CONCURS BIJUTERIA PERFECTA - Votarea
Pagina 10 din 11 • Impartiti •
Pagina 10 din 11 •
1, 2, 3 ... , 9, 10, 11 
Votati Bijuteria Perfecta!
Re: CONCURS BIJUTERIA PERFECTA - Votarea
Felicitari premiantelor si cistigatoarelor ( toate participantele sint cistigatoare!!!).
Eu am votat-o pe letho, am considerat ca ea se apropie cel mai mult de "perfectiunea" bijuteriei perfecte ( tema concursului).
M-a incintat versatilitatea obiectului care , da, se poate face si bratara. Cine are o piesa din asta in caseta cu bijuterii o poate asorta mai multor tinute.
Am avut multe de invatat din acest concurs si il astept cu nerabdare pe urmatorul.
Eu am votat-o pe letho, am considerat ca ea se apropie cel mai mult de "perfectiunea" bijuteriei perfecte ( tema concursului).
M-a incintat versatilitatea obiectului care , da, se poate face si bratara. Cine are o piesa din asta in caseta cu bijuterii o poate asorta mai multor tinute.
Am avut multe de invatat din acest concurs si il astept cu nerabdare pe urmatorul.
felicitari tuturor,mai ales cistigatoarelor
,cred ca a trebui sa
a asa se merita,imi pare bine deoarece bijuteria care am votat-o e pe podium ,asa mai sus si sa avetispor la lucru si cit mai multe frumusti sane aratati
,cred ca a trebui sa
a asa se merita,imi pare bine deoarece bijuteria care am votat-o e pe podium ,asa mai sus si sa avetispor la lucru si cit mai multe frumusti sane aratati
bibitu- Junior

- Numarul mesajelor: 410
Localizare: parcare
Data de inscriere: 03/05/2010
Felicitari castigatoarelor!
Ma inclin in fata Kristinei pentru gestul sau vis-a-vis de Bijoux Demonange
.
Mara - se pare ca am avut dreptate...nu-i asa?
Felicitari tuturor participantelor! (m-am felicitat si pe mine ...hi hi hi...
)
Ma inclin in fata Kristinei pentru gestul sau vis-a-vis de Bijoux Demonange
.Mara - se pare ca am avut dreptate...nu-i asa?
Felicitari tuturor participantelor! (m-am felicitat si pe mine ...hi hi hi...
Letho, felicitari, bijuteria ta a invins intre preferintele mele...
Tuturor: recunostinta si multumiri pentru ocazia de a va admira munca, a fost o alegere cu adevarat dificila...
Tuturor: recunostinta si multumiri pentru ocazia de a va admira munca, a fost o alegere cu adevarat dificila...

godeta- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 121
Localizare: Ici-colo
Data de inscriere: 02/09/2010
Subscriu si eu la concursul anomim......sper doar sa nu fie sarma ca eu acum invat si stric toata sarma ca imi iese in cale...
pup, astept vesti despre concurs
pup, astept vesti despre concurs
felicitari tuturor!
sunteti talentate toate!
kristina tot bijuteria ta mi se pare ca mi se potriveste cel mai tare ! te felicit inca o data!
sunteti talentate toate!
kristina tot bijuteria ta mi se pare ca mi se potriveste cel mai tare ! te felicit inca o data!
Vreau sa va spun ca am primit premiul! Multumesc inca o data organizatorilor si sponsorilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , produsele sunt foarte bune si foarte frumoase si impecabil ambalate! In afara de premiu am mai primit si un cadou surpriza, multumesc si pentru acestea, sunt superbe si culorile parca le-ati ales cu mana mea
Abia astept sa lucrez. Va multumesc inca o data pentru tot, tuturor!
letho a scris:Vreau sa va spun ca am primit premiul! Multumesc inca o data organizatorilor si sponsorilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , produsele sunt foarte bune si foarte frumoase si impecabil ambalate! In afara de premiu am mai primit si un cadou surpriza, multumesc si pentru acestea, sunt superbe si culorile parca le-ati ales cu mana meaAbia astept sa lucrez. Va multumesc inca o data pentru tot, tuturor!
![]()
Subscriu, desi nu ca premiu, sunt de acord cu tot ce ai zis. Foarte bine ambalate si cadou surpriza.
L.E. Aaa, adaug ceva. Au venit cu viteza luminii, la mine. Comanda duminica, confirmari de procesare si expediere, luni si marti le ridicam de la posta.

Ultima editare efectuata de catre Admina in Vin 24 Sept 2010, 07:35, editata de 1 ori
Felicitari
tuturor toate sunt superbe asi vrea sa fac si eu dar nu cred ca voi reusi vro data. Toate sunt superbe felicitari
tuturor toate sunt superbe asi vrea sa fac si eu dar nu cred ca voi reusi vro data. Toate sunt superbe felicitari
Admina a scris:Tot desfaceam la folii cu bule si mai scoteam cate ceva, parca eram sub pomul de Craciun (...)
da da
exact asta a fost senzatia... si aud langa mine "woow... in pachetul asta sa dai cu ciocanul si tot nu reusesti sa spargi ceva! "Amoni, pana nu incerci nu ai de unde sa stii... de multe ori ne surprindem pe noi insine cu ce suntem in stare sa facem. Cand ai scris "as vrea sa fac si eu", deja ai facut primul pas
Va multumim mult pentru aprecieri !
Cat despre ambalatul produselor, preferam sa fie bine facut, chiar daca ne ia mai mult timp, astfel incat produsele sa ajunga in deplina siguranta la client .
Va urez tuturor multa inspiratie si un sfarsit de saptamana cat mai placut !
Cat despre ambalatul produselor, preferam sa fie bine facut, chiar daca ne ia mai mult timp, astfel incat produsele sa ajunga in deplina siguranta la client .Va urez tuturor multa inspiratie si un sfarsit de saptamana cat mai placut !
nicola_- Nou venit

- Numarul mesajelor: 42
Localizare: Bucuresti, Ploiesti
Data de inscriere: 07/09/2009
dintre toate magazinele virtuale pot spune ca au cel mai profi sistem de ambalat si de procesat comanda....adica repede si bine, si preturi bune...felicitari fetele...
roxanabacila a scris:dintre toate magazinele virtuale pot spune ca au cel mai profi sistem de ambalat si de procesat comanda....adica repede si bine, si preturi bune...felicitari fetele...
Multumim Roxana...dar toate laudele trebuie sa le primeasca Cristi
...tu vorbesti cu el la telefon... asa ca sa nu-l excludem de la laude
.Va multumim mult, mult tuturor!
nicola_- Nou venit

- Numarul mesajelor: 42
Localizare: Bucuresti, Ploiesti
Data de inscriere: 07/09/2009
Pagina 10 din 11 •
1, 2, 3 ... , 9, 10, 11 
Subiecte similare» Concurs compunere
» Concurs lunar - cele mai frumoase fotografii RoSpotters (Septembrie) - Inscrieri
» concurs caracter
» Concurs designer
» Concurs photoshop !! :)
» Concurs lunar - cele mai frumoase fotografii RoSpotters (Septembrie) - Inscrieri
» concurs caracter
» Concurs designer
» Concurs photoshop !! :)
Pagina 10 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Fuste (7)
» Sanatatea noastra
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
» Haine de gravida
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» La sueta .... de seara ! 19
» Costume Carnaval (4)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Picturi pe sticla
» Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)