Scoala de croitorie(6)
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Scoala de croitorie(6)
Multumesc pt sfaturi, Karina! O sa fac asa cum mi-ai zis!
O sa pun captuseala maro, pe aceasta e bine s-o tai tot closh sau 2 trapeze?
O sa pun captuseala maro, pe aceasta e bine s-o tai tot closh sau 2 trapeze?
Ultima editare efectuata de catre cory74 in Joi Sept 09, 2010 11:36 am, editata de 1 ori (Motiv : am uitat sa intreb ceva...)

cory74- Senior

- Numarul mesajelor: 637
Varsta: 37
Localizare: constanta
Data de inscriere: 26/01/2010
Fetelor va rog sa m ajutati si pe mine cu un sfat. Vreaus aii fac o vesta baiatului meu. Ii trebuie pentru scoala. Nu am tiapr si nici nu stiu de unde si cum sa incep. Orice sfat e bienvenit

mnarcisa- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1771
Varsta: 29
Localizare: eu cu ai mei
Data de inscriere: 21/01/2010
mnarcisa poate te ajuta asta

mada93- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 93
Varsta: 18
Localizare: Vulcan
Data de inscriere: 17/11/2009
Mada multumesc. este exact ce aveam nevoie. Acum sa vad cum ma descur la cusut.

mnarcisa- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1771
Varsta: 29
Localizare: eu cu ai mei
Data de inscriere: 21/01/2010
Cornelya- Nou venit

- Numarul mesajelor: 73
Localizare: caracal
Data de inscriere: 15/04/2010
am un material plisat, pliseurile sunt egale de sus pana jos. oare pot sa fac un clos din el? nu reusesc sa-mi dau seama daca or sa vina pliurile drepte.
cam asa ceva as vrea sa fac, dar asta pare sa aiba pliurile mai mici in talie si mai mari la tiv:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
cam asa ceva as vrea sa fac, dar asta pare sa aiba pliurile mai mici in talie si mai mari la tiv:

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 26/10/2009
Amnro asta-i solata nu plisata dupa cat se vede.
Dar daca ai materialul ala plisat incearca sa petreci cutele la talie ca sa-i dai largime in jos. Vezi ca din material asa e rochia de la concursul de rochii de seara a lui Zylv. Uita-te cum i-a iesit ei si vezi daca te ajuta. Oricum nu-i clos.
Parca vazusem in netuieli ceva rochii croite clos din material plisat pe SherriHill sau pe Starshiners dar nu-mi plac cum vin la spate cu pliseul pe orizontala
Dar daca ai materialul ala plisat incearca sa petreci cutele la talie ca sa-i dai largime in jos. Vezi ca din material asa e rochia de la concursul de rochii de seara a lui Zylv. Uita-te cum i-a iesit ei si vezi daca te ajuta. Oricum nu-i clos.
Parca vazusem in netuieli ceva rochii croite clos din material plisat pe SherriHill sau pe Starshiners dar nu-mi plac cum vin la spate cu pliseul pe orizontala

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2140
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
amnro,daca nu te-ai sinucis la rocia de mireasa,la materialul plisat o s-o faci negresit.daca este pus pe hartie,este de preferat sa tragi la masina inainte sa scoti hartia,asfel o sa ai parte de o munca titanica in a tine pliseurile la locul lor.oricum,iti doresc bafta

zylv- Expert

-

Numarul mesajelor: 845
Varsta: 40
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009
cred ca m-am exprimat eu gresit, materialul nu e plisat, cum sunt fustele scotiene de ex. e doar indoit ca un evantai, la fel ca materialul de mai sus. inteleg ca asta se cheama solat?
cutele fiind egale, ca sa il fac plisat ar insemna sa cos pliurile unul da unul nu. o sa-i fac o poza ca sa vedeti.
cutele fiind egale, ca sa il fac plisat ar insemna sa cos pliurile unul da unul nu. o sa-i fac o poza ca sa vedeti.

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 26/10/2009
Buna Mihaela! Am achizitionat o masina Singer si sunt super incantata, dar problema e ca sunt o incepatoare si mi-asi dori sa invat sa cos la masina. Stii cumva unde asi putea gasi un manual de croitorie dar sa fie in limba romana pentru ca nu cunosc terminologia si ar fi foarte greu sa invat de pe un manual in alta limba. Trebuie sa iti spun ca am vazut meniurile gatite de tine la sectiunea ce gatim astazi si arata super mi-ai facut o pofta
. Te rog daca poti sa postezi retetele pentru deserturile tale: amandine, salam de biscuti, tarta cu crema de vanilie si prajitura cu felii de nectarine pentru ca asi vrea sa incerc si eu sa le prepar, arata foarte bine si cred ca sunt si foarte bune cand le faci acasa pentru ca stii ce pui in ele nu ca cele de la magazin pline de E-uri.
Multumesc mult!
Multumesc mult!
Dobri Ionela- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 16
Varsta: 30
Data de inscriere: 24/03/2010
Ionela, aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] gasesti o carte care-ti explica ABC-ul; daca poti face un efort financiar mai mare, apeleaza la cursul Eurocor, de la care poti obtine si un fel de atestat. Apoi... sectiunea "Scoala de croitorie", tipare si proiecte... si tot acest forum este foarte utli, gasesti raspuns la muuulte din problemele de care te lovesti zilnic! Succes!
margot- Ucenic

- Numarul mesajelor: 176
Localizare: margareta
Data de inscriere: 08/06/2009
Dobri Ionela, te rog sa te rezumi la discutii care au de-aface cu aseasta categorie, la fel si la alte subiecte.
La scoala de croitorie vei gasi foarte multe raspunsuri utile incepatorilor, unde ai nelamuri poti intreba linistita, cu siguranta vei primi raspuns de la fetele cu experienta sau in cunostinta de cauza.
La scoala de croitorie vei gasi foarte multe raspunsuri utile incepatorilor, unde ai nelamuri poti intreba linistita, cu siguranta vei primi raspuns de la fetele cu experienta sau in cunostinta de cauza.
ana are mere
Multumesc mult Margo pentru raspunsul tau. Geany imi cer scuze ca am amintit de un alt subiect, dar sectiunea la care asi fi vrut sa postez mesajul era blocat si am zis ca pot aminti la sectiunea asta. Nu se va mai repeta inca o data mii de scuze.

Dobri Ionela- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 16
Varsta: 30
Data de inscriere: 24/03/2010
bune fetelor!
va rog mult sa ma ajutati cumva ...cu un sfat, un tipar ...nu stiu cum sa fac un sarafan care sa-mi stea bine (dupa nastere am ramas cu ceva kilograme in plus
) din materialul asta care se intinde in directia dungilor!
ca modele am gasit eu cam asa as vrea s-arate...nu am avut niciodata ca daca era, imi desfaceam unul si-l croiam dupa model dar asa...n-am nicio idee cum sa-ncep macar!
va multumesc mult!!!!!
va rog mult sa ma ajutati cumva ...cu un sfat, un tipar ...nu stiu cum sa fac un sarafan care sa-mi stea bine (dupa nastere am ramas cu ceva kilograme in plus
) din materialul asta care se intinde in directia dungilor![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
ca modele am gasit eu cam asa as vrea s-arate...nu am avut niciodata ca daca era, imi desfaceam unul si-l croiam dupa model dar asa...n-am nicio idee cum sa-ncep macar!
va multumesc mult!!!!!
Asa ceva nu ti-ar placea?
modelul 5826 de pe Leko (au tipare gratuite pentru 2 marimi, care le poti adapta dupa dimensiunile tale, dar macar iti faci o idee cam cum ar trebui sa arate tiparul)
sau
5850
Eu m-am gandit la un croi pe clini, pentru ca asa se poate stramta sau largi putin ulterior.
modelul 5826 de pe Leko (au tipare gratuite pentru 2 marimi, care le poti adapta dupa dimensiunile tale, dar macar iti faci o idee cam cum ar trebui sa arate tiparul)
sau
5850
Eu m-am gandit la un croi pe clini, pentru ca asa se poate stramta sau largi putin ulterior.
Ultima editare efectuata de catre Danny24 in Mier Sept 15, 2010 11:53 am, editata de 1 ori (Motiv : din nou tastatura :))

Danny24- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 119
Varsta: 23
Localizare: Cluj
Data de inscriere: 04/01/2010
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» Poezii despare scoala
» Esti pregatit sa inceapa scoala?
» Scoala altfel
» Scoala >.