Tipare gratis, Leko
Pagina 4 din 17 • Impartiti •
Pagina 4 din 17 •
1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17 
Re: Tipare gratis, Leko
Raluca in primul rand rochia e din jerseu. Decolteul lacrima se finiseaza cu triplock, se intoarce jumatate de cm in interior si se coase tighel sau zig-zag.
In jurul gatului e o bentita aplicata pe dos dar cu cusatura vizibila pe fata rochiei. Si-o alta bentita decorativa, aceesi ce apare si la maneca. la poale n-am fost atenta, daca zicei ceva de decolteu n-am mai coborat cu observatul.
Daca mai e ceva te astept cu intrebari!
In jurul gatului e o bentita aplicata pe dos dar cu cusatura vizibila pe fata rochiei. Si-o alta bentita decorativa, aceesi ce apare si la maneca. la poale n-am fost atenta, daca zicei ceva de decolteu n-am mai coborat cu observatul.
Daca mai e ceva te astept cu intrebari!

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2140
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Karina33 a scris:Raluca in primul rand rochia e din jerseu. Decolteul lacrima se finiseaza cu triplock, se intoarce jumatate de cm in interior si se coase tighel sau zig-zag.
Daca mai e ceva te astept cu intrebari!![]()
Multumesc!
Apropo de tiparele gratuite leko: exista si cateva tipare gratuite pentru care se pot introduce masurile si ei iti trimit gratis pe mail tiparul adaptat masurilor cerute.
Eu am cerut tiparul 8003, il am exact dupa masurile mele, dar nu stiu cum se monteaza gulerul... intructiunile sunt numai in rusa. Ma poate ajuta cineva?
Multumesc!
Eu am cerut tiparul 8003, il am exact dupa masurile mele, dar nu stiu cum se monteaza gulerul... intructiunile sunt numai in rusa. Ma poate ajuta cineva?
Multumesc!

elenucanuca- Nou venit

- Numarul mesajelor: 6
Localizare: B
Data de inscriere: 06/05/2010
Elenucanuca de ce nu postezi poza cu modelul sau linkul catre ea? Crezi ca are cineva vreme sa ia la mana toate modelele pana ajunge la 8003?

Karina33- Atotcunoscător

-

Scuze, mea culpa. Multumesc Danae, este intr-adevar un guler tip camasa. Am cautat un tutorial dar nu am gasit nimic. Poate nu stiu eu cum sa caut...

elenucanuca- Nou venit

Este un guler cu staif dar este fixat cu dublura, nu direct ca la camasile barbatesti.
Daca ai ceva reviste Burda prin casa cauta si vezi pe-acolo cum se fac gulerele. Daca nu avea parca Ucabesty niste tutoriale cu de toate sau cauta pe youtube.
Daca ai ceva reviste Burda prin casa cauta si vezi pe-acolo cum se fac gulerele. Daca nu avea parca Ucabesty niste tutoriale cu de toate sau cauta pe youtube.

Karina33- Atotcunoscător

-

elenucanuca- Nou venit

Admina a scris:Am vazut pe site-ul Leko, cel cu tipare gratis, de la rusi,ca nu vor mai fi valabile decat pana la 31.08.2010. Deci numai azi se mai pot lua gratis...
"Only one month!
(Up to 2010.08.31)
You can download all the models in a format pdf or lek2 for four sizes."
Eu cred ca m-am trezit indeajuns, incat sa pricep ce inseaman asta.![]()
Fetele, puneti mana de la mana si salvati cat mai multe, chiar vroiam sa lucrez din ele si cred ca multe dintre voi. Dupa ce salvati, facem un subiect umanitar, de schimburi reciproce.![]()
Gasiti site-ul AICI. sau asa aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Multumiri
Admina ai dat dovada de multa marinimie fata de noi , eu una am gasit multe modele pe care vreau sa le pun in practica (cu ajutorul forumului)O zi cat mai faina pt. toate harnicutele

ana.acount- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 30
Varsta: 25
Localizare: Brasov
Data de inscriere: 26/08/2010
Doar acum am gasit si eu site-ul leko, dar cum sunt valabile numai o luna, adica dupa o luna, chiar daca le-ai salvat la tine in calc. nu le mai poti folosi, la fel cum sunt unele programe gratuite?
Ca daca e asa atunci le scot la imprimanta care am de gand sa le fac... sau cel putin sa incerc sa le fac...
Ca daca e asa atunci le scot la imprimanta care am de gand sa le fac... sau cel putin sa incerc sa le fac...

Adela Ispas- Nou venit

- Numarul mesajelor: 79
Localizare: reghin
Data de inscriere: 09/07/2010
Nu, fisierul PDF il poti deschide oricand odata ce l-ai salvat. Deci poti sa iei linistita tot ce iti place, numai sa grija si la domensiuni, eu am facut un top dupa tiparele lor si a trebuit sa il modific putin dupa dimensiunile mele.

Danny24- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 119
Varsta: 23
Localizare: Cluj
Data de inscriere: 04/01/2010
nu stiti nu exista si in romana un sait care sa dea acest gen de informatie pas cu pas, pt ca nu inteleg nimic in rusa
va rog frumos sa imi raspunda cineva , daca a cautat mai mult pentru ca eu nu am rabdare:)

a.d.baciu- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 3
Varsta: 21
Localizare: google
Data de inscriere: 17/09/2010
a.d.baciu a scris:nu stiti nu exista si in romana un sait care sa dea acest gen de informatie pas cu pas, pt ca nu inteleg nimic in rusava rog frumos sa imi raspunda cineva , daca a cautat mai mult pentru ca eu nu am rabdare:)
Daca nu ai rabdare ce cauti pe-aici? Orice lucru de mana are muuulta rabdare inmagazinata!

Karina33- Atotcunoscător

-

ceream putin ajutor , daca se pate bine daca nu iara bine.. pt ca nu am rabdarea de a sta pe net si de a tot da linkuri si linkuri asta ce inseamna ca nu am rabdarea de aface lucruri de mana? tocmai deaia sunt aici pt ca imi place si sunt interesata... si nu inteleg ce ma ataci asa?

a.d.baciu- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 3
Varsta: 21
Localizare: google
Data de inscriere: 17/09/2010
a.d.baciu a scris:ceream putin ajutor , daca se pate bine daca nu iara bine.. pt ca nu am rabdarea de a sta pe net si de a tot da linkuri si linkuri asta ce inseamna ca nu am rabdarea de aface lucruri de mana? tocmai deaia sunt aici pt ca imi place si sunt interesata... si nu inteleg ce ma ataci asa?
Nu te-a atacat, doar te-a trimis sa cauti topicul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
dar daca nu ai rabdare sa stai pe net atunci cum vei avea rabdare sa citesti cele 14 pagini de acolo
Spor la citit.
Si daca pagina e in rusa apasa butonul "Traducere"din bara cu Google.Ar trebui sa intelegi ceva daca intradevar vrei asta.
Pagina 4 din 17 •
1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17 
Subiecte similare» Yang gratis pe metin2.ro
» YANG GRATIS METIN2RO + DEMONSTRATIE
» Test iq :) gratis
» Invitatii gratis!
» are hack dmg
» YANG GRATIS METIN2RO + DEMONSTRATIE
» Test iq :) gratis
» Invitatii gratis!
» are hack dmg
Pagina 4 din 17
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

ca nu vor mai fi valabile decat pana la 31.08.2010. Deci numai azi se mai pot lua gratis...

» Prajituri de casa (5)
» Decoratiuni diverse (6)
» Cozonaci si aluaturi dospite
» Pergamano, tehnica dantelei de hirtie
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Poze pentru inspiratie - crosetat (9)
» Dieta Montignac
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
» Haideti sa slabim ! (7)
» Cartoane si hartii
» Bijuterii din fimo XIX