Simbioza tricotat / croit
Pagina 2 din 3 • Impartiti •
Pagina 2 din 3 •
1, 2, 3 
Re: Simbioza tricotat / croit
Ioiii, da uituca-s.Am mai fost odata pe aici, am vazut, mi-a placut, dar cum eram pe fuga n-am apucat sa scriu, iar cand am intrat din nou am uitat si tot asa...
Uca, e foarte frumos. Sa-l porti sanatoasa!
Un căput cum zice Karina am avut si eu pe timpuri, vacut dintr-un cojocel intors pe pos sa fie cu blana in exterior, imi tricotase bunica maneci, guler si partea pe care veneau nasturii...vai, ce drag mi-a fost.
Uca, e foarte frumos. Sa-l porti sanatoasa!
Un căput cum zice Karina am avut si eu pe timpuri, vacut dintr-un cojocel intors pe pos sa fie cu blana in exterior, imi tricotase bunica maneci, guler si partea pe care veneau nasturii...vai, ce drag mi-a fost.
Aisha, Mihaela, multumesc frumos, ma bucur ca va place si va trezesc amintiri, mereu mi-au placut aceste " caputuri", in generala aveam unul facut de nasa bunicii mele, avea vechime vreo 30 ani pe atunci... oare pe unde o mai fi... oare mai exista? Daca il gasesc fac o poza si v-il arat.
Am si eu o simbioza. Se pare ca nu se incadreaza nici la croset - croit dar nici la tricot - croit pentru ca este tricot- croset. Dar pentru ca partea mai multa este de tricot am zis sa o pun aici. Aceasta bluza este lucrata de mine (pe vremea cand eu eram harnica si mai slabuta), iar acum nu ma mai incape dar tot nu ma indur de ea sa o arunc/donez/descotorosesc de ea. Nu luati in seama petala descusuta.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Foarte eleganta bluzita ta, Silvia. Cred ca erai tare mandra pe vremea cand o purtai
!
!
cory74- Senior

- Numarul mesajelor: 637
Varsta: 38
Localizare: constanta
Data de inscriere: 26/01/2010
Foarte frumoasa Silvia, dar unde e partea croita?
Hai ca mi-am luat-o ca ma uit numai la poze
Scuze, data viitoare promit sa-mi pun ochelarii
Hai ca mi-am luat-o ca ma uit numai la poze
Scuze, data viitoare promit sa-mi pun ochelarii
Ultima editare efectuata de catre europolis in Dum 07 Noi 2010, 19:37, editata de 1 ori (Motiv : mi-am luat-o)
Multumesc Coru. Sa stii ca am fost foarte mandra ca pe vremea aia nu prea se faceau asa si multa lumea m-a intrebat cine mi-a facut-o si eu raspundeam cu nasul pe sus ca eu
Europolis....poate vrei sa iti scad cota fata de leu
Europolis....poate vrei sa iti scad cota fata de leu
Si eu care credeam ca vrei sa ma penalizezi, da tu sti ca eu si singura imi dau avertisment
sorry
sorry
Daca la pulover se mai vedea ceva,aici oi fi eu chioara dar nu se vede nimica
Lasati mai fata in pace, se vede perfect, dar va ofticati ca voi n-aveti idei din astea.
E super combinatiunea, mai draga si ii sta bine domnitei cu gura pana la urechi. Ii place sau de ce era asa de vesela?
E super combinatiunea, mai draga si ii sta bine domnitei cu gura pana la urechi. Ii place sau de ce era asa de vesela?Pagina 2 din 3 •
1, 2, 3 
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

asteptam ziua de miine sa te laudam....asta seara ramii fara aplauze 

» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Fuste (7)
» Sanatatea noastra
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
» Haine de gravida
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» La sueta .... de seara ! 19
» Costume Carnaval (4)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Picturi pe sticla
» Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)