Gradina mea... de apartament(2)
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Gradina mea... de apartament(2)
Multumesc Roxanne,gloxiniile sunt plantate din bulbi anul trecut,acum au inflorit prima data si le-am tinut numai afara pana acum.

mimmi- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 57
Varsta: 18
Localizare: cluj-napoca
Data de inscriere: 04/12/2009
Roxanne a scris:rivka multumesc pt ideea cu sol. de salcie, poti te rog sa-mi spui cum o folosesti, uzi pur si simplu pamintul cu ea la radacina butasilor?
ROXANNE uzi normal planta cu apa doar ca pt butasi diluezi maceratul 3 l apa si daca il diluezi in 10 l apa poti sa uzi florile u ele este si ingrasamant si medicament pt flori

rivka- Junior

-

Numarul mesajelor: 381
Varsta: 40
Localizare: timisoara
Data de inscriere: 20/02/2010
Roxanne, multumesc frumos!
am vazut ce inseamna keiki, cred ca este vorba de un puiut, am sa fac o poza, nu stiu daca pot sa-l tai,... oricum imi este cam mila sa fac acest lucru!
la florariile din oras nu am gasit pamant pentru orhidee, pot sa-l pregatesc singura?
am vazut ce inseamna keiki, cred ca este vorba de un puiut, am sa fac o poza, nu stiu daca pot sa-l tai,... oricum imi este cam mila sa fac acest lucru!
la florariile din oras nu am gasit pamant pentru orhidee, pot sa-l pregatesc singura?

antonina- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 49
Localizare: romania
Data de inscriere: 22/12/2009
mi-a tot stat gandul la orhideele alea fara flori asa ca m-am dus sa le mai dau tarcoale. m-am uitat un pic si la cele inflorite si aveau trei feluri: cambria, phalaenopsis si orhidee
.
pana la urma mi-am luat doua cambria de 9 lei, pt ca phalaenopsis costau 29 de lei tot fara flori. sa-nteleg ca cambria sunt mai neinteresante de sunt mai ieftine? in pozele de pe instructiuni sunt foarte frumoase. una e mov si una e rosie.
. pana la urma mi-am luat doua cambria de 9 lei, pt ca phalaenopsis costau 29 de lei tot fara flori. sa-nteleg ca cambria sunt mai neinteresante de sunt mai ieftine? in pozele de pe instructiuni sunt foarte frumoase. una e mov si una e rosie.

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 26/10/2009
eu am gloxinii dar le tin in interior si sunt la fel de frumoase...am avut o orhidee si dupa ce a inflorit s-au ingalbenit frunzele si a murit..voi nu stiti -unde am gresit? am udat-o prea mult...
nu stiu ce s-a intamplat...

maryd- Nou venit

- Numarul mesajelor: 11
Localizare: vaslui
Data de inscriere: 16/06/2010
si orhidea si gloxinele sunt frumoase foc miar place sa am si eu din acea pistuiata .

claudia_mami- Nou venit

- Numarul mesajelor: 38
Localizare: iasi
Data de inscriere: 22/02/2010
amnro a scris:am o dilema: as vrea sa-mi mai cumpar niste orhidee dar cele inflorite sunt aproape 50 lei bucata. Am gasit unele cu florile cazute, la 9 lei bucata. Mi s-a parut o investitie buna, doar ca nu stiu cum au orhideele perioadele de inflorire. Oare merita sa le iau fara flori? sau mai bine dau un ban dar stau in fata?
Eu zic sa mai cauti orhidee si in alta parte si poate iti maresti colectia. Eu am vazut la un magazin cu 25 ron, cele cu flori mai micute cum am si eu si Roxanne. Cred ca nu pot spune numele. Deci mai cauta! Eu as da 50 ron daca este vorba de un exemplar pe care mi-l doresc foarte mult pt marime, culoare sau alt motiv.
Antonina, eu nu m-as incumeta sa-l prepar singura. Poate mai astepti si mai cauti, apare pe la un magazin. Incearca la cele mari, la hypermarket-uri, ei aduc pana la urma.

catallinag- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 28
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 20/05/2010
fetelor sunt in vacanta in grecia cu familia
ce flori frumoase si ce minunati am ramas cu gura casca
ce imi place mult e ca pe marginea soselelor sunt leandri mari ...super o sa fac poze sa va arat
ce imi place mult e ca pe marginea soselelor sunt leandri mari ...super o sa fac poze sa va arat

rivka- Junior

-

multumesc, catallinag pentru sfat.. chiar nu m-am gandit ca pot gasi asa ceva la hypermarket, o sa incerc..

antonina- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 49
Localizare: romania
Data de inscriere: 22/12/2009
Si eu am fost in concediu, dar de data asta nu in Grecia, desi mi-as fi dorit
Imi amintesc miile de leandri infloriti, pe marginea sau pe centrul autostrazilor (intre sensuri), supeeeeerb
Mie mi-a inflorit pt prima data o Kohleria dar acum nu sint acasa deci nu pot pune poze, o voi face zilele urmatoare.
O zi plina de flori tuturor
Imi amintesc miile de leandri infloriti, pe marginea sau pe centrul autostrazilor (intre sensuri), supeeeeerb
Mie mi-a inflorit pt prima data o Kohleria dar acum nu sint acasa deci nu pot pune poze, o voi face zilele urmatoare.
O zi plina de flori tuturor

Roxanne- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 154
Data de inscriere: 09/12/2009
roxanne ma bucur ca am cu cine vb despre grecia dar cred ca pe alt topic ...uite pun o poza cu un copac inflorit seamana cu liliacul de la noi imi place mult tre sa ma interesez cum ii spune [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Uploaded with ImageShack.us in poze apar si doua dintre fetele mele
Uploaded with ImageShack.us in poze apar si doua dintre fetele mele

rivka- Junior

-

V-am promis poze cu Kohleria mea (Kohleria Astarte se cheama), acum 4 luni am plantat-o, acum are deja o floare deschisa si multi-multi boboci. Floarea e superba, rosu aprins cu "pistrui" negri. Kohleria este o specie inrudita cu violetele si gloxiniile, are flori de culori superbe si spicate, pistruiate, simpatice foc.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Mai am o violeta ce face primul boboc la mine, la maturitate va arata ca in poza 2 (poza e preluata de la prietena care mi-a dat puiutul).
click pe imagine
Probabil v-am mai zis ca am citeva violete "de colectie", adica specii pe care nu le gasesti la noi in florarii/magazine/sere. Acum sint puiuti toate, dar peste citeva luni ma vor bucura cu zeci de flori adorabile, pe care vi le voi arata si voua.
Rivka daca am timp miine pun si eu poze din Grecia acolo (am citit subiectul), si noi sintem fani
Duminica placuta tuturor iubitoarelor de plante
Mai am o violeta ce face primul boboc la mine, la maturitate va arata ca in poza 2 (poza e preluata de la prietena care mi-a dat puiutul).
click pe imagine
Probabil v-am mai zis ca am citeva violete "de colectie", adica specii pe care nu le gasesti la noi in florarii/magazine/sere. Acum sint puiuti toate, dar peste citeva luni ma vor bucura cu zeci de flori adorabile, pe care vi le voi arata si voua.
Rivka daca am timp miine pun si eu poze din Grecia acolo (am citit subiectul), si noi sintem fani
Duminica placuta tuturor iubitoarelor de plante

Roxanne- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 154
Data de inscriere: 09/12/2009
Roxanne abia astept sa vb despre Grecia 
Kohleria ta este frumoasa am primit si eu una de ziua mea alta culoare un violet dar din pacate mi-a murit cred ca am udato prea mult

Kohleria ta este frumoasa am primit si eu una de ziua mea alta culoare un violet dar din pacate mi-a murit cred ca am udato prea mult

rivka- Junior

-

rivka a scris:roxanne ma bucur ca am cu cine vb despre grecia dar cred ca pe alt topic ...uite pun o poza cu un copac inflorit seamana cu liliacul de la noi imi place mult tre sa ma interesez cum ii spune [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Uploaded with ImageShack.us in poze apar si doua dintre fetele mele![]()
Rivka,arbustul din poza este o LAGERSTROEMIA,o planta tipic mediteraneana.

Floren- Junior

-

Numarul mesajelor: 423
Localizare: acasa
Data de inscriere: 30/01/2010
multumesc mult FLORENTINA
chiar acum o sa caut pe internet ,fiind in MADRID cred ca sunt pe acolo
o sa vad daca gasesc aici in romania si daca ii place clima de la noi
chiar acum o sa caut pe internet ,fiind in MADRID cred ca sunt pe acolo o sa vad daca gasesc aici in romania si daca ii place clima de la noi

rivka- Junior

-

Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Hainute crosetate, pentru copii(6)
» Ce melodie asculti acum!-4
» La sueta.... de seara! 16
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Caciuli, basti tricotate IV
» Simbioza tricotat / croit
» Saluri, fulare, esarfe crosetate(7)
» Broderie manuala-2
» Haine inspiratie folk stilizate
» Manusi, mitene tricotate
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 3
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
» Costumul Popular
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri...crosetate (13)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (10)
» Manusi, mitene crosetate 2
» Pana de idei - decoratiuni
» Hainute pentru copiii nostri (12)