CONCURS CROITORIE - SARAFAN
Pagina 2 din 48 • Impartiti •
Pagina 2 din 48 •
1, 2, 3 ... 25 ... 48 
Re: CONCURS CROITORIE - SARAFAN
Uca, normal ca poti folosi materialul de la alte fuste. Dar sa nu ramana cusaturi din rochia initiala, ca nu facem haine reconstuite, facem haine de la 0. Deci poti scoate tiparul din clinii fustelor, asa da.
Trebuie sa ma scutur si sa ma apuc de treaba. Mi-am luat material de sarafan, saptamana trecuta, asa mi-a venit si ideea.
Si din partea mea, multa bafta tuturor!
Trebuie sa ma scutur si sa ma apuc de treaba. Mi-am luat material de sarafan, saptamana trecuta, asa mi-a venit si ideea.
Si din partea mea, multa bafta tuturor!
Ok, saru'mana, nu va ramane nimic din croiala veche, ca e dreapta... si lata... de incap de 2 ori in ea.
interesant concursul multumim organizatorilor pana acum am incercat sa fac un sarafan dar n-a iesit poate asta o sa ma motiveze sa mai incerc.

ciucamona- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 196
Varsta: 22
Localizare: Rm.Valcea
Data de inscriere: 29/01/2010
Ce draguuut!
Nu stiu croitorie, dar mi-ar placea. Poate invat ceva de-acum inainte.
Spor la lucru!
Nu stiu croitorie, dar mi-ar placea. Poate invat ceva de-acum inainte.
Spor la lucru!

craluca- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 104
Localizare: prin jur
Data de inscriere: 31/08/2010
Raluca, daca iti place sa faci haine nu e greu, avem multa informatie pe forum si multe fete pricepute dornice sa ajute. Iti mai trebuie si o masina de cusut. Mie mi-a placut intotdeauna sa fac haine dar mi-a lipsit impinsul de la spate, care a venit cam tarziu dar e foarte bine si acum. Am inceput la 25 de ani cu proiecte mai serioase, pana atunci am cusut uzuale (de la 15-16 ani)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Nu inteleg la ce se refera "MEMBRELE CARE NU AU POSTAT PE FORUM, CREATII LA CROITORIE!" Eu sunt noua si nu m-am familiarizat inca cu toate minunatiile pe care le-am citit aici..dar as dori sa-mi fac un sarafan! Am unul...dar m-am ingrasat si acum toamna chiar era foarte bun....se asorteaza repede si este si comod....plus ca-l poti combina cu bluze, margele...Deci daca nu am postat nimic la creatii nu pot participa la concurs..dar la ce creatii trebuie sa postez?javascript:emoticonp('
')
')
piciul- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 266
Localizare: online
Data de inscriere: 08/06/2010
PIciul,bine ai venit...Daca ai mai facut si alte haine(bluze,pantaloni etc)le poti posta la topicurile respective...Asa vei demostra ca stii sa lucrezi cate ceva,si ca sarafanul este facut de tine

veniciuc nicoleta- Senior

-

Numarul mesajelor: 637
Varsta: 25
Localizare: navodari
Data de inscriere: 18/02/2010
Buna fetelor! Nu sunt noua, dar cred ca e prima mea postare! Ce noroc am si eu: sapt trecuta am reusit sa-mi termin prima creatie: un SARAFAN
evident nu am poze cu el decat gata terminat
. Poate voi participa la urmatorul concurs. Succes tuturor participantelor si fie ca cea mai buna creatie sa castige!
evident nu am poze cu el decat gata terminat
. Poate voi participa la urmatorul concurs. Succes tuturor participantelor si fie ca cea mai buna creatie sa castige! 
fl6uturas- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 11
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 28/08/2010
felicitari pentru noul concurs! mi-as dori sa pot participa si eu, dar nu am postate 50 de mesaje si nici nu ma pricep la croitorie,asa ca le doresc fetelor spor la treaba !

albinlei- Nou venit

- Numarul mesajelor: 29
Localizare: maramures
Data de inscriere: 20/06/2010

leonutza69- Senior

-

Numarul mesajelor: 644
Varsta: 42
Localizare: fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere: 12/01/2010
Declar inchisa sesiunea de croit in scop personal pentru a ma inscrie la concurs...Sper sa termin cat pot de repede ca ma asteapta mu uuuuulte materiale noi..Si incep si scoala...

veniciuc nicoleta- Senior

-

Numarul mesajelor: 637
Localizare: navodari
Data de inscriere: 18/02/2010
am reusit sa-mi printez si lipesc foile la tipar...sper sa-mi iasa ceva! marimile astea ma dau peste cap...dar cum azi e zi libera pt toata lumea si nu pot taia sau coase...ma opresc si din una si din alta (am inceput un sac de dormit pt fiica-mea ca primul mi se pare cam lung) si ma documentez!
spor de maine la
spor de maine la
OOOOO un nou concurs, bravo, haideti fetelor sa vedem creatiile voastre. Eu nu ma bag ca am alte proiecte in aceasta periaoada dar am sa v-a urmaresc sa vad ce lucruri frumoase faceti.

geany20062006- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 207
Varsta: 36
Localizare: marasesti
Data de inscriere: 15/10/2009
Pagina 2 din 48 •
1, 2, 3 ... 25 ... 48 
Subiecte similare» Concurs compunere
» Concurs lunar - cele mai frumoase fotografii RoSpotters (Septembrie) - Inscrieri
» concurs caracter
» Concurs designer
» Concurs photoshop !! :)
» Concurs lunar - cele mai frumoase fotografii RoSpotters (Septembrie) - Inscrieri
» concurs caracter
» Concurs designer
» Concurs photoshop !! :)
Pagina 2 din 48
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Fuste (7)
» Sanatatea noastra
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
» Haine de gravida
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» La sueta .... de seara ! 19
» Costume Carnaval (4)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Picturi pe sticla
» Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)