Metoda servetelului cap. II
Pagina 7 din 20 • Impartiti •
Pagina 7 din 20 •
1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20 
Re: Metoda servetelului cap. II
Urmaresc cu mare interes subiectul acesta si-mi place . Bunaziua toata ziua!

greieras- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 172
Varsta: 55
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 04/03/2010
karina, sunt ghivece banale, in care am cumparat rasaduri. primul e cu material de la rochia de zi
. daca-l vopseam alb inainte cred ca iesea si mai frumos.

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Data de inscriere: 26/10/2009
doamneee cate va mai trece prin cap....... Nici nu m-as mira ca intr-o zi sa vad pe undeva pe aici un bici facut din...stiti voi ce.
Sa va mai felicit si eu pentru inventivitate, creativitate, si rezultatul obtinut? Isi mai au rost vorbele ? Mai am vorbe la mine? Aaa ba da mai am: ma enervati rau de tot ca voi faceti si eu nu. Poate ca as face daca m-as apuca da.... de ce sa te apuci mai intai? Voi cum reusiti sa faceti atatea nu stiu si asta ma enerveaza cel mai tare.
Sa va mai felicit si eu pentru inventivitate, creativitate, si rezultatul obtinut? Isi mai au rost vorbele ? Mai am vorbe la mine? Aaa ba da mai am: ma enervati rau de tot ca voi faceti si eu nu. Poate ca as face daca m-as apuca da.... de ce sa te apuci mai intai? Voi cum reusiti sa faceti atatea nu stiu si asta ma enerveaza cel mai tare.
Arata foarte bine ghivecele. Felicitari amnro.
aba- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1680
Data de inscriere: 04/04/2010
Buna fetelor din nou!Eheiiiiiii ce ocupate ati fost.Foarte faine amnro creatiile tale!Bravo!
Daca tot nu ne limitam doar la servetele va arat ce am facut eu dintr-o cutie de pantofi aplicand metoda decoupage.Am lipit pe cutie fasii decupate din reviste si a iesit cam asa:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Daca tot nu ne limitam doar la servetele va arat ce am facut eu dintr-o cutie de pantofi aplicand metoda decoupage.Am lipit pe cutie fasii decupate din reviste si a iesit cam asa:
superbe cutiile tale moruna.vorba silviei cand aveti timpul necesar sa faceti atatea minunatii?oricum sunt extraordinare si cutiutele facute cu metoda servetelului

danyelyta28badea- Ucenic

- Numarul mesajelor: 166
Localizare: pietrosani Ag
Data de inscriere: 30/03/2010
buna fetelor
voiam si eu sa va arat ca am incropit acum 3 minute din entuziasm bucurie eu am folosit materiale mai neconventionale pentru aceasta tehnica, adica pt lipirea servetelului am folosit prenadez iar in loc de lac am folosit lac de unghii incolor (asta am gasit la indemana asta am folosit ... deh romanul..inventiv ). ca suport am folosit o alta sticluta de oja alb sidef). iata si rezultatul sper sa va placa. astept pareri poop.
p.s. mi-a placut absolut tot ce ati facut fetelor
voiam si eu sa va arat ca am incropit acum 3 minute din entuziasm bucurie eu am folosit materiale mai neconventionale pentru aceasta tehnica, adica pt lipirea servetelului am folosit prenadez iar in loc de lac am folosit lac de unghii incolor (asta am gasit la indemana asta am folosit ... deh romanul..inventiv ). ca suport am folosit o alta sticluta de oja alb sidef). iata si rezultatul sper sa va placa. astept pareri poop.
p.s. mi-a placut absolut tot ce ati facut fetelor
mercic mult nufar
oricum vreau sa incerc si cu alte materiale (adica altfel de adeziv.. deoarece prnadezul devine vascos mult prea repede..ma gandeam la adezivul acela hobby de la bison ca tot e transparent si lac de lemn). cand voi avea noutati o sa le postez cu siguranta caci ceea ce am vazut la voi m-a entuziasmat muuuuuult de tot si mi-a dat curaj si incredere ca pot si eu face diverse lucruri frumoase.
p.s. ma apuc si de margelit
am facut o per de cercei din ceva asemanator fimo (fimo e too expensive), si au iesit super.
oricum vreau sa incerc si cu alte materiale (adica altfel de adeziv.. deoarece prnadezul devine vascos mult prea repede..ma gandeam la adezivul acela hobby de la bison ca tot e transparent si lac de lemn). cand voi avea noutati o sa le postez cu siguranta caci ceea ce am vazut la voi m-a entuziasmat muuuuuult de tot si mi-a dat curaj si incredere ca pot si eu face diverse lucruri frumoase.p.s. ma apuc si de margelit
am facut o per de cercei din ceva asemanator fimo (fimo e too expensive), si au iesit super.
Urmaresc acest subiect dar nu am scris pina acum aiai. Mi-a placut tot ceea ce faceti si sunt hotarata sa incerc si eu tehnica servetelului ca si felicitare. Nu stiu cum se va comporta cartonul daca il lacuiesc dar sper sa iasa ceva frumos. Cu siguranta am sa va arat produsul final.
Iulia40- Senior

-

Numarul mesajelor: 521
Varsta: 42
Localizare: Vaslui
Data de inscriere: 12/01/2010
Buna fetelor! Am urmarit si eu cu mult interes subiectul, dar tot am cateva intrebari:
Pot folosi si aracet pentru lemn?
Pot folosi lac transparent, lac din acela normal? nu stiu sa va spun mai multe despre el, eu l-am primit intr-un borcan de la cineva, nu ma gandeam sa investesc pana nu fac o incercare.
Pot folosi si aracet pentru lemn?
Pot folosi lac transparent, lac din acela normal? nu stiu sa va spun mai multe despre el, eu l-am primit intr-un borcan de la cineva, nu ma gandeam sa investesc pana nu fac o incercare.

micheline- Nou venit

- Numarul mesajelor: 35
Localizare: Romania
Data de inscriere: 02/01/2010
buna tuturor, am revenit si eu din vacanta cu chef de treaba
Iulia, cand dai cartonul cu lac o sa se curbeze, daca nu e foarte gros
micheline, aracetul merge la lipit hartia pentru decoupage, la tehnica servetelului nu e bun
Iulia, cand dai cartonul cu lac o sa se curbeze, daca nu e foarte gros
micheline, aracetul merge la lipit hartia pentru decoupage, la tehnica servetelului nu e bun
Irina nu mi s-a curbat cartonul si sunt incantata de rezultat numai ca s-a mai inchis putin la culoare, dar am lacuit o felicitare pictata.
Iulia40- Senior

-

Numarul mesajelor: 521
Varsta: 42
Localizare: Vaslui
Data de inscriere: 12/01/2010
milena, foarte frumoase. bvo. chiar ma intrebam daca ai abandonat alte pasiuni si te dedici exclusiv sapunului.

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Data de inscriere: 26/10/2009
Pagina 7 din 20 •
1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20 
Subiecte similare» Metoda prin care faci mai usor itemele la fierar :)
» www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des
» www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des
Pagina 7 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Haideti sa slabim ! (7)
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Targuri hand-made V
» Cozonaci si aluaturi dospite
» Gradina mea... de apartament(4)
» Prajituri de casa (5)
» Dieta Montignac
» Bijuterii din fimo XIX
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Pergamano, tehnica dantelei de hirtie
» Poze pentru inspiratie - crosetat (9)
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
» Cartoane si hartii
» Ornarea torturilor noastre - cap.VI
» Bijuterii din sarma 8
» Fulare, saluri, esarfe tricotate IV
» Sarbatoritii zilei !!! XII