CONCURS BIJUTERIA PERFECTA - Votarea
Pagina 2 din 11 • Impartiti •
Pagina 2 din 11 •
1, 2, 3, ... 9, 10, 11 
Votati Bijuteria Perfecta!
Re: CONCURS BIJUTERIA PERFECTA - Votarea
Am votat si eu, a fost foarte greu de luat o decizie! Felicitari tuturor concurentelor!

Danny24- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 119
Varsta: 23
Localizare: Cluj
Data de inscriere: 04/01/2010
Am votat si eu. Felicitari tuturor concurentelor. Frumoase si reusite creatii! Mi-a fost tare greu sa aleg doar o singura creatie!
Am votat nr 6 pentru ca mi se pare cea mai reusita e un accesoriu care inspira delicatete ceva care pare mai simplu ca celelalte dar si mult mai fin lucrat bv!
Greu de tot!!! Cand a postat Letho am zis: ASTA E!!!! Apoi a postat bijouxdemonange si mi-a cucerit sufletul, INSA BIJUTERIA PERFECTA cred ca trebuie sa fie si eleganta dar si purtabila in mai orice situatie, sa fie flexibila personalitatii (modul in care se poate purta), sa nu "strige" si sa fie intr-adevar originala.
Asa ca votul meu final merge la Letho
Felicitari tuturor; daca ar fi fost un clasament ar fi aratat asa:
1. Letho
2. bijouxdemonange
3. puhnante
1. Letho
2. bijouxdemonange
3. puhnante
Ultima editare efectuata de catre craluca in Dum 12 Sept 2010, 11:41, editata de 2 ori

craluca- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 104
Localizare: prin jur
Data de inscriere: 31/08/2010
Felicitari tuturor pentru munca greu depusa si pentru pasiunea cu care ati lucrat
Imi pare rau ca nu pot sa va votesz pe toate dar in ochii mei ati castigat toate
Fiecare cu un stil unic si special
Imi pare rau ca nu pot sa va votesz pe toate dar in ochii mei ati castigat toate
Fiecare cu un stil unic si special

LYNDA- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1073
Varsta: 27
Localizare: ACASA
Data de inscriere: 15/10/2009
Superbe bijuterii!!! Asa ceva chiar nu am asteptam sa vad facut de amatori! Sunt superbe, nici nu stii ce sa alegi, le vreau pe toate. Setul, baratara si cercei e minunat. E chiar talentata cine l-a facut Felicitari tuturor si aratati-ne si noua, celor mai nepriceputi ca mine, cum se fac asemenea minunatii.

Adela Ispas- Nou venit

- Numarul mesajelor: 79
Localizare: reghin
Data de inscriere: 09/07/2010
pentru mine bijuteria perfecta este cea care trebuie sa o porti in fiecare zi chiar daca porti o rochie eleganta sau un tricou si jeansi asa ca votul meu a mers la letho.bravo draga mea pentru mine esti o castigatoare si de ce nu mai inspirat in proiectul meu.toate concurentele au construit bijuteriii frumoase,greu de ales dar numai cine-i pe primul loc,conteaza.
foarte grea alegerea mai ales ca toate bijuteriile aci de fata toate meritau pe locul unu.am ales,postarea numarul doi.imi pare rau ca nu am putut vota pe toate.am balansat intre letho si marabr ,insa am ales ce mi-ar sta mie bine in final daca as purta.subliniez ca toate bijuteriile de fata sunt lucrate perfect nu exista repros din partea mea din punctul asta de vedere.Nu exista locul 2 nu exista locul 3 toate sunt pe locul unu.felicitari!
imi pare rau ca nu am mai multe voturi
imi pare rau ca nu am mai multe voturi
doni- Junior

-

Numarul mesajelor: 306
Varsta: 37
Localizare: caracal
Data de inscriere: 05/01/2010
Consider ca toate participantele sunt castigatoare in dorinta lor de a crea "FRUMOSUL". Felicitari tuturor. Pacat ca n-am putut vota decat o singura realizare, dar asta e regula jocului. Felicitari tuturor!

Oana Crivat- Nou venit

- Numarul mesajelor: 7
Localizare: Braila
Data de inscriere: 15/03/2010
Felicitari tuturor concurentelor!
Am votat si eu.
Am votat si eu.

aidaalex- Ucenic

- Numarul mesajelor: 200
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 23/09/2009
mi-au placut toate
, dar numai intr-una dintre ele am vazut bijuteria perfecta pentru mine, fina si eleganta, usor de adaptat la orice tinuta si in orice moment al zilei/noptii. felicitari letho!
, dar numai intr-una dintre ele am vazut bijuteria perfecta pentru mine, fina si eleganta, usor de adaptat la orice tinuta si in orice moment al zilei/noptii. felicitari letho!

mihaelavama- Junior

-

Numarul mesajelor: 336
Varsta: 47
Localizare: vama
Data de inscriere: 07/04/2010
deriana a scris:Foarte frumoase , am votat si eu.
Vot pt bijouxdemonange
Lucia Ro a scris:Am votat si eu bijuteria perfecta pentru mine... colierul statement care mi-a furat inima, bijouxdemonange ai votul meu!
craluca a scris:Greu de tot!!! Cand a postat Letho am zis: ASTA E!!!! Apoi a postat bijouxdemonange si mi-a cucerit sufletul, INSA BIJUTERIA PERFECTA cred ca trebuie sa fie si eleganta dar si purtabila in mai orice situatie, sa fie flexibila personalitatii (modul in care se poate purta), sa nu "strige" si sa fie intr-adevar originala.
1. Letho
2. bijouxdemonange
3. puhnante
Multumesc frumos fetelor!!!
Am votat pentru Kristina. Bratara mi s-a lipit de suflet. Toate creatiile sunt extraordinare, dar asta s-a pliat pe sufletul meu.
Mult succes concurentelor si fie ca cea mai buna sa castige.
Mult succes concurentelor si fie ca cea mai buna sa castige.
julix_2007- Maestru

- Numarul mesajelor: 1372
Varsta: 43
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 07/12/2008
1. Kristina
1. Letho
1. Puhnante
Aceasta este ordinea inscrierii in concurs...
Pentru mine toate trei sunt bijuterii perfecte - m-as simti absolut SPECIALA cand as purta oricare dintre aceste bijuterii....
Dar fiindca am doar un vot, l-am acordat cu greu si cumva cu parere de rau pentru frumusetea celorlate bijuterii...
Felicitari tuturor!
1. Letho
1. Puhnante
Aceasta este ordinea inscrierii in concurs...
Pentru mine toate trei sunt bijuterii perfecte - m-as simti absolut SPECIALA cand as purta oricare dintre aceste bijuterii....
Dar fiindca am doar un vot, l-am acordat cu greu si cumva cu parere de rau pentru frumusetea celorlate bijuterii...
Felicitari tuturor!

Teodor Coca- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 29
Varsta: 53
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 17/12/2009
Pagina 2 din 11 •
1, 2, 3, ... 9, 10, 11 
Subiecte similare» Concurs compunere
» Concurs lunar - cele mai frumoase fotografii RoSpotters (Septembrie) - Inscrieri
» concurs caracter
» Concurs designer
» Concurs photoshop !! :)
» Concurs lunar - cele mai frumoase fotografii RoSpotters (Septembrie) - Inscrieri
» concurs caracter
» Concurs designer
» Concurs photoshop !! :)
Pagina 2 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Fuste (7)
» Sanatatea noastra
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
» Haine de gravida
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» La sueta .... de seara ! 19
» Costume Carnaval (4)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Picturi pe sticla
» Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)