Tipare gratis, Leko
Pagina 2 din 17 • Impartiti •
Pagina 2 din 17 •
1, 2, 3 ... 9 ... 17 
Re: Tipare gratis, Leko
eu cred ca am salvat vreo 40 si deja imi facea calc figuri. Mu mai imi dadea voie sa slvez. Dar mai incerc de acasa. Pana la 12 noaptea mai e timp. Ah, si eu am salvat toate marimile. Spor la treaba
Nu stiu pana la ce ora se pot salva tiparele, dar parca rusii sunt cu 2 ore inaintea noastra? Parca asa tin minte de pe vremea cand ma uitam la rusi la tv

rosita- Expert

- Numarul mesajelor: 992
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 29/04/2010
pe ce fel de format listati modelele? a4? imprimanta normala?

liliana31- Nou venit

- Numarul mesajelor: 32
Localizare: google
Data de inscriere: 04/01/2010
Admina, multe multumiri pentru informatie. Fiind ultima zi, nu cred ca mai e timp pentru selectie sau download fiecare fisier separat. Puteti folosi un download manager, eu de exemplu am folosit DownThemAll in Firefox - site-ul de le leko merge foarte bine si in vreo 2 ore eu am descarcat toate modelele (la cateva nu merg linkurile). Daca in timp veti dori din modele si le am, va stau la dispozitie
liliana31 eu le-am printat pe imprimanta normala, pe a4. Pe prima pagina din fisierul pdf e o schema in care se vede cum trebuie sa asezam foile sa le lipim intre ele.

rosita- Expert

- Numarul mesajelor: 992
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 29/04/2010
Cred ca e buna ideea de a schimba aici tiparele dorite

kerkyra- Ucenic

- Numarul mesajelor: 181
Localizare: Craiova
Data de inscriere: 14/01/2010
Letho, nu mereeeee... oricum cred ca e prea tarziu, mama mea spune ca ora Moscovei este cu o ora in urma noastra. Deci la 23, bate gongul.
Dar nu merge DownThemAll sa salvez decat o pagina odata si imi da erori cam multe 12 din 58.
Dar nu merge DownThemAll sa salvez decat o pagina odata si imi da erori cam multe 12 din 58.
Admina, pai asa... doar cate o pagina, ca de asta mi-a luat vreo 2 ore, ca sa le salvez ordonat si erorile mie mi le-a dat doar acolo unde nu au ei linkul functional (pe verificate.... ) Daca setezi pe filtrare rapida sa ia doar html,pdf,lek2 si imaginile, merge mai repede. Mai era teleportul, parca merge pe vreo 3 nivele..... Cum spuneam si mai devreme, eu am luat ce-a fost disponibil si daca este nevoie dati un semn
Cred ca in total am peste 200 de tipare toate cele 4 marimi, dar nu am mai salvat explicatiile. Daca simt ca imi lipseste ceva, strig dupa Letho.
Daca aveti nevoie de vreun model, sa imi spuneti. Multumim Admina pentru pont. Mie mi se par chiar valoroase tiparele.
Daca aveti nevoie de vreun model, sa imi spuneti. Multumim Admina pentru pont. Mie mi se par chiar valoroase tiparele.
Only one month!
(Up to 2010.09.30)
Sa nu ne luam la palme... ma rog, sa zicem ca avem colectie. Eu am 2200 de fisiere pdf, salvate cum a zis Letho. Dar pe toate marimile, deci impartim la 4-5, cred. Am filtrat doar pdf-urile de pe multe pagini, la rochii, fuste, lenjerie, tricoturi, etc.
Pastram subiectul sa discutam despre aceste tipare, acum musai sa le si lucram, ca nu doar le-am colectionat.
Ultima editare efectuata de catre Admina in Mar 31 Aug 2010, 23:21, editata de 1 ori
Eu cred ca explicatiile sint disponibile gratuit constant, ca marimea fixa de altfel.Cel putin eu asa stiu, daca gresesc corectati-ma.

Danny24- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 119
Varsta: 23
Localizare: Cluj
Data de inscriere: 04/01/2010
Ati innebunit pe ultima suta de metri!!
Va ajut cu drag daca e nevoie si daca ma pricep!
Va ajut cu drag daca e nevoie si daca ma pricep!

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
am descarcat si eu cam 80% din modele, (ce mi-a placut) mas 40. explicatii nu am luat ca am gasit doar in rusa.
Ultima editare efectuata de catre amnro in Mier 01 Sept 2010, 20:49, editata de 2 ori

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 26/10/2009
Ha!Ha! se pare ca va-au auzit plingind...oare?!

gineta- Nou venit

- Numarul mesajelor: 19
Localizare: galati
Data de inscriere: 05/08/2010
Pagina 2 din 17 •
1, 2, 3 ... 9 ... 17 
Subiecte similare» Yang Gratis pe metin2.ro !!
» Test iq :) gratis
» Invitatii gratis!
» are hack dmg
» mt2ro sau speed??
» Test iq :) gratis
» Invitatii gratis!
» are hack dmg
» mt2ro sau speed??
Pagina 2 din 17
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

am vreo 50 masura fixa si 2 masura 40 :D 

» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Fuste (7)
» Sanatatea noastra
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
» Haine de gravida
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» La sueta .... de seara ! 19
» Costume Carnaval (4)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Picturi pe sticla
» Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)