Bijuterii din fimo VII
Pagina 2 din 21 • Impartiti •
Pagina 2 din 21 •
1, 2, 3 ... 11 ... 21 
Re: Bijuterii din fimo VII
ai dreptate
ma ce ochi ai
) o sa bag la cap :P nu stiu de ce unele le bibilesc mai mult si altele mai putin :P
Apropo..era vb despre piesele patrate cum dai 2 randuri de gauri in ele ca sa nu se deformeze (sau eu asa am inteles
)
Apropo..era vb despre piesele patrate cum dai 2 randuri de gauri in ele ca sa nu se deformeze (sau eu asa am inteles
imi salvasem 4 poze sa-ti arat dar m-am oprit la una,e deajuns sa prinzi ideea.acorzi mai multa atentie unor piese pentru ca iti plac mai tare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] e firesc
a gata acum inteleg care era baiul,nu intelegeam despre ce vorbiti
sar'na [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
moaama cerceii aia albastri,cu alb texturat langa iimi plac din ce in ce mai mult
a gata acum inteleg care era baiul,nu intelegeam despre ce vorbiti
sar'na [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
moaama cerceii aia albastri,cu alb texturat langa iimi plac din ce in ce mai mult

Dragonfly- Senior

-

Numarul mesajelor: 736
Localizare: brasov
Data de inscriere: 16/03/2010
Andra, ai mokumit nu gluma
Sunt foarte frumoase toate si intradevar cerceii de care vorbeste Dragonfly sunt deosebiti.
Sunt foarte frumoase toate si intradevar cerceii de care vorbeste Dragonfly sunt deosebiti.
daaaa am mokumit si as mai mokumi =)) chiar mi-am luat paharele pt lumanari si o rama foto astazi k sa le ornez si ma gandeam sa le imbrac in mokume sau in millefiori da mai vad io. dupa ce le fac vi le arat sa-mi spuneti dk sa fac serie sau nu
)) ma pregatesc serios pt targul de la arad si pt mos nicolae :P
dragonfly mersi de indicatii :D io abia de cateva zile am aflat k poti taia materialul dupa copt =)) deci chiar dk lucrez de ceva vreme sunt inca muuulte de invatat. De-asta apreciez si criticile
dragonfly mersi de indicatii :D io abia de cateva zile am aflat k poti taia materialul dupa copt =)) deci chiar dk lucrez de ceva vreme sunt inca muuulte de invatat. De-asta apreciez si criticile
carmen cerceii rosii sunt superbi
Ultima editare efectuata de catre biju-diart in Joi Sept 02, 2010 4:49 pm, editata de 4 ori

biju-diart- Nou venit

- Numarul mesajelor: 22
Data de inscriere: 11/08/2010
day, primul set e magnific

biju-diart- Nou venit

- Numarul mesajelor: 22
Data de inscriere: 11/08/2010
Daaa...!! Si mie imi place setul cu orhidee Day, e pur si simplu <<de vis>>... Magnific ... Bravo, felicitari pentru talent si imaginatie!!
day..wow...absolut superb

darkpoke- Senior

-

Numarul mesajelor: 797
Varsta: 29
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 30/04/2010
biju-diart multumesc
Day am murit si-am inviat din nou direct in paradisul florilor
Day am murit si-am inviat din nou direct in paradisul florilor
aaa nu nu andra,razi inainte de copt,eu asa fac [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
ma bucur ca intelegi,eu cand am venit aici pe forum am vorbit cu fetele si am decis sa fim sincere si sa ne ajutam intre noi cu sfaturi .Daca ceva nu e in ordine, sa ne expunem parerea fara probleme ,nu sa o tinem doar in "vai minunat,vai ce dragut ,mmirobolant " , cum se intampla in alte parti.Vrem sa progresam nu ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
moama Day [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] primu. set e genial,cel cu orhidee.vai cum se vede verdele ala [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] love ittt !!![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
ma bucur ca intelegi,eu cand am venit aici pe forum am vorbit cu fetele si am decis sa fim sincere si sa ne ajutam intre noi cu sfaturi .Daca ceva nu e in ordine, sa ne expunem parerea fara probleme ,nu sa o tinem doar in "vai minunat,vai ce dragut ,mmirobolant " , cum se intampla in alte parti.Vrem sa progresam nu ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
moama Day [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] primu. set e genial,cel cu orhidee.vai cum se vede verdele ala [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] love ittt !!![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Dragonfly- Senior

-

Numarul mesajelor: 736
Data de inscriere: 16/03/2010
Dragonfly si eu vreau critici constructive
. nici nu stii cat de bine mi-ar prinde
. nici nu stii cat de bine mi-ar prinde
Day pfooaaai orhideea aia e dementiala
fetelor, ati folosit careva Sculpey Premo! ? au bagat pe simoshop mai multe culori si ma gandesc sa imi iau. Americancele zic k e foarte bun
fetelor, ati folosit careva Sculpey Premo! ? au bagat pe simoshop mai multe culori si ma gandesc sa imi iau. Americancele zic k e foarte bun
Pagina 2 din 21 •
1, 2, 3 ... 11 ... 21 
Pagina 2 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

Incredibil

» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Fuste (7)
» Sanatatea noastra
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
» Haine de gravida
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» La sueta .... de seara ! 19
» Costume Carnaval (4)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Picturi pe sticla
» Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)