Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - III
Pagina 2 din 19 • Impartiti •
Pagina 2 din 19 •
1, 2, 3 ... 10 ... 19 
Re: Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - III
Multumesc Danny, o sa am sandale cu bretelute subtiri cu patratele negre si argintii, ma gandeam sa imi fac si o gentuta asortata, gen plic.
Mai astept sfaturi si referitoare la nuanta.
Mai astept sfaturi si referitoare la nuanta.
orice culoare care sa sparga monotonia albului rochiei si negrului sandalelor. Mie personal mi-ar placea o culoare calda, tare. Ar fi frumos din ceva matase pictata sau cu broderie.

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 2988
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
Ioana, multumesc de sfat cu matasea colorata, sigur o sa scoata rochita din anonimat!
Sa ne arati si noua salul dupa ce-l faci Ucabesty, ma intereseaza si pe mine subiectul. Sigur va arata bine matasea colorata pe rochia alba.

kerkyra- Ucenic

- Numarul mesajelor: 181
Localizare: Craiova
Data de inscriere: 14/01/2010
ucabesty, eu am facut cuiva un sal din organza, am gasit lat de 1.4 m si am luat 50 cm. in final latimea era ok si se aseaza f frumos organza, dar era cam scurt de 1.4 m, nu mergea legat asa ca i-am facut si o floare (brosa) cu care sa prinda salul. in final a fost bine.
si eu iti sugerez sa pui un sal colorat, macar ca sa nu-i faci concurenta miresei. iti dai seama daca te imbraci toata in alb....
si eu iti sugerez sa pui un sal colorat, macar ca sa nu-i faci concurenta miresei. iti dai seama daca te imbraci toata in alb....
Ultima editare efectuata de catre amnro in Mar 17 Aug 2010, 13:50, editata de 1 ori

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Data de inscriere: 26/10/2009
Amnro, materialele astea mai pretentioase cum se tivesc sa atate bine? Cu tighel la un mm de margine sau cum?
Sunt putin off topic dar acum 2 ani, la o alta nunta, tot cu rochita asta m-a confundat cineva, a crezut ca eu sunt mireasa
, era tot august si muream de cald, de aceea am apelat la rochita alba, scurta (cam un lat de palma deasupra genunchilor)
Sunt putin off topic dar acum 2 ani, la o alta nunta, tot cu rochita asta m-a confundat cineva, a crezut ca eu sunt mireasa
, era tot august si muream de cald, de aceea am apelat la rochita alba, scurta (cam un lat de palma deasupra genunchilor)
da, am tras doua tighele in margine de tot (a explicat karina pe undeva). parca la varf de ac zicea ca se cheama.

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Data de inscriere: 26/10/2009
Uca am facut de curand, dar n-am poze ca a fost improvizatie de ultima clipa, un sal ce dadea tare bine.
Dintr-un dreptunghi de 1,50 pe 0,70 am taiat rotunjit colturile de pe lungime. Am festonat marunt. Capetele subtiri le-am trecut printr-o catarama mare, ornamentala, fara ac. Arata bine si nu-l pierzi ca pe un sal simplu.
Si subscriu ideii de culoare in plus, poate ceva voal cu imprimeu floral mare, romantic.
Dintr-un dreptunghi de 1,50 pe 0,70 am taiat rotunjit colturile de pe lungime. Am festonat marunt. Capetele subtiri le-am trecut printr-o catarama mare, ornamentala, fara ac. Arata bine si nu-l pierzi ca pe un sal simplu.
Si subscriu ideii de culoare in plus, poate ceva voal cu imprimeu floral mare, romantic.

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Fetelor, multumesc din suflet pentru ajutor!
Karina
imi este rusine, dar a festona inseamna zig zag marunt?
Karina
Din pacate inseamna triplock...tu pe liniara poti incerca o cusatura de-aia ornamentala gen coltisori ca sa nu fie zig-zagul simplu.

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Saru'mana karina, m-am luminat la fata, am uitat ca am cusaturi ornamentale pe care le pot folosi in loc de tiv.
Pt o pereche de pantaloni cu talie mai joasa cum se modifica tiparul clasic ? Perimetrul taliei se modifica , si celelalte masuri care tb calculate din talie ( lung pasului , lung genunchiului ) de unde le masor?. Poate ati mai dat explicatii si in alta parte dar nu stiu unde sa caut .

alinutza80- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 87
Varsta: 31
Localizare: ro
Data de inscriere: 19/05/2009
tipar pentru husa de fotoliu
Buna sa va fie inima tuturor. Ma bucur ca am descoperit un site care poate sa-mi raspunda la multe intrebari legate de croitorie. Cand voi avea timp voi, posta poza unui costum de turcoaica (confectionat de mine in 2 zile pentru serbarea uneia dintre gemenele mele) si o 2 posete din canepa cusute de mana (cu care gemenele au participat la un proiect Eco).
Acum o rugaminte la voi.Imi poate da cineva un tipar de husa ptr fotoliu si canapea de 3 locuri? Va multumesc!
Acum o rugaminte la voi.Imi poate da cineva un tipar de husa ptr fotoliu si canapea de 3 locuri? Va multumesc!
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Mier 18 Aug 2010, 10:28, editata de 1 ori (Motiv : subiecte fuzionate)

mirned3- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 1
Varsta: 41
Localizare: galati
Data de inscriere: 09/01/2010

dorin22- Nou venit

- Numarul mesajelor: 2
Localizare: tipare
Data de inscriere: 18/07/2010
Pagina 2 din 19 •
1, 2, 3 ... 10 ... 19 
Pagina 2 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Fuste (7)
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Sanatatea noastra
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
» Haine de gravida
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» La sueta .... de seara ! 19
» Costume Carnaval (4)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII
» Picturi pe sticla
» Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)