Bijuterii din portelan
Pagina 3 din 3 • Impartiti •
Pagina 3 din 3 •
1, 2, 3
Re: Bijuterii din portelan
Buna sunt noua pe acest forum si ma bucurtare mult ca v-am gasit . Cochetez si eu cu Handmade-urile si daca doriti am sa va arat ce am realizat eu din aluat de sare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
am realizat ceva si cu Fimo dar este prea scump asa ca am trecut la portelan la rece cu acesta poti realiza lucruri muuuult mai fine si mai delicate si sunt mai rezistente . Mi-a placut ceea ce am vazut realizat de voi si va felicit din suflet
scuze inca nu m-am acomodat cu tehnica de editare a pozelor
am realizat ceva si cu Fimo dar este prea scump asa ca am trecut la portelan la rece cu acesta poti realiza lucruri muuuult mai fine si mai delicate si sunt mai rezistente . Mi-a placut ceea ce am vazut realizat de voi si va felicit din suflet
scuze inca nu m-am acomodat cu tehnica de editare a pozelor
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Mier 04 Mai 2011, 13:38, editata de 1 ori (Motiv : corectat link-uri)

sorina22- Nou venit

- Numarul mesajelor: 2
Localizare: sibiu
Data de inscriere: 09/02/2011
Sorina, bine ai venit.
La mine nu merge niciun link si m-ai facut curioasa. Zici ca sunt mai fine, delicate si rezistente decat cele din fimo? Hmmm..... esti sigura, ai vazut ce facem noi pe aici din fimo? :P (hi hi)
Mie nu mi se pare prea scump...depnde de unde il iei. Am auzit ca in unele magazine este si 8 lei un pachet, dar se gaseste si cu 6 lei. Dar este important si ce anume vrei sa faci.
La mine nu merge niciun link si m-ai facut curioasa. Zici ca sunt mai fine, delicate si rezistente decat cele din fimo? Hmmm..... esti sigura, ai vazut ce facem noi pe aici din fimo? :P (hi hi)
Mie nu mi se pare prea scump...depnde de unde il iei. Am auzit ca in unele magazine este si 8 lei un pachet, dar se gaseste si cu 6 lei. Dar este important si ce anume vrei sa faci.

Day Lily- Nou venit

- Numarul mesajelor: 38
Localizare: Maramures
Data de inscriere: 28/07/2010
pentru cei interesati de bijuterii din portelan: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , sunt cei care au primit premiul intai pentru produsctie artizanala de bijuterii din portelan in 1991 si 1998.In romania sunt importate de Ariki: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
in ceea ce priveste modul de fabricatie este intr-adevar un procedeu destul de complicat si cu multa migala.Procedeul de lucru prevede introducerea in cuptor a portelanului de doua ori: pentru a da rigiditate portelanului si pentru a fixa culoarea si aurul, prima data la 1200 grade si a doua oara la 800 grade.
in ceea ce priveste modul de fabricatie este intr-adevar un procedeu destul de complicat si cu multa migala.Procedeul de lucru prevede introducerea in cuptor a portelanului de doua ori: pentru a da rigiditate portelanului si pentru a fixa culoarea si aurul, prima data la 1200 grade si a doua oara la 800 grade.

ISAR TEODORA- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 04/05/2011
as dori sa stiu a facut cineva bijuterii din portelan la rece?
ne aratati si noua cateva poze?
ne aratati si noua cateva poze?
cum se pastreaza aluatul??daca au facut prea mult?????

andreeaandreeaandreea- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: bucutesti
Data de inscriere: 03/03/2012
se modeleaza lutul apoi se coace in cuptor.

cristi_ultra- Nou venit

- Numarul mesajelor: 4
Localizare: iasi
Data de inscriere: 24/04/2012
Pagina 3 din 3 •
1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Fuste (7)
» Sanatatea noastra
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
» Haine de gravida
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» La sueta .... de seara ! 19
» Costume Carnaval (4)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Picturi pe sticla
» Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)