Rochii, sarafane-cap.IX
Pagina 17 din 20 • Impartiti •
Pagina 17 din 20 •
1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20 
Re: Rochii, sarafane-cap.IX
super rochie ai Camy! ce sa mai zic de manechin!!! pupici

tiana- Ucenic

- Numarul mesajelor: 100
Localizare: constanta
Data de inscriere: 20/01/2010
Usagy,
e superba. Imi place tot la rochiat ta, modelul medieval (mor dupa manecile de gen), culoarea, materialele. Nu mai stiu daca ai zis, de unde ai asa tipar de rochie. Am gasit in Burda, dar parca e mai complex si nu cu talie inalta. Si cat material ti-a intrat?
e superba. Imi place tot la rochiat ta, modelul medieval (mor dupa manecile de gen), culoarea, materialele. Nu mai stiu daca ai zis, de unde ai asa tipar de rochie. Am gasit in Burda, dar parca e mai complex si nu cu talie inalta. Si cat material ti-a intrat?
Multumesc mult de tot
(egoul meu se ingrasa incet).
Nu am tipar pentru rochie :D dar am avantajul ca am mai facut una. Oricum nu a fost ceva calculat ci mai mult try and error......hmm, iar la talia mea inexistenta a trebuit sa folosesc un alt model de rochie decat cel clasic, strans pe talie. E ceva de genul: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , o rochie stransa sub sani de prin anii 1400.
A fost destul de simplu de construit.
Pentru maneci a trebuit sa gasesc rapid o solutie sa iasa cum imi doream si fara sa aiba taieturi. Am facut schema anterior.
Am folosit 2 metri de voal pentru maneci, si vreo 4 m de tafta-subtire.
(egoul meu se ingrasa incet).Nu am tipar pentru rochie :D dar am avantajul ca am mai facut una. Oricum nu a fost ceva calculat ci mai mult try and error......hmm, iar la talia mea inexistenta a trebuit sa folosesc un alt model de rochie decat cel clasic, strans pe talie. E ceva de genul: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , o rochie stransa sub sani de prin anii 1400.
A fost destul de simplu de construit.
Pentru maneci a trebuit sa gasesc rapid o solutie sa iasa cum imi doream si fara sa aiba taieturi. Am facut schema anterior.
Am folosit 2 metri de voal pentru maneci, si vreo 4 m de tafta-subtire.

Usagy- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 146
Varsta: 29
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 28/05/2009
Superba UsaGy.Adorabila...mortala..

veniciuc nicoleta- Senior

-

Numarul mesajelor: 637
Varsta: 25
Localizare: navodari
Data de inscriere: 18/02/2010
Usagy eu am vazut-o pe blog si mi-a placut rau! Te-ai uitat prin poze sa vezi evolutia ta fata ed prima rochie medievala? Super! Felicitari!
Rochia de Sailor Moon cand o faci?
Rochia de Sailor Moon cand o faci?

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2140
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Usagy, sa ma mai bag si eu in seama?!
Hai ca ma bag! Vreau si eu o tura rochia ta minunata, ROSIE. E absolut fenomenala! As purta-o o tura chiar daca e cam demodata

cory74- Senior

- Numarul mesajelor: 637
Varsta: 37
Localizare: constanta
Data de inscriere: 26/01/2010
Multumesc mult Karina , Cory.
Hmm, chiar nu am facut comparatii.....mie mi se par similare. Dar poate e un progres, in sensul ca acum stiu sa fac partea de sus, cu rascroiala manecilor, maneci etc. - una din durerile mele cele mai mari.
Rochita dsoarei Moon e un secret si e work in progress momentan
. Ar trebui sa fie gata in octombrie si daca o sa iasa ceva frumos o sa postez , daca nu , nu . Tot pana atunci mai vreau sa fac una super complicata .... ca piticutii mei se inmultesc pe masura ce mai termin o rochie
.
Cory nu o dau nimanui , asa sunt eu rea si egoista, o tin numai pentru mine
Hmm, chiar nu am facut comparatii.....mie mi se par similare. Dar poate e un progres, in sensul ca acum stiu sa fac partea de sus, cu rascroiala manecilor, maneci etc. - una din durerile mele cele mai mari.
Rochita dsoarei Moon e un secret si e work in progress momentan
. Ar trebui sa fie gata in octombrie si daca o sa iasa ceva frumos o sa postez , daca nu , nu . Tot pana atunci mai vreau sa fac una super complicata .... ca piticutii mei se inmultesc pe masura ce mai termin o rochie
. Cory nu o dau nimanui , asa sunt eu rea si egoista, o tin numai pentru mine

Usagy- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 146
Data de inscriere: 28/05/2009

AlyC- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 173
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 05/07/2010
Asa mai ca era cam liniste pe aici

Noemi- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1541
Varsta: 32
Data de inscriere: 16/07/2009
Mi-am adus aminte ca mai am poze nepostate. Stau cam prost cu timpul, se cunoaste ca n-am avut concediu...
Rochita asta e dintr-o matasica destul de plina, vine putin drapata pe umar si-i incretita in talie cu ata elastica.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Rochita maronie e croita in ase clini, cu muuulti nasturei in fata, e captusita tot cu voal si-i incretita prin fierbere.
Rochita asta e dintr-o matasica destul de plina, vine putin drapata pe umar si-i incretita in talie cu ata elastica.
Rochita maronie e croita in ase clini, cu muuulti nasturei in fata, e captusita tot cu voal si-i incretita prin fierbere.

Karina33- Atotcunoscător

-

AlyC, draguta rochie. Felicitari!
Karina, imi place prima rochie, asa mai sexoasă si la a doua imi place ca poti sta fara sa se vada ca se sifoneaza, e gata sifonata
...iubesc materialele creponate 
Vaziu si poşeata e faina si vesela.
Sa ai spor!
Karina, imi place prima rochie, asa mai sexoasă si la a doua imi place ca poti sta fara sa se vada ca se sifoneaza, e gata sifonata
Vaziu si poşeata e faina si vesela.
Sa ai spor!
Karinuto, te superi daca detaliezi chestia cu incretitu prin fierbere pentru o ageamie ca mine?
te rog
te rog
E simplu domnita! In primul rand materialele ce se incretesc bine au sintetic in ele. Alea pe care nu-i recomandat sa le speli la mai mult de 40 de grade.
Rasucesti rochia/fusta sau ce-o fi ca si cum ai stoarce-o, prinzi capetele intre ele si legi de jur imprejur cu un cordon sau cu un rest de material, cum e in ultima poza.
Pui o oala cu apa la fiert, daca ti-e ca ies culorile pui si-o lingura de sare si juma de ceasca de otet si pui carnatul ala si-l lasi vreo zece minute sa fiarba, apoi il lasi sa se raceasca, desfaci, scuturi si pui la uscat. Pentru intretinerea incretelii poti pastra rochi/fusta tot asa legata rasucit.
La materialele naturale ca inul, bumbacul, matasea nu merge bine ca se intinde fibra la purtat. Rochia asta e lucrata din voal ieftin, normal, bineinteles ca de la kil luat.
Rasucesti rochia/fusta sau ce-o fi ca si cum ai stoarce-o, prinzi capetele intre ele si legi de jur imprejur cu un cordon sau cu un rest de material, cum e in ultima poza.
Pui o oala cu apa la fiert, daca ti-e ca ies culorile pui si-o lingura de sare si juma de ceasca de otet si pui carnatul ala si-l lasi vreo zece minute sa fiarba, apoi il lasi sa se raceasca, desfaci, scuturi si pui la uscat. Pentru intretinerea incretelii poti pastra rochi/fusta tot asa legata rasucit.
La materialele naturale ca inul, bumbacul, matasea nu merge bine ca se intinde fibra la purtat. Rochia asta e lucrata din voal ieftin, normal, bineinteles ca de la kil luat.

Karina33- Atotcunoscător

-

Super explicatia cu incretitul. Tot vedeam pe strada fuste din voal "sifonate" si imi plac, acum stiu cum sa fac. Dar o intrebare: daca materialul nu trebuie spalat la mai mult de 40 grade, nu pateste nimic la fierbere?

kerkyra- Ucenic

- Numarul mesajelor: 181
Localizare: Craiova
Data de inscriere: 14/01/2010
kerkyra a scris:Super explicatia cu incretitul. Tot vedeam pe strada fuste din voal "sifonate" si imi plac, acum stiu cum sa fac. Dar o intrebare: daca materialul nu trebuie spalat la mai mult de 40 grade, nu pateste nimic la fierbere?
Ba da: se sifoneaza iremediabil!

Karina33- Atotcunoscător

-

Pagina 17 din 20 •
1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20 
Subiecte similare» Schite..rochii.....
» SeNtImEnTe CaPrIcIoAsE
» Dragoste intre florile de cires(SasuSaku)
» Pantera Neagra + 16
» SeNtImEnTe CaPrIcIoAsE
» Dragoste intre florile de cires(SasuSaku)
» Pantera Neagra + 16
Pagina 17 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Prajituri de casa (5)
» Decoratiuni diverse (6)
» Cozonaci si aluaturi dospite
» Pergamano, tehnica dantelei de hirtie
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Poze pentru inspiratie - crosetat (9)