Hainute pentru copiii nostri (7)
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Hainute pentru copiii nostri (7)
Mihaela felicitari sa-ti traiasca fetitele .Nepotica seamana putin cu Diana dar nu are ochii ei .Foarte frumosi blugii.
Valentina balerina ta tare eleganta cu rochita
Valentina balerina ta tare eleganta cu rochita

Marry- Expert

-

Numarul mesajelor: 937
Varsta: 49
Localizare: Arad
Data de inscriere: 20/01/2010
marina40 a scris:Mihaela.tighelul la buzunare l-ai facut cu acul dublu?
Nu, nu-i facut cu acul dublu.La buzunarele din spate chiar nu am vrut sa tighelesc peste toc ca deh, sa fie trendy-flendy.
Multumesc!
Adela, sa le poarte sanatoasa, dar incearca sa o imbraci ca atunci se vede mai bine.
Mihaela T iti multumesc de ajutor cu pozele
am sa imbrac buburuza si voi pune pe urma poze
am sa imbrac buburuza si voi pune pe urma poze
Adela Ispas- Nou venit

- Numarul mesajelor: 79
Localizare: reghin
Data de inscriere: 09/07/2010
Fetelor cucuietelor, dar de unde va luati tiparele? Sau creati voi modelele? Bravo!

laurin- Nou venit

- Numarul mesajelor: 51
Varsta: 38
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 19/10/2010
Ooooooo Valentina, frumoasa si rochita si balerina, e superba si are o alura ....., chiar sunt numai copii frumosi pe site-ul asta
Adela sa-ti traiasca si la cat mai mlte lucrusoare frumoase, asteptam si altele.
Mihaela ce sa mai zic ca de fiecare data, ne uimesti. Si multumesc de sfat am luat ceva calciu cu magneziu de vreo 2 saptamani si e mai bine, o sa iau si magne b6 mi-a mai zis cineva ca e foarte bun, o sa-l iau ca analizele imi iasa perfect dar eu.... stii vorba aia operatia reusita pacientul mort. Sanatare sa ne dea Dumnezeu la toate ca de restul ne ocupam noi.
Adela sa-ti traiasca si la cat mai mlte lucrusoare frumoase, asteptam si altele.
Mihaela ce sa mai zic ca de fiecare data, ne uimesti. Si multumesc de sfat am luat ceva calciu cu magneziu de vreo 2 saptamani si e mai bine, o sa iau si magne b6 mi-a mai zis cineva ca e foarte bun, o sa-l iau ca analizele imi iasa perfect dar eu.... stii vorba aia operatia reusita pacientul mort. Sanatare sa ne dea Dumnezeu la toate ca de restul ne ocupam noi.

stoy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1068
Varsta: 37
Localizare: Focsani
Data de inscriere: 31/10/2009
Buna fetelor,
Vreau sa fac un costumas, pantaloni si hanorac pentru un copilas de un an ( baietel) dar vreau sa fie surpriza pentru mama lui, asa ca nu am cum sa o intreb marimile.
Din cunostintele voastre cam in ce dimensiuni de incadreaza la un anisor, aproximativ.
Nu vreau sa ii fie mic cand il primeste.
Va multumesc.
Vreau sa fac un costumas, pantaloni si hanorac pentru un copilas de un an ( baietel) dar vreau sa fie surpriza pentru mama lui, asa ca nu am cum sa o intreb marimile.
Din cunostintele voastre cam in ce dimensiuni de incadreaza la un anisor, aproximativ.
Nu vreau sa ii fie mic cand il primeste.
Va multumesc.
uca ,cred ca 80 ar fi o marime potrivita.

valentinadof- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1153
Varsta: 35
Localizare: dofteana,bacau
Data de inscriere: 29/01/2010
Valentina, multumesc, 80, te referi la inaltime nu?
Dar pe circumferinta cam cati cm ar fi, cm ce latime daterial sa folosesc?
Dar pe circumferinta cam cati cm ar fi, cm ce latime daterial sa folosesc?
Vezi ca dimensiunile difera de la copil la copil.In cazul meu fata la varsta de 6 luni purta hine pe care Marius le-a purtat aproape de un an.S-a nascut cu 1 cm si 100g in plus fata de el si a crescut mai repede.
Dute si tu in vizita joaca-te cu el si masoara-l pe ascuns de ex cu palma ta.Te joci si il masori.Lungimea cracului,inaltimea pantalonilor,lungimea manecii. Cu centimetru clar nu poti.Eu asa as face.
Dute si tu in vizita joaca-te cu el si masoara-l pe ascuns de ex cu palma ta.Te joci si il masori.Lungimea cracului,inaltimea pantalonilor,lungimea manecii. Cu centimetru clar nu poti.Eu asa as face.
uca ,fetita mea de 1an si jum,doarme acuma ,dar daca vrei cand se trez o masor.sau cauta o hainuta pt copil de 1 an si inspira-te,si burda vezi marimi pt copii.si-apoi magda are dreptate.

valentinadof- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1153
Varsta: 35
Localizare: dofteana,bacau
Data de inscriere: 29/01/2010
Mersi Magda, Valentina, problema e ca sta la 60 km de mine si o sa ajung la ea abia cand o sa ii duc si costumasul ( ii taie motul), o sa ma uit si in burda si poate o sun sa o intreb asa mai pe departe cam cat a mai crescut... cati cm are in inaltime etc... cumva sa nu se prinda
Multumesc din nou, Valentina , astept sa imi spui si dimensiunile fetitei tale, sa ma orientez.
Multumesc din nou, Valentina , astept sa imi spui si dimensiunile fetitei tale, sa ma orientez.
Uca, e voinic piticul?

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2343
Varsta: 44
Data de inscriere: 18/04/2010
Uite iti dau eu niste masuri, ca Angelica mea are un an si un pic.Inaltimea 74 cm, bust 52, talie(adica peste burtica)54, L pant 47, int pant 24, L maneca 27. Daca iti mai trebuie ceva, spune-mi, te rog

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2343
Varsta: 44
Data de inscriere: 18/04/2010
O idee ar fi ca la pantaloni, sau la salopeta sa ii bagi pe o portiune cateva tighele cu ata elastica la mijlocel. SI asa nu gresesti la circumferinta. Inaltimea poate ti-o poate spune.
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» FUNDAŢIA "S.O.S. COPIII GORJULUI"
» Sugestii pentru forumul UltrasWorld
» Banner pentru comunitatea noastra !!!
» Sunete Haioase Pentru Yahoo Messenger
» Coduri pentru Age of Pirates-Caribbean Tales
» Sugestii pentru forumul UltrasWorld
» Banner pentru comunitatea noastra !!!
» Sunete Haioase Pentru Yahoo Messenger
» Coduri pentru Age of Pirates-Caribbean Tales
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Fuste (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Sanatatea noastra
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
» Haine de gravida
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» La sueta .... de seara ! 19
» Costume Carnaval (4)
» Picturi pe sticla
» Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)