulte
multumesc!
dandana- Junior

- Numarul mesajelor: 357
Data de inscriere: 21/05/2009
doni a scris:hai ca doua sute lei noi e cat de cat acceptabil, sa nu fi fost de acolo in sus. rusine lor fomisti ce vrei si cand te gandesti ca de la ei ia toata tara.
Nu ca era mult, dar cand am vazut-o cum tipa...mi s-a luat. Si oricum ma dusesem pentru altceva, nu vroiam sa dau atunci atatia bani pe margele. Cand o sa vreau neaparat, o sa ma duc sa iau tot de acolo, pentru ca avea preturi foarte k. V-am zis ca sa stiti cati bani sa va luati la voi.
am si eu o intreabare?
ati comandat de la mariashop?
eu am plasat o comanda pe 5 luna asta..si deja sunt cam 2 sapt...si nu a fost trimisa...am tot urmarit site-ul si abia de trimit o comanda-doua pe sapt ( au acolo sa vezi ultima comanda trimisa...codu ei)
si nu stiu...ma tot intreb daca e ceva normal la ei..produsele par f interesante..sper ca macar calitatea sa nu fie la fel cu timpul pe care il astept
ati comandat de la mariashop?
eu am plasat o comanda pe 5 luna asta..si deja sunt cam 2 sapt...si nu a fost trimisa...am tot urmarit site-ul si abia de trimit o comanda-doua pe sapt ( au acolo sa vezi ultima comanda trimisa...codu ei)
si nu stiu...ma tot intreb daca e ceva normal la ei..produsele par f interesante..sper ca macar calitatea sa nu fie la fel cu timpul pe care il astept

darkpoke- Senior

-

Numarul mesajelor: 797
Varsta: 29
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 30/04/2010
Darkpoke, am citit si eu ce au scris fetele care au comandat de al ei. Da!!!!! dureazaaaaa pana o trimit.
miti iti garantez ca daca vii la bucuresti nu vei gasi margele mai ieftine decat in magazinele online, poate doar la europa sau doraly...
citeste ce magazine au mai recomandat fetele in posturile anterioare ca sa iti faci o idee
citeste ce magazine au mai recomandat fetele in posturile anterioare ca sa iti faci o idee
Da, dureaza intradevar. Am mai comandat si eu de 2 ori de la ei si mi s-au cam lungit urechile. Suna la ei si intreaba-i... cel mai bine.
Magazine Munchen
Buna,
Saptamana viitoare ajung in Munchen si tare as vrea sa imi cumpar o placa Wig jig si un aparat de facut spirale. Poate stie cineva magazine cu articole de margelit in Munchen?
Multumesc si o seara buna
AnaMaria
Saptamana viitoare ajung in Munchen si tare as vrea sa imi cumpar o placa Wig jig si un aparat de facut spirale. Poate stie cineva magazine cu articole de margelit in Munchen?
Multumesc si o seara buna
AnaMaria

anamaria15- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Data de inscriere: 25/06/2010
[b]Buna fetelor m-am gandit sa ma apuc si eu sa lucrez cu fimo sa creez modele sa lucrez cu margele,dar nu am nici o idee,am vazut site-uri de und eimi pot comanda materia prima,dar ceva concret si explicativ nu am gasit
si as dori sa stiu voi cum ati procedat(daca nu sunt prea indiscreta)daca ati gasit site-uri explicative si nu in ultimul rand daca se castiga ceva din asta.Sper ca nu am fost prea cicalitoare dar sunt tare curioasa deoarece am vazut multe modele din fimo,multe modele cu margele si sunt tare curioasa.
si as dori sa stiu voi cum ati procedat(daca nu sunt prea indiscreta)daca ati gasit site-uri explicative si nu in ultimul rand daca se castiga ceva din asta.Sper ca nu am fost prea cicalitoare dar sunt tare curioasa deoarece am vazut multe modele din fimo,multe modele cu margele si sunt tare curioasa.
Alina, spune-ne ce ai vrea sa stii, mai concret. Te intereseaza ceva tutoriale, ce sa comanzi pt inceput, mai multe site-uri cu materiale? Sunt diferite site-uri cu tutoriale si chiar si pe Youtube...
Cat despre cat se castiga, e relativ, depinde, dar eu una, pot sa spun ca nu prea....dar au fost perioade mai bune.... Acum depinde cat esti dispusa sa investesti si de posibilitatile fiecareia, Depinde si de fiecare cum reuseste si cum stie sa-si faca ''reclama''. Eu recunosc, stau cam prost la capitolul asta.
Cat despre cat se castiga, e relativ, depinde, dar eu una, pot sa spun ca nu prea....dar au fost perioade mai bune.... Acum depinde cat esti dispusa sa investesti si de posibilitatile fiecareia, Depinde si de fiecare cum reuseste si cum stie sa-si faca ''reclama''. Eu recunosc, stau cam prost la capitolul asta.
Alina citeste ce au scris fetele la scoala de bijuterii ca sa afli mai multe despre lucrul cu fimo si , toate capitolele de margele din fimo. fiecare din noi, cele care lucram cu fimo am dat diverse sfaturi si am postat informatii utile mai mult sau mai putin, in lucrul cu fimo. Spor la treaba.
Miti, materie prima gasesti la simoshop, in special accesorii, sunt destul de ieftine si accesibile la pret, iar margele ieftine gasesti la margele-bijuterii.com. Margele nisip la margele.net. Daca te pot ajuta, mai intreaba, iti raspund cu drag.
anca viragh- Nou venit

- Numarul mesajelor: 61
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 22/10/2009
Fetelor, am o problema. Stiti bratarile brodate cu fel de fel de margelute? De ceva timp ma gandesc numai la ele. Dar nu stiu pe ce material se cos, nu stiu ce sa iau. Ajutati-ma, va rog!
Aditza, ce am vazut eu, erau mai mult din fetru sau piele mai subtire. Eu, nu stiu ce fel de material se mai poate folosi...
Pe piele am vazut si eu, dar habar am daca gasesc la bucatele mai mici. Nu as vrea sa cumpar cu metru. La materiale nu ma pricep care se destrama si care nu.
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» Cateva situri de unde puteti downloada drivere pentru:
» unde cresc??
» Unde preferati sa vizionati un film?
» Sugestii pentru forumul UltrasWorld
» Banner pentru comunitatea noastra !!!
» unde cresc??
» Unde preferati sa vizionati un film?
» Sugestii pentru forumul UltrasWorld
» Banner pentru comunitatea noastra !!!
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Fuste (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Sanatatea noastra
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
» Haine de gravida
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» La sueta .... de seara ! 19
» Costume Carnaval (4)
» Picturi pe sticla
» Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)