Resurse si link-uri pentru croitorie
Pagina 7 din 28 • Impartiti •
Pagina 7 din 28 •
1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28 
Re: Resurse si link-uri pentru croitorie
KanKan a scris:
- am creat un tipar de guler jabot pentru ca nu am gasit ceva concret in carti si pe net referitoare la dimensiunile de volanas dorit
- am exemplificat tiparul pentru un volanas cu dimensiunea de 14 cm latime in partea de la rascroitura si 4 cm in partea spre ombilic ca cel din fotografia cu Raduleasca
- pentru ca nu am avut timp si nici nu am un material mai fluid acum dupa care sa croiesc tiparul, nu am postat poza finala
- nefiind un tipar testat, incearca-l intai pe un material si ajusteaza-l in functie de preferinte (dimensiune, unghiul de rotire, etc)
- te astept oricand cu intrebari
Tipar de guler jabot
Admina a scris:
AICI un tutorial de fusta tutu. Nu necesita cute, doar incretire; plus ca tulle-ul nu se tiveste.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
marinmagda18 a scris:Buna daca e cineva interesata de modelele din aceasta revista le poate vedea in photobucket.
E un catalog din care se putea face (e din 2004)comanda de tiparele modelelor.Si ca bonus are si tiparele a 4 modele.Promit ca o sa le scanez si pe ele dar acum dorm copii si ii trezesc
Astept pareri.
Mie una imi plac cam toate tinutele.
Acesta e link-ul catre site-ul acestei reviste italiene.
M-am plictisit de scanat si am fotografiat-o,o gasiti intreaga la albumul meu din photobucket.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Daca incarc vre-un regulament va rog sa-mi spuneti.
surpriza, chiar azi am scris si eu despre catalogul asta, azi l-am cumparat pe cel nou 2010, am inteles ca ies doua pe an, in cel pe care l-am cumparat azi sant 10 tipare gratis...eu m-am indragostit de catalog,( restul tiparelor le cumperi de la 12 la 15, 18 euro....)e fantastic nu-i asa?

leonutza69- Senior

-

Numarul mesajelor: 644
Varsta: 42
Localizare: fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere: 12/01/2010
Unde ati gasit-o? Eu o cumparam de la Metro, de la chioscul de ziare, dar spun ca nu le-au mai primit in ultimul an! 
margot- Ucenic

- Numarul mesajelor: 176
Localizare: margareta
Data de inscriere: 08/06/2009
E super revista eu am o singura editie din 2004 pe care o am de la nasa mea.Si ea o avea de la sora ei din Italia.
Habar nu aveam ca se gasesc si la noi.
Mie una imi place sa visez cu ochii deschisi,si ma vad imbracata in anumite tinute din acea revista.
Cel putin materialele imprimate de acolo sunt superbe.
Parerea mea.
Poate candva o sa-mi fac ceva de acolo(mai am de invatat),nu cred ca modelele din editia din 2004 sunt asa demodate.
Habar nu aveam ca se gasesc si la noi.
Mie una imi place sa visez cu ochii deschisi,si ma vad imbracata in anumite tinute din acea revista.
Cel putin materialele imprimate de acolo sunt superbe.
Parerea mea.
Poate candva o sa-mi fac ceva de acolo(mai am de invatat),nu cred ca modelele din editia din 2004 sunt asa demodate.
leonuza69, poti sa ne spui de unde ai cumparat revista?
multumesc
multumesc

mdlupu- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 125
Varsta: 34
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 04/12/2009
cum sa nu , din Italia, eu am gasit-o ieri dupa ce am trecut pe la 3 chioscuri de ziare pentru ca a iesit in ianuarie si se dau ca painea calda.Am pus link-ul mai sus daca va stiti cu limbile de circulazie internationala puteti sa intrati sa va uitati cum functioneaza treaba...daca pot sa fac ceva pentru voi , cu mare placere....eu deocamdata nu am scaner..dar o sa -mi fac timp sa fotografiez pe rand paginile asa va faceti o iedee de ce se gaseste in catalogul nou.Mi se pare ca pe site am citit ca se poate si comanda catalogul .Da-ti de veste! Si eu m-am indragostit de catalog si nu , nu cred ca modelele din catalogul tau sant demodate.Au si catalog cu rochii de mireasa cu tipare pe care daca le vrei le comanzi separat pe site-ul lor...am citit undeva ca una dintre fete ar vrea sa se apuce de cusut rochii de mireasa, cateva din tiparele astea nu i-ar strica...

leonutza69- Senior

-

Eu una nu am vazut la noi, dar poate nu se gaseste pe la vre-un chiosc de ziare.
Leonuza69,daca ai timp si vrei pune si tiparele daca le poti scana in bucati A4 .
Promit solemn ca o sa fac si eu asta cat mai curand.
Leonuza69,daca ai timp si vrei pune si tiparele daca le poti scana in bucati A4 .
Promit solemn ca o sa fac si eu asta cat mai curand.
sigur ca vreau dar trebuie sa pricep intai cum se face... :wink, scuza-ma cum vin scanate in bucati A4 , in sensul ca impart tiparul in bucati A4 dupa care cine le doreste sa le descarce si le uneste? cum am zis nu am un scaner, am avut unul si s-a stricat de stat degeaba...l-a aruncat, dar o sa ma duc la o prietena de-a mea, trebuie numai sa inteleg bine cum se procedeaza!
O sa ma uit aici pe forum poate a mai postat cineva asa ceva, si ma orientez...ca acum ma gandeam trebuiesc scanate color altfel nu se vede nimic, normal...asa se invata de toate.Intre timp pana sa ajung la scanner o sa fac fotografii si pun link-ul.Dar nu v-a trebui sa le modific marimea ca atunci cand le postezi pe forum nu? Ca o sa-mi ia prea mult timp, catalogul meu are 205 pagini...
O sa ma uit aici pe forum poate a mai postat cineva asa ceva, si ma orientez...ca acum ma gandeam trebuiesc scanate color altfel nu se vede nimic, normal...asa se invata de toate.Intre timp pana sa ajung la scanner o sa fac fotografii si pun link-ul.Dar nu v-a trebui sa le modific marimea ca atunci cand le postezi pe forum nu? Ca o sa-mi ia prea mult timp, catalogul meu are 205 pagini...
Ultima editare efectuata de catre leonuza69 in Vin 26 Feb 2010, 13:24, editata de 1 ori (Motiv : completare)

leonutza69- Senior

-

Uitate la mine ca tocmai am scanat tiparul din catalogul meu.
Cam greu caci tiparul e un pic mai mare decat formatul A4
catre albumul meu cu tiparul scanat si sunt si pozele din revista pentru care sunt tiparele.
Mai trebuie sa le aranjez un pic.Cand oi avea timp.
Astept cu placere intrebari despre revista mea.
Leonuza69 nu le posta toate pe forum ci doar
catre pozele din albumul tau deoarece se incarca forumul prea mult.
Parerea mea,daca gresesc astept atentionare.
Cam greu caci tiparul e un pic mai mare decat formatul A4
catre albumul meu cu tiparul scanat si sunt si pozele din revista pentru care sunt tiparele.
Mai trebuie sa le aranjez un pic.Cand oi avea timp.
Astept cu placere intrebari despre revista mea.
Leonuza69 nu le posta toate pe forum ci doar
catre pozele din albumul tau deoarece se incarca forumul prea mult.Parerea mea,daca gresesc astept atentionare.

Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in Vin 26 Feb 2010, 15:34, editata de 1 ori
Magdutza, mie link-ul ala imi deschide dor o simpla poza cu 2 pagini din catalog, nu mai pot umbla nicaieri prin albumul tau...nu vad nici un tipar ...
Doar la mine e asa?
Doar la mine e asa?
kisslandia- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 71
Varsta: 35
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 30/01/2010
Ai dreptate imediat remediez.
Gata am remediat era greseala mea.
Sper sa va fie de folos.
Gata am remediat era greseala mea.
Sper sa va fie de folos.
Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in Vin 26 Feb 2010, 15:35, editata de 1 ori
si la mine la fel.

ileana cosanzeana- Junior

-

Numarul mesajelor: 404
Varsta: 27
Localizare: calarasi
Data de inscriere: 03/12/2008
nici o problema nu le postam pe forum doar link-ul il postam asa cum ai facut tu dar intrebarea mea era...trebuie sa le modific marimea si pe fotobucket? de fapt asta am intrebat si inainte...nu m-ai inteles tu!

leonutza69- Senior

-

Scuze ca nu am inteles intrebarea ,dar de ce sa le modifici in photobucket?
Eu le-am pus asa cum le-am scanat.Si catalogul meu a avut 129 pagini mult mai putine decat al tau.
Eu le-am pus asa cum le-am scanat.Si catalogul meu a avut 129 pagini mult mai putine decat al tau.
Pagina 7 din 28 •
1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28 
Subiecte similare» Cfg pentru Fps
» Radio pentru winamp cu manele !
» Ghid misiuni pentru levelurile 51-60
» Counter-Strike pentru servar Cs.Pheonix.Ro
» Afla ce inseamna numele tau pentru indieni
» Radio pentru winamp cu manele !
» Ghid misiuni pentru levelurile 51-60
» Counter-Strike pentru servar Cs.Pheonix.Ro
» Afla ce inseamna numele tau pentru indieni
Pagina 7 din 28
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Fuste (7)
» Sanatatea noastra
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
» Haine de gravida
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» La sueta .... de seara ! 19
» Costume Carnaval (4)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Picturi pe sticla
» Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)