Discutii despre revista Burda-3
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Discutii despre revista Burda-3
Pe site-ul rusesc al Burda a aparut (deja) preview la Burda din octombrie. Personal, nu cred ca am vazut ceva care sa-mi placa foarte mult, dar de multe ori imi schimb parerea cand vad schita tehnica a modelului, care deocamdata nu e disponibila.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In octombrie creatia de designer vine de la Karl Lagerfeld si e chiar prima poza.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In octombrie creatia de designer vine de la Karl Lagerfeld si e chiar prima poza.

rosita- Expert

- Numarul mesajelor: 990
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 29/04/2010
Pai si eu in fiecare luna zic ca e ultimul numar pe care il iau. Si il mai cumpar odata 

StMihaela- Junior

-

Numarul mesajelor: 330
Varsta: 38
Localizare: Romania
Data de inscriere: 03/01/2009
Mie mi s-a intamplat invers, sa nu cumpar numere din Burda si sa vad ulterior lucruri facute dupa tipare din numerele respective care arata grozav, doar ca n-am putut eu sa-mi dau seama din pozele din revista cum arata modelul ala. Uneori fetele alea din fotografie stau in niste pozitii din care nu se vede clar cum e modelul respectiv, de aia zic ca schita ma mai ajuta sa ma dumiresc

rosita- Expert

Fetelor daca [pierdeti vreun numar al revistei puteti cere direct de la Burda Romania sa va trimita... sunt foarte seriosi... eu am cumparat si cateva numere din trecut pe care le mai aveau.... ! Taxele postale le suporta tot ei !

AlyC- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 173
Varsta: 29
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 05/07/2010
AlyC
excelenta informatie!
Am sunat acum la ei si mi-au zis sa le trimit un email cu ce numere vreau, sa vada daca pot sa-mi faca rost de ele. In principiu cu cele din 2010 n-ar fi problema, daca sunt mai vechi e mai greu spre imposibil :D
N-am auzit pe prea multi sa suporte taxele postale, mi se pare de-a dreptul incredibil
excelenta informatie!Am sunat acum la ei si mi-au zis sa le trimit un email cu ce numere vreau, sa vada daca pot sa-mi faca rost de ele. In principiu cu cele din 2010 n-ar fi problema, daca sunt mai vechi e mai greu spre imposibil :D
N-am auzit pe prea multi sa suporte taxele postale, mi se pare de-a dreptul incredibil

rosita- Expert

Buna fetelor
eu am comandat toate numerele din 2008 si mi le au dat pe toate.
cei drept m am dus eu la ei ...oricum mi le-au dat un pic mai ieftine decat cele de pe piata. le-am cerut si 2007 si mi-au spus ca nu mai au nimic de atunci
eu am comandat toate numerele din 2008 si mi le au dat pe toate.
cei drept m am dus eu la ei ...oricum mi le-au dat un pic mai ieftine decat cele de pe piata. le-am cerut si 2007 si mi-au spus ca nu mai au nimic de atunci

cristina.moncea- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 53
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/08/2010
cristina.moncea mai tii minte cand ai facut comanda? Mie mi-au zis ca din 2008 nu prea mai am sanse sa mai gasesc ceva

rosita- Expert

da, am facut comanda anul trecut in aceeasi perioada
eu am mai gasit numere vechi si la anticariat+ ca tot acolo am gasit carti ffff vechi, care te invata sa faci tipare lucrusoare pentru copii, cat si alte tipuri de reviste nemtesti cu acelasi profil cu modele vechi cei drept dar sunt utile pentru diverse idei.
eu am mai gasit numere vechi si la anticariat+ ca tot acolo am gasit carti ffff vechi, care te invata sa faci tipare lucrusoare pentru copii, cat si alte tipuri de reviste nemtesti cu acelasi profil cu modele vechi cei drept dar sunt utile pentru diverse idei.

cristina.moncea- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 53
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/08/2010
rosita a scris:AlyC [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] excelenta informatie!
Am sunat acum la ei si mi-au zis sa le trimit un email cu ce numere vreau, sa vada daca pot sa-mi faca rost de ele. In principiu cu cele din 2010 n-ar fi problema, daca sunt mai vechi e mai greu spre imposibil :D
N-am auzit pe prea multi sa suporte taxele postale, mi se pare de-a dreptul incredibil [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Chiar este.Nu-ti face iluzii,tot tu le platesti.

gineta- Nou venit

- Numarul mesajelor: 19
Localizare: galati
Data de inscriere: 05/08/2010
Gineta, ti-ai cumparat de la ei reviste si ai platit taxele postale ?
E cineva care ar vrea sa-si vanda revistele Burda? M-ar interesa numarul 9/2009 dar si alte numere mai vechi....Contactati-ma pe PM daca aveti vreo revista de vanzare !

AlyC- Ucenic

-

AlyC te rog da-mi si mie adresa de mail sau un nr de tel de la Burda Romania ca eu am scris la adresa de pe site dar nu am mai primit nici un raspuns.
Si daca aveti de vanzare sau scanat salopeta aceea din satin imprimeu de leopard va rog sa mi-l dati si mie
Si daca aveti de vanzare sau scanat salopeta aceea din satin imprimeu de leopard va rog sa mi-l dati si mie

Adela Ispas- Nou venit

- Numarul mesajelor: 79
Localizare: reghin
Data de inscriere: 09/07/2010
Adela cred ca si eu primul raspuns l-am asteptat vreo 2 zile.. apoi cand scriam un replay mi se raspundea foarte repede.. adresa e cea care apare pe site adina.gheorghe [@] burda.ro (atentie fara spatiu si paranteze patrate !)

AlyC- Ucenic

-

eu rugasem o vanzatoare la un chisc sa o retina pana cand m-am dus si mi-a spus ca nu a primit pe luna aceea
si cand am iesit din chisc si am intarziat un pic alaturi, a iesit o tipa cu revista!!!
si de atunci nu am mai calcat pe acolo
dar am gasit revista in oficiile postale, cand asteptam sa ridic un colet
uneori tb sa colind 2-3 oficii pana gasesc, dar nu ma supar, pt ca stiu ca merita
si cand am iesit din chisc si am intarziat un pic alaturi, a iesit o tipa cu revista!!!
si de atunci nu am mai calcat pe acolo
dar am gasit revista in oficiile postale, cand asteptam sa ridic un colet
uneori tb sa colind 2-3 oficii pana gasesc, dar nu ma supar, pt ca stiu ca merita

skyla- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 5
Localizare: GALATI
Data de inscriere: 09/08/2010
Multumesc mult, AlyC dar de cand am trimis eu mail a trecut cam o saptamana. Dar nu la adresa care ai scris-o tu. Voi incerca aici.

Adela Ispas- Nou venit

- Numarul mesajelor: 79
Localizare: reghin
Data de inscriere: 09/07/2010
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» Discutii despre naruto
» Discutii in clan:
» @DiScUtIi @Simulator Kamika
» Despre pasarea Emu
» Sfaturi despre condimente
» Discutii in clan: