Tipare gratis, Leko
Pagina 5 din 17 • Impartiti •
Pagina 5 din 17 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17 
Re: Tipare gratis, Leko
nu inteleg care e problema pe saitu asta?.. eu am pus o simpla intrebare,nu inteleg de ce imi raspund persoane care vad ca sunt indignate de ceea ce spun atat timp cat nu ma ajuta cu nimic. iar draga magda marin daca nu observi prietena ta Karina33 mi-a raspuns :
Daca nu ai rabdare ce cauti pe-aici? Orice lucru de mana are muuulta rabdare inmagazinata!
nu ma indrumat cu nimic, catre nimic..
si care e problema voastra cum voi avea sau nu rabdare spre exemplu sa citesc 14 pagini?
, e un concurs de cine poate avea mai multa rabdare sau nu? anuntati-ma ca eu nu stiam, credeam ca e un sait simpatic unde se pun intrebari si se raspunde pe subiect, si ca ceilalti utilizatori nu isi pun problema daca ai sau cum ai sau nu ai rabdare.
Daca nu ai rabdare ce cauti pe-aici? Orice lucru de mana are muuulta rabdare inmagazinata!
si care e problema voastra cum voi avea sau nu rabdare spre exemplu sa citesc 14 pagini?

a.d.baciu- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 3
Varsta: 21
Localizare: google
Data de inscriere: 17/09/2010
Cu ajutorul sotului meu care a folosit un programel de descarcat la gramada am reusit sa dam jos toate tiparele pentru barbati ( explicatiile va trebui sa le dau separat ca nu le ia), in seara asta o mai descarcam cate ceva, sper sa putem sa le descarcam pe toate, sunt o gramada.
Deci cele pentru barbati le am, daca aveti nevoie... va stau la dispozitie.
Deci cele pentru barbati le am, daca aveti nevoie... va stau la dispozitie.
letho a scris:Gineta, percep mesajul tau arogant ca pe o insulta, asa incât te rog politicos sa nu mai faci presupuneri ironice asupra actiunilor mele.gineta a scris:Ha!Ha! se pare ca va-au auzit plingind...oare?!
Imi pare rau,pentru...intirziere si pentru ca m-ai inteles gresit.
S-a vrut a fi o gluma. Din cite imi aduc aminte ,vazind ca va ,,agitati"atit am accesat si eu pagina respectiva sa vad despre ce e vorba si ...surpriza!,s-a mai prelungit promotia sau ce aveau ei acolo cu una luna.Deci,nici pe departe nu a fost in intentia mea vorba despre aroganta,insulta.
Totusi nu reusesc sa fac legatura cu:presupunerile ironice asupra actiunilor tale,nu inteleg ce ai vrut sa spui,eu am vorbit la plural.Daca imi aduc aminte bine ,erau mai multe persoane carora le parea rau ca se inchide site-ul si de aceea mi-am permis sa fac gluma,se pare ca n-a fost inteleasa.Iar daca nici acum ,dupa ce am explicat-o nu nu este acceptata,imi cer scuze!
a.d.baciu a scris:nu inteleg care e problema pe saitu asta?.. eu am pus o simpla intrebare,nu inteleg de ce imi raspund persoane care vad ca sunt indignate de ceea ce spun atat timp cat nu ma ajuta cu nimic. iar draga magda marin daca nu observi prietena ta Karina33 mi-a raspuns :
si care e problema voastra cum voi avea sau nu rabdare spre exemplu sa citesc 14 pagini?, e un concurs de cine poate avea mai multa rabdare sau nu? anuntati-ma ca eu nu stiam, credeam ca e un sait simpatic unde se pun intrebari si se raspunde pe subiect, si ca ceilalti utilizatori nu isi pun problema daca ai sau cum ai sau nu ai rabdare.
Bun venit in club!Nu te baga in fata ,stai la rind ca eu am fost prima!
Acum ,lasind gluma la o parte,nu te enerva ,inarmeazate cu rabdare,eu am patit-o si mai rau decit tine.
Edit Geany. Incalci punctul 6 din regulament.
Ultima editare efectuata de catre geany in Vin 08 Oct 2010, 10:35, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)

gineta- Nou venit

- Numarul mesajelor: 19
Localizare: galati
Data de inscriere: 05/08/2010
Buna fetelor! Am salvat si eu tipare de pe acel site marimile 42, 44 si cateva 46. AM o nelamurire: cum imi dau seama ce marime imi vine? Ieri am printat tipar pt o pereche de pantaloni si astazi o sa-l lipesc. Sper sa fi ales bine marimea 44 (prefer sa fie mai mare si sa tai decat sa lipesc)
. Postez aici un link de unde puteti lua direct arhiva mea cu tipare (sunt doar modele care mi-au placut ordonate temeinic si incluzand si poze si explicatii). Sper sa va fie de folos si astept niste pareri de la persoanele care au lucrat dupa aceste tipare.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
. Postez aici un link de unde puteti lua direct arhiva mea cu tipare (sunt doar modele care mi-au placut ordonate temeinic si incluzand si poze si explicatii). Sper sa va fie de folos si astept niste pareri de la persoanele care au lucrat dupa aceste tipare.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

fl6uturas- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 11
Varsta: 25
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 28/08/2010
Fluturas, acolo pe site-ul Leko ziceau ca marimile lor corespund celor din Burda. Daca ai o revista Burda, vezi la tabelele de marimi ce masuratori corespund. Nu mai stiu, poate au si pe site la Burda marimile. Inainte sa lipesti foile poate vrei sa te asiguri ca ai ales marimea potrivita, ca tin minte ca nu era asa de usor lipitul foilor alora! Am stat cocosata mult timp pana am terminat de lipit un tipar 
Spor la treaba si sa ne spui cum merge!
Spor la treaba si sa ne spui cum merge!

rosita- Expert

- Numarul mesajelor: 992
Data de inscriere: 29/04/2010
fl6uturas, saru'mana si-un picior pentru tipare.

Giobsy- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1629
Varsta: 44
Localizare: Vatra Dornei
Data de inscriere: 25/05/2009
Giobsy a scris:fl6uturas, saru'mana si-un picior pentru tipare.
Si eu iti multumesc.
danae a scris:Letho, nu te supara, dar din 8 mesaje, 6 sunt pe tonul asta. Probabil asta e stilul de a vorbi.
Ceee te-ai mai grabit tu sa ma ,,infierezi",si doar ai vazut despre ce era vorba!

gineta- Nou venit

- Numarul mesajelor: 19
Localizare: galati
Data de inscriere: 05/08/2010
Gineta, mai ia te rog o pauza... Si formuleaza textul mai prietenos, sau primesti advertisment.
Fluturas, pe tipar, in PDF, sunt scrise niste numere : 168(inaltimea persoanei)-98-70-102, de exemplu. Nu mai stiu exact. Dimensiunile sunt pentru bust, mijloc si solduri.
Multumesc frumos pt lamuriri Danae si Rosita ! M-am prins care e treaba cu masurile pana la urma. Acum ma dumiresc si dc au rezerve sau nu (am taiat deja materialul si pare ca-mi vin viitorii pantaloni
). Ma intorc la treaba!

fl6uturas- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 11
Varsta: 25
Data de inscriere: 28/08/2010
In indicatii, spune ca daca este cuntur simplu este fara rezerve, daca este dublu atunci sunt rezervele incluse. Eu ce am vazut, nu este cu rezerve.
Fetelor voi cum ati deschis tiparele de care va zis fl6uturas?Ca eu nu reusesc.Le descarc dar nu le pot vedea.Multumesc mult.

Balasa Mariana Claudia- Senior

-

Numarul mesajelor: 630
Varsta: 30
Data de inscriere: 17/03/2010
Balasa Mariana Claudia a scris:Fetelor voi cum ati deschis tiparele de care va zis fl6uturas?Ca eu nu reusesc.Le descarc dar nu le pot vedea.Multumesc mult.
E nevoie sa le dezarhivezi cu winrar... sau alt program de acest gen si apoi le deschizi cu adobe acrobat reader ... e free pe net ! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

AlyC- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 173
Varsta: 29
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 05/07/2010
Pagina 5 din 17 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17 
Subiecte similare» Yang Gratis pe metin2.ro !!
» Test iq :) gratis
» Invitatii gratis!
» are hack dmg
» mt2ro sau speed??
» Test iq :) gratis
» Invitatii gratis!
» are hack dmg
» mt2ro sau speed??
Pagina 5 din 17
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Fuste (7)
» Sanatatea noastra
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
» Haine de gravida
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» La sueta .... de seara ! 19
» Costume Carnaval (4)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Picturi pe sticla
» Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)