Rochii de seara, deosebite(4)
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Rochii de seara, deosebite(4)
waw fetelor ma imbolnaviti,stau la munca si adulmec minunatiile voastre si nu mai am stare vreau sa cos si eu ceva dar din pacate nu prea e timp ,felicitari pt toate creatiile sa fiti sanatoase si mult spor in continuare.

pisi- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 270
Varsta: 26
Localizare: vaslui
Data de inscriere: 09/07/2009
frumoase toate si ptr.maistra si ptr.karina si o alta problema cred ca de timp ne trebuie la toti,aci e diminata aci e seara si mai ales ca acum se intuneca mai devreme

bibitu- Junior

- Numarul mesajelor: 410
Localizare: parcare
Data de inscriere: 03/05/2010
hmm iar e bataie aici. ma duc si eu sa trag tare
nico e tare frumoasa rochita, si eu vreau sa stiu mai multe detalii: are balene/sutien la bust? trandafirii sunt facut de tine? ea e cumnata cu pricina (ca sa si barfim un pic
)
maistra, e foarte frumos lucrata rochia si ii vine tare bine drei. e elastica? (dantela nu dra
).
karina, cred ca am spus tot ce era de spus, si nu are rost sa ma repet. dar... ce-ti mai place tie sa ne dai cate-o bucatica si sa descoperim noi restul... m-am muncit cu un cret d-ala de mi-au sarit ochii din cap. dar la al doilea m-am prins de smecherie si cred ca deja sunt experta.
cum e facut cordonul de la rochia mov cu imprimeu, de nu are nicio cusatura pe fata? pare intarit bine de tot asa ca nu cred ca e cusut pe dos si intors (si daca tot te apuci de explicatii, spune-mi si de fundita). hai te rog, ca m-am saturat sa tot reinventez roata
la a patra rochie, cea cu garnitura neagra, ai calcat creturile de la piept?
tivul la rochia mov (preferata ta :clown:) e lipit?
nico e tare frumoasa rochita, si eu vreau sa stiu mai multe detalii: are balene/sutien la bust? trandafirii sunt facut de tine? ea e cumnata cu pricina (ca sa si barfim un pic
)maistra, e foarte frumos lucrata rochia si ii vine tare bine drei. e elastica? (dantela nu dra
). karina, cred ca am spus tot ce era de spus, si nu are rost sa ma repet. dar... ce-ti mai place tie sa ne dai cate-o bucatica si sa descoperim noi restul... m-am muncit cu un cret d-ala de mi-au sarit ochii din cap. dar la al doilea m-am prins de smecherie si cred ca deja sunt experta.
cum e facut cordonul de la rochia mov cu imprimeu, de nu are nicio cusatura pe fata? pare intarit bine de tot asa ca nu cred ca e cusut pe dos si intors (si daca tot te apuci de explicatii, spune-mi si de fundita). hai te rog, ca m-am saturat sa tot reinventez roata

la a patra rochie, cea cu garnitura neagra, ai calcat creturile de la piept?
tivul la rochia mov (preferata ta :clown:) e lipit?

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 26/10/2009
Amnro venitio si instalati camera web in atelier si asa scap de explicatii!
Ai vazut si tu ca pana nu pui personal mana as putea explica si cum tin acul in mana si tot degeaba! Ma bucur ca ai reusit(si vreau dovada pozata
) si ca nu ti se mai pare asa complicat.
La rochia cu negru, da, am calcat usor cretii, de fapt la toate am calcat acum.
Cordonul mov este cusut pe dos si intors. Am intarit matasea inainte cu relon ca este elastica matasea asta uni. Pe interiorul cordonului mai este unul din tafta intarita cu hartie, prinsa numai in capete. Chiar sta tare ca o curea. Funda e un dreptunghi cu colturile usor rotunjite(tot intarita cu relon)
Si stai linistita ca si eu ma bucur cand reinventez roata. De cele mai multe ori fac cum imi 'zice' materialul sau mana, rar fac cum am gandit initial.
Tivurile la movuri sunt cusute la mana. Greu si enervant la matase...sau banalul crep saten.
Ps: intrebati-ma tot ce vreti, in limita timpului raspund fara mofturi.
Ai vazut si tu ca pana nu pui personal mana as putea explica si cum tin acul in mana si tot degeaba! Ma bucur ca ai reusit(si vreau dovada pozata
) si ca nu ti se mai pare asa complicat.La rochia cu negru, da, am calcat usor cretii, de fapt la toate am calcat acum.
Cordonul mov este cusut pe dos si intors. Am intarit matasea inainte cu relon ca este elastica matasea asta uni. Pe interiorul cordonului mai este unul din tafta intarita cu hartie, prinsa numai in capete. Chiar sta tare ca o curea. Funda e un dreptunghi cu colturile usor rotunjite(tot intarita cu relon)
Si stai linistita ca si eu ma bucur cand reinventez roata. De cele mai multe ori fac cum imi 'zice' materialul sau mana, rar fac cum am gandit initial.
Tivurile la movuri sunt cusute la mana. Greu si enervant la matase...sau banalul crep saten.
Ps: intrebati-ma tot ce vreti, in limita timpului raspund fara mofturi.

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
am o rochhie neagra in bretele, lunga Cu ce pot s-o ;;improspatez;; pentru o alta nunta ?

canadianca50- Senior

-

Numarul mesajelor: 727
Localizare: acolo si aici
Data de inscriere: 05/04/2010
KARINA CE FRUMUSETI ai facut superbe,lucrate impecabil.
CANADIANCA,ai putea sa-i pui un voal imprimat peste, croit pe bie,sau o dantela,variante sunt.
CANADIANCA,ai putea sa-i pui un voal imprimat peste, croit pe bie,sau o dantela,variante sunt.

Camy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1184
Varsta: 31
Localizare: buzau
Data de inscriere: 21/10/2008
Multumesc de aprecieri fetelor.
La corsaj am pus balene,nu din cele care se cos,ci cele mai groase.Trandafiri sunt facuti tot de mine,si sunt plecati din partea de fata a fustanelei...Canadianca,mai poti aplica borderie sub forma unei flori intr-o parte sau pe corsaj si te ridici pe bretele,sau/si pe tiv,mai poti coase/lipi pietre...Daca alegi varianta de a coase mai tarziu poti da jos si reinventa rochia...
La corsaj am pus balene,nu din cele care se cos,ci cele mai groase.Trandafiri sunt facuti tot de mine,si sunt plecati din partea de fata a fustanelei...Canadianca,mai poti aplica borderie sub forma unei flori intr-o parte sau pe corsaj si te ridici pe bretele,sau/si pe tiv,mai poti coase/lipi pietre...Daca alegi varianta de a coase mai tarziu poti da jos si reinventa rochia...
veniciuc nicoleta- Senior

-

Numarul mesajelor: 637
Varsta: 25
Localizare: navodari
Data de inscriere: 18/02/2010
camy , v.nicoleta va multumesc din suflet .vedeti ce mult conteaza un sfat ?

canadianca50- Senior

-

Numarul mesajelor: 727
Localizare: acolo si aici
Data de inscriere: 05/04/2010
nicoleta,tare draguta rochita ,si ii vine tare bine gravidutei
maistra,frumos lucrat,dar cam rarut pe aici
karina,daca eram copil ziceam ca vreau sa ma fac karina,cand ma fac mare,dar n-am sanse asa ca te felicit din suflet pt. ceea ce faci.
maistra,frumos lucrat,dar cam rarut pe aici
karina,daca eram copil ziceam ca vreau sa ma fac karina,cand ma fac mare,dar n-am sanse asa ca te felicit din suflet pt. ceea ce faci.

zylv- Expert

-

Numarul mesajelor: 845
Varsta: 40
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009
Rarut,timpul e cam scurt,de lucrat lucrez intr-una,insa nu mai am timp atata de calculator.
Si tinuta de seara a soacrei. E interschimbabila, completabila sau cum o mai vrea.
Sunt doua rochii drepte ce se folosec ca jupa la rochia de dantela, fiecare are cate un bolerou si gentuta cu doua fete dupa nevoie. Jupele au crapatura in spate iar dantela e lasata despicata pe parti de la genunchi in jos. Mult mi-a luat sa finisez dantela ca toata partea de la decolteu e montata la mana pe tulul care ramasese cam golutz.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sunt doua rochii drepte ce se folosec ca jupa la rochia de dantela, fiecare are cate un bolerou si gentuta cu doua fete dupa nevoie. Jupele au crapatura in spate iar dantela e lasata despicata pe parti de la genunchi in jos. Mult mi-a luat sa finisez dantela ca toata partea de la decolteu e montata la mana pe tulul care ramasese cam golutz.

Karina33- Atotcunoscător

-

Karina, e un fel de 3 in 1, sau 5 in 1, nu? E super ideea, daca e a soacrei, bravo ei. Si culorile sunt frumoase, impreuna.
Si munca ta, e pe masura rezultatului.
Si munca ta, e pe masura rezultatului.
E colaborare! Initial o trimisesem la Sharbeck sa caute(in afara brocartului) o matase tip brocart, o dantela pe tulle moale(genul ala cu catifea) sau o tafta moale matasoasa, ceva culori verde inchis sau mov inchis(ii vin excelent culorile astea). M-a sunat ca nu se pricepe, ca vanzatoarele nu vor sa-i arate nimic decat dantela asta ce sare de 250ron/m si asa la telefon am stabilit sa isi ia bleumarin(ziceam eu) si auriu(zicea vanzatoarea) si ea a ales cea mai simpla dantela(celelate erau pline de pietre si paiete si pe suport gen plasa ce nu se poate coase). Tipa nu vrea sa sara-n ochi, doar sa fie la inaltimea evenimentului.
Multam!
Multam!

Karina33- Atotcunoscător

-

karina borderia este
..poseteta este
rochia si boleroul la fel
,ce sa mai...
..poseteta este
rochia si boleroul la fel
,ce sa mai...
veniciuc nicoleta- Senior

-

Numarul mesajelor: 637
Varsta: 25
Localizare: navodari
Data de inscriere: 18/02/2010
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» Rochite de seara
» filme spirituale....deosebite...
» Buna Seara
» Niste persoane deosebite
» Concursul de Paste-2012!
» filme spirituale....deosebite...
» Buna Seara
» Niste persoane deosebite
» Concursul de Paste-2012!
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Fuste (7)
» Sanatatea noastra
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
» Haine de gravida
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» La sueta .... de seara ! 19
» Costume Carnaval (4)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Picturi pe sticla
» Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)