Bijuterii din sarma 3
Pagina 14 din 20 • Impartiti •
Pagina 14 din 20 •
1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 
Re: Bijuterii din sarma 3
Bibi ,foarte faina bratara ....am facut si eu la un moment dat in genu'....
....m'am uitat pe blogu'tau si la cercei ,cand folosesti ace cu bucla ,se presupune ca mai trebuie, sa atasezi ceva de bucla aceia
..in rest ,imi place ce ne prezinti
..in rest ,imi place ce ne prezinti
plapandika a scris:....m'am uitat pe blogu'tau si la cercei ,cand folosesti ace cu bucla ,se presupune ca mai trebuie, sa atasezi ceva de bucla aceia..in rest ,imi place ce ne prezinti
![]()
mai intai multumesc, iar la cercei, sa stii ca am folosit ac cu bucla dintr-un anumit motiv. am cumparat si ace fara bucla, dar margelutele pe care le-am folosit aveau gaura putin mai larga decat gamalia acului si nu stateau cum trebuie, cadeau. dar o sa ma gandesc eu ce sa inventez ca sa nu se mai vada bucla
multumesc foarte mult de sfat
Ultima editare efectuata de catre bibi2085 in Mar 07 Sept 2010, 19:33, editata de 3 ori (Motiv : corectare)
ma uit la filmuletul ala de pe youtobe cu aceasta bratara de cateva zile si nu am curaj sa ma apuc de asa ceva. Parerea meste ca ti-a iesit GROZAAAVVV!!! Mie una imi place la nebunie.
Poate ca n-or fi iesit perfect spiralele, poate ca e loc de mai bine... dar eu raman la parerea mea ca a iesit grozava
nanavulpe- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 188
Localizare: Craiova, Romania
Data de inscriere: 25/08/2010
multumesc mult
nana, vreau sa zic ca imediat ce am vazut filmuletul m-am apucat de treaba, dar sarma mea e f subtire in comparatie cu e foloseste el, a mea este de 0.4mm asa ca nici nu stiu cum avea sa imi iasa la fel. am incercar sa strang cat de mult pot spiralele, dar..pur si simplu din cauza ca e prea subtire sarma nu sta cum trebuie. am incercat sa fac cateva elemente de cupru din sarma de 0.8 sau 1 mm si au iesit mai bine.
si sa stii ca nu mi-a luat chiar ata de muklt timp sa o "fabric"
e chiar usor. incearca si tu. abia astept sa vad cum iti iese tie
nana, vreau sa zic ca imediat ce am vazut filmuletul m-am apucat de treaba, dar sarma mea e f subtire in comparatie cu e foloseste el, a mea este de 0.4mm asa ca nici nu stiu cum avea sa imi iasa la fel. am incercar sa strang cat de mult pot spiralele, dar..pur si simplu din cauza ca e prea subtire sarma nu sta cum trebuie. am incercat sa fac cateva elemente de cupru din sarma de 0.8 sau 1 mm si au iesit mai bine.
si sa stii ca nu mi-a luat chiar ata de muklt timp sa o "fabric"
e chiar usor. incearca si tu. abia astept sa vad cum iti iese tie
bibi2085 a scris:multumesc mult![]()
si sa stii ca nu mi-a luat chiar ata de muklt timp sa o "fabric"e chiar usor. incearca si tu. abia astept sa vad cum iti iese tie
O sa o fac cu 1 mm. Sa stii ca o sa o fac intr-una din zilele astea. Cam cat timp ti-a luat, de la inceput pana la sfarsit?

nanavulpe- Ucenic

-

am lucrat duminica aproximativ 2.5 ore si luni cam o ora jumate spor la incolacit
abia astept sa vad
abia astept sa vad
bibi2085 a scris:am lucrat duminica aproximativ 2.5 ore si luni cam o ora jumate spor la incolacitabia astept sa vad
![]()
multumesc pentru informatii. O sa o fac si eu. Cred ca tot la sfarsit de saptamana

nanavulpe- Ucenic

-

Nana, Bibi - foarte frumoase bratarile voastre.
Nana, e deosebita si interesanta bratara crosetara. Ti-a iesit foarte bine. Nu s-ar spune ca esti incepatoare.
Bibi, bratara egipteana imi place mult. Cred ca te-ai chinuit un pic sa o lucrezi cu sarma de 0,4....
Nana, e deosebita si interesanta bratara crosetara. Ti-a iesit foarte bine. Nu s-ar spune ca esti incepatoare.
Bibi, bratara egipteana imi place mult. Cred ca te-ai chinuit un pic sa o lucrezi cu sarma de 0,4....
gabi, magda, nana si de fapt toate fetele va multumesc. sper sa ajung si eu la nivelul vostru intr-o zi.
magdaR a scris:Nana, Bibi - foarte frumoase bratarile voastre.![]()
Magda... Multumesc mult. Cred ca a iesit bine pentru ca am lucrat-o cu mult drag si rabdare. In realitate lateralele fac ape de zici ca ar fi matase argintie. Din pacate poza pierde din detalii.
Bibi, eu zic ca esti mai sus decat mine, pentru ca, fara doar si poate, ai mai multa rabdare decat mine. Eu am rabdare doar atunci cand incep sa fac un obiect pe care mi-l doresc eu foarte mult si care ma si provoaca. Si sa stii ca bratara mea este muuuuuuuuuuuuult mai usor de facut decat cea egipteana. Este doar mai de efect! Asta ca sa si argumentez de ce am zis ca esti mai sus decat mine.

nanavulpe- Ucenic

-

este un frumos si un delicat si o sa folosesc
si eu modelul (imi cer iertare de acum ca il fur adica folosesc
) dar este deosebit. Numai sa-mi iasa spiro-patratelele alea! Nu-mi ies unghiurile de 90 de grade
. Mai exersez ca sarma galvanica este destula
.

nanavulpe- Ucenic

-

spor la invartit sarma..
nu am de ce sa ma supar nana, doar de aceea le postez, poate va inspira
nu am de ce sa ma supar nana, doar de aceea le postez, poate va inspira
Pagina 14 din 20 •
1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 
Pagina 14 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Hainute crosetate, pentru copii(6)
» Ce melodie asculti acum!-4
» La sueta.... de seara! 16
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Caciuli, basti tricotate IV
» Simbioza tricotat / croit
» Saluri, fulare, esarfe crosetate(7)
» Broderie manuala-2
» Haine inspiratie folk stilizate
» Manusi, mitene tricotate
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 3
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
» Costumul Popular
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri...crosetate (13)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (10)
» Manusi, mitene crosetate 2
» Pana de idei - decoratiuni
» Hainute pentru copiii nostri (12)