Sacouri, paltoane, jachete(2)
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Sacouri, paltoane, jachete(2)
Codruta, eu mor dupa costumasele tale!! Foarte frumoase, le-as purta oricand !! Tu esti foarte serioasa, vad, cu croitoritul ca si cu tapiteriile... Bravo!!
Virus, ma bucur foarte tare ca esti printre noi. Intr-adevar ai o mana foarte buna, imi plac mult lucrusoarele prezentate de tine. Sa nu cumva sa dispari de pe aici, ca te vanez si te aduc inapoi !!
Virus, ma bucur foarte tare ca esti printre noi. Intr-adevar ai o mana foarte buna, imi plac mult lucrusoarele prezentate de tine. Sa nu cumva sa dispari de pe aici, ca te vanez si te aduc inapoi !!

danabekk- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 200
Localizare: Atlanta, GA
Data de inscriere: 07/01/2010
Dana,multumesc
...al doilea costumas ,gri.o singura data l-am imbracat la o nunta....azi cautind un material ptr. sarafan am dat si de pantalonii pe care i-am desfacut o data si nu i-am mai aducat...si mai am un costumas....negru acum mi-am amintit de el!!!!fug sa-i fac poze!
haina mai lunga
[url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/url]
si pantaloni la dunga
...si surpriza ...am dat si de palton....noroc ca nu mi l-au mincat moliile
dar nici multe nu mai are sarmanul
...al doilea costumas ,gri.o singura data l-am imbracat la o nunta....azi cautind un material ptr. sarafan am dat si de pantalonii pe care i-am desfacut o data si nu i-am mai aducat...si mai am un costumas....negru acum mi-am amintit de el!!!!fug sa-i fac poze!haina mai lunga
si pantaloni la dunga
...si surpriza ...am dat si de palton....noroc ca nu mi l-au mincat moliile
dar nici multe nu mai are sarmanul[url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/url]

codruta-cosmina- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 199
Varsta: 38
Localizare: medias
Data de inscriere: 04/06/2010
codruta, da' tu chiar ai facut treaba serioasa. sunt super toate. si includ aici si fustita si gentuta.

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 26/10/2009
Amnro multumesc
!daca m-as apuca de cotrobait...s-ar lua adminele de mine...ca postez prea mute
...sint vechi toate....as fi dorit sa ma laud cu noutati....numai ptr. nunta mea am cusut 7 rochite ...rochia mea de mireasa,a nanasei,a soacrelor mare si mica,a cumnatei,a matusii ...o vecina...nici nu mai stiu ce si cum....puteam face la nunta mea o mica prezentare de moda!multumesc inca o data!!
!daca m-as apuca de cotrobait...s-ar lua adminele de mine...ca postez prea mute
...sint vechi toate....as fi dorit sa ma laud cu noutati....numai ptr. nunta mea am cusut 7 rochite ...rochia mea de mireasa,a nanasei,a soacrelor mare si mica,a cumnatei,a matusii ...o vecina...nici nu mai stiu ce si cum....puteam face la nunta mea o mica prezentare de moda!multumesc inca o data!!
codruta-cosmina- Ucenic

-

pai si ce mai astepti, pune poze de la nunta. si apuca-te de treaba sa vedem si colectia 2010

amnro- Expert

-

Codruta, de ce ai ascuns de noi creatiile tale?
Felicitari! Sunt frumoase si celelalte postate.
Sa ne mai arati!
Felicitari! Sunt frumoase si celelalte postate.
Sa ne mai arati!
Codruta, pai e frumos ca de atata vreme sa nu ne arati si noua ce ai lucrat? :)Arata foarte bine costumele si paltoanele! vreau sa vad si rochiile de seara ca ma roade curiozitatea
Care..... 2010!am avut nunta in 1999 primavara(se potrivea toamna mai bine)!

codruta-cosmina- Ucenic

-

Buna, tuturor!!
Subscriu!! Amnro are dreptate! Arata-ne, Codruta, tot ce ai facut. SI ce daca sunt vechi? Tu le-ai facut, noi le vedem, si apoi cerem sfaturi... E bine asa?
Dana
PS. Geany, merg la astia la NASA sa caute Virusul cu satelitul...
Subscriu!! Amnro are dreptate! Arata-ne, Codruta, tot ce ai facut. SI ce daca sunt vechi? Tu le-ai facut, noi le vedem, si apoi cerem sfaturi... E bine asa?
Dana
PS. Geany, merg la astia la NASA sa caute Virusul cu satelitul...

danabekk- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 200
Localizare: Atlanta, GA
Data de inscriere: 07/01/2010
codruta, mai ai cam 3 luni sa termini colectia 2010. de-asta ziceam, baga mare

amnro- Expert

-

[/quote]
nu o sa dispar asa pur si simplu , decat daca o sa fiu dat afara
de o camdata o sa scriu poate putin mai rar ca sant bagat in lucru pana peste cap :wink
[/quote]nu o sa dispar asa pur si simplu , decat daca o sa fiu dat afara
de o camdata o sa scriu poate putin mai rar ca sant bagat in lucru pana peste cap :winkUltima editare efectuata de catre virus in Vin 08 Oct 2010, 22:14, editata de 2 ori (Motiv : am mai taiat din el)

virus- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 141
Varsta: 33
Localizare: craiova
Data de inscriere: 25/09/2010
Aici am gresit eu pentru ca am folosit hartie dar nici nu stiu daca gasesc aici in zona panza ci numai hartie mai groasa.Eu imi aduc aminte ca inainte se baga ca si inatritor ceva panza tare sau ma insel?

GABRELA- Nou venit

- Numarul mesajelor: 50
Localizare: hunedoara
Data de inscriere: 13/08/2010
GABRELA a scris:Aici am gresit eu pentru ca am folosit hartie dar nici nu stiu daca gasesc aici in zona panza ci numai hartie mai groasa.Eu imi aduc aminte ca inainte se baga ca si inatritor ceva panza tare sau ma insel?
da asa este ai dreptate panzele se numesc :panza canafas si panza volvatir ATENTIE ACESTE PANZE SANT DIN BUMBAC SI LANA SAU AMESTEC INAINTE DE CROIRE OBLIGATORIU TREBUIE BAGATE IN APA SI TINUTE PANA A 2 ZI apoi sant croite dar acestea nu se lipesc si sant aplicate pe sacou prin niste cusaturi manuale care dureaza si pana la 2 zile sa le faci , cusaturile se numesc pichir si stafir manual , pichiru se face la revere si gulere si stafirul la marginea pieselor a pieptilor (de aceea acum nu se mai foloseste acest gen de intaritura si se foloseste mai mult intaritura termoadeziva la cele calsice este mult de lucru)

virus- Ucenic

-

incearca sa pui mai multe straturi de intaritura dar atentie la lipirea celorlalte sa nu se basicheze , nu folosi abur sau carpa umeda eventual o carpa nu foarte groasa uscata sa nu se arda sau ingalbeneasta tesatura sau intaritura ca risti sa se vada pe fata asa se va ingalbeni capa

virus- Ucenic

-

Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Fuste (7)
» Sanatatea noastra
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
» Haine de gravida
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» La sueta .... de seara ! 19
» Costume Carnaval (4)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Picturi pe sticla
» Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)